Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 63-та тема

• 114 962
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
пеп-4о- много са ти апетитни крилцата и бутчетата   chef
labrex- и твоите кюфтенца са много апетитни .....искам и от двата вида  Party  newsm22  Тортичката ти с мечо пух е чудесна .... Heart Eyes
Трейси- разкошен хляб   chef за сладоледа , не знам ... Rolling Eyes аз съм го правила само в машината ......
Леля Ог- при теб отново е вкусно и красиво .   bouquet
Веси- Красота !   bouquet
Краси- прекрасна торта !  Flutter

от мен - паниран пангасиус

пудинговите мъфини на labrex.   bouquet

от същото тесто за мъфинките една пеперуда

и още една , украсена .. Simple Smile

# 526
Пуешка супа и добружанки.

Близначе много са красиви мъфините и пеперудката. Heart Eyes

# 527
labrex мммм, кюфтенцата много вкусно звучат като рецепта, направо им се усеща аромата и от разстояние  Flutter
suni4ka харесах си твоята оригинална идея за платноходките от яйце  Grinning и въобще поздравления за апетитните мезета   bouquet а пък по тортата направо се разтопих.......  Heart Eyes
vesi_nn тая запеканка направо е  висше изкуство, предполагам и на вкус е красота  Peace
както и рулото на Леля Ог, много е чаровно поднесено с тези черешки
didibu рикотената тарта ми е вдъхновение, обаче ми липсва търпението  Laughing

~*~

пиле "тика масала" с хлебче наан (с чесън и кориандър), и за десерт плодово млекце с целувка и плодчета  Flutter

# 528
  • При елфите ...
Здравейте дами и честита първа пролет! Видях страхотни вкусотийки.

Аелис, много харесах тутманика ти, по коя рецепта го правиш?

Нинка/Леля Ог, рулото и питката са разкошни, радвам се че гювечът по моята рецепта ти е допаднал.   bouquet

Веси, отново ни показваш красиви неща, ама как имате сърце след това да ги хапвате?  Wink

suni4ka, празничното ти меню и празникът ти са били страхотни.

Краси, темата на тортичката е много свежарска, а съм сигурна, че тортата е била приказно вкусна.

Нордина, великолепни неща си ни предложила отново, чакаме рецептите им.

Лабрекс, и аз се заблудих за кюфтенцата, много апетитни изглеждат, ще се правят, ти само им напиши рецептата.

Близнаците, страхотна рибка и красиви мъфинки, браво!

От мен нещо скромно - "добруджанки".

Докато пишех Кремче Ванилия показа разкошни вкусотии!

# 529
  • пак на Рив Гош
Използвам рекламната пауза на един кулинарен конкурс по телевизията, за да нагледам какво са приготвили "колежките"  Laughing
Дидибу, отивам да потърся рецептата за тартата Simple Smile Изглежда страхотно!
Краси, май си оправила фотото? Тортата ти е чудесна! И аз като Лабрекс (от която си грабвам едно овесено кюфте  Wink) питам ментова ли е? И с тези ягодки отгоре  Grinning
Близнаците, много сладка пеперуда Simple Smile
Трейси, Ягодка, Леля Ог страхотни хлябове и питка!  Hug

Както е тръгнало, и аз да си покажа вчерашния хляб:
- полупълнозърнест, с лиофилизирана закваска:

- и в разрез:

- филе от бяла риба с тиквички на пара

- едно руло Стефани, направо от тавата  Grinning:

Докато се натуткам, Кремче Ванилия пусна вкусен десерт Simple Smile

# 530
Близнаците, много хубава пеперудка   bouquet
Краси, много пролетна и свежарска тортичка   bouquet
Нанита, у вас както винаги е вкусно  Peace
Роца, кората има страхотна коричка   bouquet

У нас Шкембе в масло

# 531
Nahodkata, заповядай рецептата за истински домашен хляб. Много е вкусен истински домашен хляб
Красимира, невероятно нежна и красива торта.
Близнаците, чудесни мъфини.
Нордина, разкош. Тези Кростата с ябълки и сушени плодове изглеждат невероятно. Ще ги пробвам и аз.
Лабрекс, много апетитно изглеждат и двата вида кюфтенца.
Пети, чидесни хлебчета.
Кремче Ванилия, много апетитно десертче.
Аредхел, чудесни добружанки. Може ли рецептата.
Роца, много изобилно и вкусно и у вас. Това твоето хлебче също изглежда много добре.
Аз днес нямах време за нещо по изчанчено и спретнах навързо един грах с пилешко, но не беше удостоено със снимка
Лека вечер от мен Simple Smile   

