Има много цветове, има различни видове - напр. боядисахме със сатенен завършек в коридора, има латекси, които отразяват повече светлината от обикновените, специално за по-малки стаи - боядисахме таваните с такъв и т.н. и т.н. И аз потвърждавам, че се чисти лесно, не остават петна. 

Има много цветове, има различни видове - напр. боядисахме със сатенен завършек в коридора, има латекси, които отразяват повече светлината от обикновените, специално за по-малки стаи - боядисахме таваните с такъв и т.н. и т.н. И аз потвърждавам, че се чисти лесно, не остават петна. 
) искам да попитам ако го тонират на място и не ни стигне боята, после има ли проблем да направят същия цвят? Имате ли идея колко горе долу ще излезе като парички? Дали ще успеем да се вмъкнем в 200-300 лв.? Тъпото е, че пак не успях да взема размери, та така малко напосоки питам.... 

Препоръчани теми