Жената овен/9

• 25 325
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  bouquetБраво Бенджи!  Heart Eyes  bouquet
Открадвам 10 мин. да надникна и ще пиша набързо, щото по обед едва успях да метна едно око тук. Много ми е натоварено тазии седмица.
Маргалце, Еличка, благодаря за слънчогледите, заредиха ме с усмивка и топлинка! Heart Eyes
Мишле, ние с мъжа ми заминаваме тази събота на дълъг уикенд във Венеция, та ще споделя Peace И двамата там не сме били досега и му се радваме на пътуването много. И сме без деца, либовно Laughing Twisted Evil Не сме с агенция, аз си го организирах, но доста предварително. То, ако беше сега, може би щях да се въздържа, заради кризата, ама... Mr. Green
Мира, последните години имам ново любимо местенце на нашето море, и аз съм бяла и се крия, та един от плюсовете му е голямата сенчеста цял ден тераса  с изглед към басейна и морето. За Санта Марина, преди Созопол става дума. То е затворено селище с къщи, забележително добре поддържана градина, вътре коли не влизат, но има къде да си паркираш отвън. Будят те птички и аромат на цветя. Няма един фас по алеите. Апартамента, в който ние ходим е в горната част, не толкова близо до морето, но на мен разходката през прекрасния парк ми е много приятна. Но ако търсиш ол инклузив, не знам как стоят нещата. Аз не обичам, много се дебелее Mr. Green В апартамента имма кухн. бокс, а ние лятото ядем плодове сутрин и салата вечер. За обядд има меню на добра цена в иначе скъпия ресторант край долния басейн.
По принцип цените на рецепция не са ниски, но през фирмата на която попаднах, и ако е през юни напр. е съвсем приемливо.
А, и вв студиото има предостатъчно шкафове,, за да си прибере човек нещата, а да не живее сред куфари и хавлии. Това също ми е важно за комфорта.
Нямам време да сложа снимки, но довечра ще го  направя.

# 61
Бенджолинка  Hug Hug Hug
Успокои ли се вече...Wink ама много палци стискахме да знаеш Wink

# 62
Ох.. види му се краят .. днеска ми беше мноооооого дълъг денят Twisted Evil
Довечера ще взема да ида на кумата на гости да се напием двете  Crazy ..

# 63
Бенджолина!ЧЕСТИТО И ОТ МЕН    bouquet  много късмет и попътен вятър ти желая

# 64
Аз приключих за днес с работата.Сега почвам да готвя.  chef
Между другото моята кума е овен,а също и кумицата ми.Много овни сме се събрали. Joy Joy Joy

# 65
  • София
cayenne - после ще споделяш и ще помагаш  Peace

# 66
Бенджи, честито дипломиране. )))

На мен ми е някакво смотано, едно ми е тежко още от обяд, така се наядох на бързо, че ми стана зле.
И цял след обед се канех да легна да поспя, ама вече няма за кога. А утре пак съм на работа...(((((
Оххх, да избутам тази седмица и от другата още 2дни и ще си спя на спокойствие.
Ама в събота пък мъжо заминава за Хисаря....10дена ще ми е тъпо.

# 67
Мира, като гледам и Делтата .. иии май май всички овенски мъже нанякъде заминават  Crazy

# 68
Бенджи, браво, много се радвам да знаеш  newsm51.
Аз днес цял ден бях в Софията .
Маргало, Ели, срахотни слънчогледи  Hug.

# 69
Мира, като гледам и Делтата .. иии май май всички овенски мъже нанякъде заминават  Crazy
Aха, и моя на процедури до неделя Laughing
Добре тропнах, сега пийвам биричка cheers Наздраве!

# 70
Здравейте момичета,
за дълго време се загубих от хоризонта Embarassed. Съвсем не е нарочно. Като се натрупаха накуп хиляди задачи, като се поразболяхме с домочадието...
Успях да видя само, че си имаме нов магистър в нашите редици. Бенджи, честито   bouquet!
Връщам се да прочета какво сте писали и ще се включа отново.

# 71
Момичета, хиляди благодарности за честитке.
Стискането на палци наистина помогна, много сте се постарали. Hug Hug Hug
Дидка, наистина ми олекна Flutter
Дам и моето момче го няма, така че явно овенки сме самотни в момента Mr. Green

Утре ще ви прочета по подробно, че се прибирам преди малко и наистина съм страшно изморена.

# 72
Добро утро Hug

# 73
Един подарък от мен.
Изтеглете си това.
Много е яко.
Дано имате качествени слушалки.
Като си го пуснете легнете и се отпуснете.
Жестоко е!
На мен ми действа супер Peace

http://dox.abv.bg/files/listtree;jsessionid=04210E78A565C5B56382391CE2B030CE

# 74
добро и от мен!ние с маргалче днес сме най-раднобудни май-ама дребната ме събуди в 7ч.хайде закусете.

Общи условия

Активация на акаунт