# 532
Трейси,мерси мила Hugсериозна мацка си ти Peace

# 533
Ехе...какви красоти  HugНаминах само да сложа линк към снимките и като се заплеснах за малко да изгоря една баница.
Благодаря ви  за одобрението  Blush   bouquet
Кремче Ванилия ,Роца,Близнаците,Лабрекс,Пети,Аредхел,Леля Ог,Трейси,прекрасни неща сте приготвили   bouquet  bouquet  bouquet
пеп-4o ,там в дъното май ми се вижда едно билково масълце ммм...представям си колко е вкусно Heart Eyes

# 534
  • Torino,IT
Леле, станах разногледа тука, то уикенда сте готвили готвили , че сте се забравили, ама все вкусотии
Нордина, не знам дали вече не си сложила рецептата за котидж пая, преди малко гледах че още го няма, ако не си, може ли да те помоля, че точно вчера ми хрумна да го правя
Момичета, за всички   bouquet  bouquet  bouquetневерояни сте Hug
Аз поне знам след поредния ми несполучлив опит за козунак че за Великден ще си го купя от магазина, затова реших да направя венеца от кифлички на Селма да си оползотворя маята дето ми остана....завиждам на всички които могат да правят козунаци Confused Cry
Ето го и него

И картофки с малки сепии на фурна

Видях и едно хубаво коте, нагласило се пред вкусна порция вечеря Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 535
  • София
пеп-4о Печените пилешки бутчета изглеждат великолепно. Ще ги направя тази седмица и ще сложа снимки

хммм диетата ми отиде.. ще се прави и Красотата с ябълки и сушени плодове показана от nordina...

Сладоледа е уникален и аз ще го направя... толкова апетитно изглежда...
Нямам машина, ще пробвам с разбъркване... дали ще стане толкова хубав?

Морковения сладкиш по-долу от днес е пак на nadeto sp. Много вкусен стана, само на вид се различава доста. Стана по светъл.

Леля Ог - питката на пролетта е много красива и забавна... при теб е много вкусно винаги...

Много красиви добруджанки... Aredhel, Pety Може ли рецептата?

Роца - как приготвяш филето от бяла риба на пара.. Аз вчера пробвах едно, но нещо не стана вкусно...

Ето ги моите от днес:

Каша от коприва от вкусно и красиво

Телешко с аспержи пак от вкусно и красиво

Морковен сладкиш на nadeto sp

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 02:24 от Lilian_V

# 536
  • Пазарджик/Лондон
Здравейте дами и честита първа пролет! Видях страхотни вкусотийки.

Аелис, много харесах тутманика ти, по коя рецепта го правиш?

Aredhel , ако питаш за последният ми показан тутманик - той е с готово тесто, в неделя го правих, не остана време за месене  Embarassed.Иначе, като има време правя или тутманик "Невена" / в Любимите ми е/, или този на Касиер  Wink.

# 537
Благодаря ви за похвалите ,момичета!    newsm51
Особено от такива виртуозни майсторки е повече от удоволствие!    Hug

Роца , фотото ми е още на ремонт.    Sad
Снимам с телефона на сина,когато е в къщи...уж до края на седмицата фотото трябва да стане,ама да видим...
А в тортата няма нищо ментово,Лабрекс,  не съм й фен на ментата.  Twisted Evil
Парфето е от прясно мляко и сметана,оцветено с малко зелена хранителна боя.

А твоят хляб изглежда разкошно,Роца!Каква е тая закваска?

bliznacite2004 , много красива пеперудка!А и като знам пудинговите мъфини каква вкусотия са, е била и невероятно вкусна!

Ето и един Френски хляб от вчера...

# 538
Здравейте момичета и момче  Grinning
Благодаря на всички за хубавите думи.  bouquetНе мога да опиша как се чуствам като гледам вашите вкусотии...не само огладнявам наново ,а се възхищавам на вашите кулинарни умения.Свалям ви шапка .Благодаря на всички за неизчерпаемите идеи в кухнята ,които ми давате всеки ден!   newsm51 newsm51 newsm51
Ето от мен няколко неща от последните два дни....
-дроб сърма от заешки дробчета
-всеки започна сам да си сипва и се получи в формата на подкова...затова го снимах ,защото стана интересно... hahaha Joy
-салатка
-печено пиле
-оризче с зеленчуци/царевица и грах само Wink/
-баница
Черпя ви с всичко това ,защото днес мама има рожден ден.....тортата и менюто за днес още не е готово ,затова по късно снимки или утре ...приятен ден на всички... Peace

# 539
merydit, да ти е жива и здрава мама, че без мама сме за никъде! Не се и съмнявам, че ще съставиш и изпълниш подобаващо за празника меню!  bouquet

Lindita, чудно ти е венчето! Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт