Браво Бенджи!

Открадвам 10 мин. да надникна и ще пиша набързо, щото по обед едва успях да метна едно око тук. Много ми е натоварено тазии седмица.
Маргалце, Еличка, благодаря за слънчогледите, заредиха ме с усмивка и топлинка!

Мишле, ние с мъжа ми заминаваме тази събота на дълъг уикенд във Венеция, та ще споделя
И двамата там не сме били досега и му се радваме на пътуването много. И сме без деца, либовно Мира, последните години имам ново любимо местенце на нашето море, и аз съм бяла и се крия, та един от плюсовете му е голямата сенчеста цял ден тераса с изглед към басейна и морето. За Санта Марина, преди Созопол става дума. То е затворено селище с къщи, забележително добре поддържана градина, вътре коли не влизат, но има къде да си паркираш отвън. Будят те птички и аромат на цветя. Няма един фас по алеите. Апартамента, в който ние ходим е в горната част, не толкова близо до морето, но на мен разходката през прекрасния парк ми е много приятна. Но ако търсиш ол инклузив, не знам как стоят нещата. Аз не обичам, много се дебелее
По принцип цените на рецепция не са ниски, но през фирмата на която попаднах, и ако е през юни напр. е съвсем приемливо.
А, и вв студиото има предостатъчно шкафове,, за да си прибере човек нещата, а да не живее сред куфари и хавлии. Това също ми е важно за комфорта.
Нямам време да сложа снимки, но довечра ще го направя.
ама много палци стискахме да знаеш
..
.
Наздраве!