Помощ в търсенето на работа - 5

• 74 256
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
В голямо колебание съм...
Започнах работа и вече съм на два месеца.
Единствения плюс е че обещаните пари са толкова и съм осигурявана на пълната сума.
И оттам-време /най-вече/,отношение...нищо не е наред.
Толкова нерви хабя.
Отделно ми се отразява и здравословно...
Сега се чудя да напускам ли или не?
Thinking  и аз съм в този клуб...
Аз вече напуснах   Flutter направи го и ти.

# 676
И аз съм пак в клуба  Hug
"Обичайните заподозрени"
И парите не бяха пари,но толкова нерви за нищо,мерси.
Изнервих се толкова от обстановката,че в къщи побърках моя.
Разболях се,и повече не отидох,ай сектир.
Сега ще си почина(и да оздравея най-вече)и се впускам в надбягването.

# 677
Стелука  Hug добре дошла отново.
И аз като тебе пак се върнах. Tired

# 678
Пак ще сме си ние Mr. Green

# 679
Здравейте, като гледам лоша тенденция се очертава с връщането в нашите редици.
Момичета, когато ви попитат кандидат-работодатели, защо сте напуснали тази фирма , какво ще отговорите? Работих в една фирма 8 месеца, едвам издържах. Постоянно ме питат за нея, защо съм я на пуснала. Нали казват че за бившия си работодател или добро или нищо. А реално винаги съм напускала, когато работодателят не изпълнявал своите задължения - неплащане на осигуровки, задържане ЗП, непускане на тр. договор, за нерви и т.н. е отделен въпрос.

# 680
И аз винаги по тези причини съм напускала,но примерно последният път отговорих на този въпрос,че съм напуснала поради ниско заплащане.Иначе  от друга страна е хубаво на един бъдещ работодател да му се кажат реалните причини,за да е наясно,че при теб това некоректно отношение не минава.

# 681
И аз винаги по тези причини съм напускала,но примерно последният път отговорих на този въпрос,че съм напуснала поради ниско заплащане.Иначе  от друга страна е хубаво на един бъдещ работодател да му се кажат реалните причини,за да е наясно,че при теб това некоректно отношение не минава.
Точно този работодател ми извивал ръцете да кажа реалната причина за напускането на предишната фирма, и се кълнеше че при него няма да е така. Да, ама не.

# 682
  • Варна
Дано да устискам и да не се ядосвам повече както в петък Praynig че ми е важно да съм на работа в настоящата ситуация, а съм малко "див петел"... Много ми коства да не се поддавам на емоции в работата, поне свикнах да не приемам лично нещата... Г ледам да не вземам решения на момента, а да преспя поне две вечери Crossing Arms В петък устисках щото имаше почивни дни и имах време да се откъсна от нещата... Иначе минах през ТРЗ да попитам конкретно какви предизвестия са заложени в договора ми, че са описани с някакви членове от КТ smile3508

# 683
  • В голямото море...Живот
Момичета  Hug
След вашите несгоди чак ми е неудобно да споделя  Blush
Днес ми беше 1ят работен ден и подписах договор.Дано всичко да е наред  Praynig

# 684
  • Варна
Честито, Дором,  Hug стискам ти палци да останеш доволна  Peace

# 685
  • В голямото море...Живот
Честито, Дором,  Hug стискам ти палци да останеш доволна  Peace

Благодаря ти  Hug
Пожелавам го на всички списващи тук  Praynig

# 686
Здравейте,момичета и от мен!
Преди месец започнах работа в магазин.Днес ми се обадиха за работа,която искам да работя и заплащането е много по-високо!Но...Уведомих работодателя си,че искам да напусна,обаче той отказва да ме освободи,преди да ми е изтекло предизвестието,считано от днес #2gunfire
Най-вероятно от новата работа няма да ме изчакат,а за тази,настоящата вече пуснах молба за освобождаване!
И ми е тъпо,и ми е мъчно,защото сегашния ми работодател не желае да ме овободи,защото съм първата,която иска да го напусне #2gunfire
Така че в скоро време пак ще съм тук!За съжаление smile3518 smile3518 smile3518

# 687
ДОРОМ,радвам се за теб Hug
Ти бая се измъчи,така че е заслужена победа за теб. newsm74

anjelka ,сигурна ли си че няма да те изчакат от желаната за теб работа.
Никога не казвай никога!Стискаме палци,всичко да се уреди в твоя полза Hug

# 688
anjelka мила , нещо не мога да те разбера?
ще изпуснеш работата , защото този не ще да те освободи?
ако новото място си заслужава и той не може да ти предложи тези условия какво те спира не ми е ясно ?

# 689
Благодаря за стискането на палци!  bouquet
Утре ще се чуя с жената от човешки ресурси,за да ми каже какво е решила...Силно се надявам да ми дадат този толеранс,ама при тоя наплив на кандидати,де да знам-днес съм се вкарала в такъв филм....Утре ще пиша за резултата!
Още веднъж благодаря за подкрепата!steluka -за теб  bouquet
yasmina -спира ме единствено,че се водя материално отговорно лице,а работодателя не желае да направи ревизия сега.Предполагам,че премислям много нещата,може би трябва да действам по-първосигнално...
ДОРОМ-поздравления,мила!

Общи условия

Активация на акаунт