Жената овен/9

• 25 325
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Бенджолина, Пети, galina1977, честит рожден ден. Много късмет здрави и успехи  bouquet  bouquet  bouquet

# 631
  • Varna
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БЕНДЖОЛИНКАААА, ПЕТИ, ГАЛИНА 1977!!! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО, АМА МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТИЕ ОКОЛО ВАС!!!

МЕДУЗКЕ Hug
Ние първите във темата май сме останали боси, мамка му Joy
надявам се не сте сЪ простудили. Не съм чула оплаквания до сега. Ама сте яки бе.
ЕЛИЧКА, БЕНДЖОЛИНКА Hug Hug
За кой ли път да вЪ пУФАля я newsm78 Ми на УбавУтУ как да кажа, че не е newsm10

# 632
Делтич тези обущета за мен ли са гледам уцелила си ми вкуса и номера Mr. Green

# 633
Промоция на обувки на босичките в темата. Цена - една целувка. Зелени, че вън е зелено и да ни върви на зелено   Mr. Green Mr. Green

И цветно за обичащите цветя  Laughing

За тези, които обичат да бягат-равничко:

Благодаря за почерпката, сипвам си бейлис, ама на пияна глава кой знае какви безумни рисунки ще направя  Joy Joy

# 634
  • Кюстендил
Момичета, честит рожден ден! Бъдете здрави, усмихнати и обичани!

# 635
Пу,първите за мен! Mr. Green
Ели  love001

# 636
Бенджи, мила, честит рожден ден. )) Пожелавам ти всички твои съкровени желания да се осъществят тази година и да си много, много щастлива и обичана. )

А снимките ви с Ели от срещата са чудесни. )))

Калина тази сутрин се събуди в опозиция, не иска и да закусва и после като се качихме в стаята до преди малко се въргаля в леглото. Сега ще ходим към басейна и после ще я обличам с лазарската и носия. )

Иначе хотелао се понапълни с разни....екземпляри...) То едни коли, джипове, едно чудо....а като ги погледнеш как ходят облечени...по едни мърляви анцузи и развлечени блузи...)) ама така са си добре хората сигурно...)
Надявам се утре да се изнесат и да доизкараме на тишина и спокойствие. )

# 637

Бенджи, Пети, Галина 1977, честит рожден ден

Бъдете здрави, весели, щастливи Two Hearts

# 638
Бенджи, мерси за почерпката Hug аз понеже много обичам сладко ще си взема тортичка Mr. Green.
Делтич, Heart Eyes точно по мой вкус  love001 и цветът е любимият ми, и номерът е мой.... абе с две думи много се кефя newsm68  animal085. Благодаря ти! Hug
Ели, пу за мен тези с цветята Crazy влюбих се в тях Heart Eyes......

Ние сега тръгваме на пикник, май малко студено, ама карай, малко чист въздух ще ми се отрази добре Mr. Green.
Хубав и слънчев ден! lovekiss Hug

# 639

Честит празник, момичета!Бенджи, Пети, Галина 1977 да сте живи и здрави.Много обичани, желани и щастливи!!!
Много готино времето във Варна.Ние пак карахме колела сутринта.Купихме си пресен карагьоз от рибарското селище.Сега мин малко спанак, че мнооого дребен, бе.Чакам дребната след танците и да излезем на разходка край морето.

Овен
Овен 1. По-добре не спорете с мен. 2. Първо ще го направя, а после ще помисля. 3. Там където останалите спират, аз натискам газта. 4. Ще бъда вечно млад. 5. Направи го като мен – и без това няма да го направиш по-добре. 6. Най-трудното е да изслушаш събеседника докрай. 7. Упорството не е порок. 8. Лесно е да се контролира ситуацията, сложно – собствените емоции. 9. Един овен е добре, два овена са много. 10. Не нападам пръв, но не дай Боже да ме засегнат.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 12:45 от franceska

# 640
  • забравих си мисълта...
Бенджи, мерси за почерпката, още веднаж ти желая много щастие и дано тази година ти донесе всичко, което си пожелаеш.

и нека този ангел пазител, да е винаги с теб.

P.S. За тези, които не знаят немски.

"Аз съм вашият ангел-пазител!
От днес ще охранявам
и защитавам денонощно
членовете на форума."

# 641
Бенджолина, Пети, galina1977, Честит Рожден Ден! Пожелавам ви да сте много здраве, щастие и усмивки!  bouquet  bouquet  bouquet

# 642
Бенджолина,Пети,Гали,честит рожден ден!!!Желая ми много радости,щастие и любов

# 643
Овен
Овен 1. По-добре не спорете с мен. 2. Първо ще го направя, а после ще помисля. 3. Там където останалите спират, аз натискам газта. 4. Ще бъда вечно млад. 5. Направи го като мен – и без това няма да го направиш по-добре. 6. Най-трудното е да изслушаш събеседника докрай. 7. Упорството не е порок. 8. Лесно е да се контролира ситуацията, сложно – собствените емоции. 9. Един овен е добре, два овена са много. 10. Не нападам пръв, но не дай Боже да ме засегнат.
smile3521  smile3521 smile3521

# 644
  • Varna
галиа Hug
Ето ти пантофките мила
Както казах аз съм Пантофено-терличковата фея newsm47 за да се чувствате удобно както у дома си,  за добре дошли, и да ви е по домашно и задушевно тука. За обувките не съм отговорна обаче newsm53.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 14:24 от DELTA_DELTA

Общи условия

Активация на акаунт