Жената овен/9

• 25 322
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Момичета,май разбрах каква е новината на Стрина Ягодина Laughing.Но най.добре тя да е сподели.

# 646
Бенджолина! Пети! galina!ЧЕСТИТ Рожден Ден!Отлично здраве,радост и сбъднати мечти ви желая от сърце!  Hug  Hug  Hug 

Делте,жълтички идеално ще ми паснат на книжката,твоите чепици  tooth  мераж  Mr. Green

# 647
Момичета,май разбрах каква е новината на Стрина Ягодина Laughing.Но най.добре тя да е сподели.

Преди да кажа каква е новината ще поздравя вчерашните и днешните рожденички Simple Smile
NastyWitch,  Cayenne, Zolla, Chibi  и Web Mama, честит рожден ден на патеричка  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet!   bouquetБъдете живи и здрави!
Честит рожден ден на Бенджолина, Пети и galina!   bouquet  bouquet bouquet!Пожелавам ви много здраве, много късмет и много щастие!
Добре дошли на новите попълнения в нашата кошара  wavey!
Мира, много сладка и фотогенична е дъщеричката ти Heart Eyes

А новината, за която споменах на рождения ми ден и за която Зори писа е, че вчера излезе на пазара първата ми книга Blush. Мислех да пусна линк, но ме е страх модераторите да не ме подгонят за реклама.

# 648
Айде пак ЧЕСТИТО!   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap
Още много книги да издадеш!  bouquet   

# 649
Ягодинчее, това ако не се казва новина!!  smile3501
Ама на нас няма как да не пуснеш линк, то ние ако не се порадваме с теб, кой!  Hug

# 650
стрина Ягодина впечатлена съм. Браво.

Благогдаря ви за почерпките. Аз ходих на мач сутринта, ще ви покажа някой ден футболиста, но пак забравих как сттава номера с качването на снимки. Embarassed Embarassed Embarassed

# 651
Честито на стрина Ягодина!Чакам линк Peace

За варненки да кажа за кожоманията в Спортната зала- ако се интересувате от кожени връхни дрехи, утре е последния ден, има много изгодни неща, а допълнително правят отстъпки!

# 652
Момичета,можете да видите книгата във фейсбук.

# 653
Момичета,можете да видите книгата във фейсбук.
Моля те, прати ми линк на лични!

# 654
Франческа,незнам как става.
Влез в профила ина Милена и трябва да я видиш.

# 655
Искам и аз линк за книжката.. Нямам фейсбук  Rolling Eyes

# 656
Кажете как да ви пратя!

# 657
Честит Рожден Ден на патерици на NastyWitch, Cayenne, Zolla, Chibi  и Web Mama  Hug Hug Hug
Бъдете живи и здрави, момичета !  Heart Eyes
Много любов и само хубави моменти занапред ви желая !   bouquet

Честит Рожден Ден и на днешните ни прекрасни рожденички - Бенджолина  Heart Eyes , Пети  Heart Eyes  и Галина  Heart Eyes
Бъдете все така прекрасни !  Hug Hug Hug
Много, много щастие и повече поводи за усмивки ! Simple Smile))

# 658
  • Varna
СТРИНЧЕ ЯГОДИНЧЕ Hug
Ама вЕрвай ми много се радвам, ама много. Абе много талантлив народ тука сред нас бееее newsm44 smile3501 Искаме линк, искаме линк newsm44. Със фейса не се справям Ич освен като ме потърсят и да отговоря.

# 659
стрина Ягодина, браво мила, честито. ))) Да имаш страхотни критики и много почитатели. )
Дай линк за фейсбука, едва ли ще се изтълкува като реклама. )))

Ние поспахме след обед, после облякохме Калина с носията и я поснимахме. ) След това се поразходихме, игра в парка и отидохме да хапнем обядо-вечеря. ) тя съответно нищо не яде, а само се плацика с един чай.
Аз много се чудя дали да не си тръгваме в понеделник, макар че трябва във вторник....ама нещо се настоях...и....де да знам, омръзна ми.

Ето още няколко снимки от нас от днес.- )

с мама
тича  и пак  още веднъж
Лазарка  и пак

Общи условия

Активация на акаунт