Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 63-та тема

• 114 989
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Честита първа пролет!

Кремче,разбира се, че приемам гости, на драго сърце! Hug
didibu,моля за рецептата на тази прекрасна торта Praynig

# 481
Добро утро, много активни сте били по първа пролет.
Поздравления за всички smile3525
медовик
къпани питки
картофки със сирене и сметана
сладкиш без брашно
останалия от тортата крем
Хубав ден на всички.

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 10:02 от mami21

# 482
  • В градината...
Вчера правих медовик. Но смених крема и стана СУПЕР. В руските сайтове има още една разновидност на медовика-нещо като торта добуш става. Та оттам взех идеята за крема и  направих смесица между крема на Селма. Правя яйчен крем с мляко, 2 жълтъка, брашно, захар и ванилия и накрая - 200гр. заквасена сметана, повярвайте, стана страхотно!

# 483
  • Пазарджик/Лондон
mami21 , много интересен сладкиш, може ли рецептата?

ilrai78 , чудесни козуначи Hug.

bliznacite2004 , може ли линк към рецептата на сладоледа?

Ето вчерашната ни вечеря Heart Eyes:

Кренвирши с кашкавал:

Яйца на очи :

Туршия от мама и тате Heart Eyes:

Тутманик с готово тесто , не остана време за месене вчера Embarassed:

И десерта - сладкиш "Решетка":

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 09:50 от Аелис

# 484
Аелис, първата снимка е на медовика във вид на торта, а сладкиша е без брашно , с овесени ядки по рецепта от форума. Все забравям да си запиша авторите и след това ми е трудно да ги открия Embarassed

# 485
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ !!!

didibu- чудесна тарта .  Flutter
Аелис- заповядай рецептата на Надето - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398053.msg11283480#msg11283480

# 486
  • Стара Загора
Аелис, вкусно е у вас.

зайче
кифли калцоне и с локум на пеп-4о

# 487
  • у нас

и за десерт мнооого вкусния ягодово- ванилов сладолед по рецепта на nadeto sp.

Наде- благодаря ти за рецептата .   bouquet

може ли рецептата Praynig Praynig Praynig изглежда невероятно Heart Eyes

# 488
Tommelise - ето рецептата за сладоледа  Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398053.msg11283480#msg11283480

# 489
  • у нас
олеее това е голямо божество Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ще го направя още довечера Hug хиляди благодарности за експресния отговор Peace

# 490
кой тука беше показал Хляб с кашкавал или нещо такова,изпотрепах се да го търся,мисля,че беше Нордина newsm78

# 491
  • В градината...
nahodkata, това ли е? Ако не, пак е супер идея http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=3326.0

# 492
перуника,мерси мила Hugаз това го намерих,но не е това.онова беше хляб като от хлебопекарна,а вътре имаше нещо като течен кашкавал Crazy Crazy Crazy

.......редактирам се,намерих го,на тази изкусителка петя е,не я е срам,побърка ми мозъка с нейната снимка #Cussing out Laughing

# 493
Здравейте, момичета и дядо хаджия!
Честита първа пролет!
Венета, delicate, bliznacite2004, много свежо и развеселяващо ми действат пролетните ви поздрави, с тези нежни цветчета!  Hug  bouquet

***Ади***, първо се учудих на „в къщи по-скромно”, но после като се сетих по колко неща показваш обикновено... вярно скромничко идва  Laughing  Шегувам се, много е вкусно всичко! Чашки за мъфините има в Хит, в Пикадили, а също и на Кадемлия 6, но наистина са големи бройките.
Селма, вече ще се оглеждам за такова олио, стана ми любопитно. Благодаря за информацията!
Mam4e Bandit, короната е много красива, а сигурна съм, че е и вкусна! Тортата и кексчето също са супер!
Трейси, благодаря за рецептите! Отново пълниш очите ми! Всичко ми харесва! А виждам, че и ти като мен проявяваш упоритост с желатина на доктора  hahaha И аз вчера правих желирано руло, но не стегна хубаво  #Cussing out
labrex, много хубава торта! Мечо пух ти ли го рисува!?!
pina, убийствен чийзкейк!
vangobi, леле какви пухкави палачинки! Я им сподели рецептата, моля!
PURE ELIXIR, много вкусно меню, много!
пеп-4o, големи вкусотии и красотии си показала!!!
berina, и от твоите снимки ми потекоха лигите!
matze, ох какво тортенце! От любимите ми!
merydit, караш ме да завиждам! Така ми се ходи на вила с компания и скаричка..... замечтах се!
Ягодка, страхотно меню сте имали! Такава салата не съм правила до сега, ще опитам задължително. Хлебчето ти е направо перфектно, за гордост си е! А тарталетките не съм ги видяла, да знаеш! Изобщо не ги забелязвам, нищо, че са прелестни!
didibu, разкошно изглежда тази тарта, много е красива!
mami21, също много вкусно меню!
bliznacite2004, изключително добре звучи ягодовия сладолед!

От мен за първа пролет:
Желирано руло на Йоли (вече сте виждали прекрасно такова на Джиа, а пък аз съм виждала също така прекрасно и на Венета  Wink)

Един страхотен гювеч, почти като на Aredhel. Благодаря ти за идеята и за напътствията   bouquet Hug Не сложих грах, защото забравих, но и така стана много вкусен.

И една питка-душичка. Познахте ли я? По настояване на помощничката, това е пролетта (подстригана по-късичко Laughing)

Прекрасен ден на всички!

# 494
Леля Ог, как ме развесели с тая питка-пролет! Чудесна е!   chef  bouquetА помощничката ти е фантастична! smile3501

Мечо Пух аз си го правих, трансфер с шоколад - бял и натурален. Много е приятно правенето, ако човек има нужните материали, пък аз бои хубави нямам, а само едни течни немски или австрийски бяха newsm78, но червения цвят ми размеква шоколада и не му дава да се втвърди, та това ми поопъна нервите, но нали дечицата не се вглеждат чак толкова в тия детайли, познаха, че е Мечо Пух все пак! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт