Помощ в търсенето на работа - 5

• 74 250
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
reme  ,Преди година получих подобно писмо , но с он-лайн интервю , за обработката  на което  трябваше да изпратя  SMS   за 2.40 до 1619 .
 Фирмата се оказа фамтом . Разкриха  я "Господари на ефира " и в момента тече разследава .

# 76
Reme, аз отказах такива тестове.И на първото интервю много ме харесаха и бла-бла,но трябвало да си ги платя,и ако ме одобрят,да си плащам и обученето  ooooh!.Айде,няма нужда........

# 77
Все умни глави сме се събрали,та да ви питам:Каква по-точно е дейността на рекламния сътрудник?  Thinking
Искат само:
- средно образование,
- да бъдтат позитивни,
- амбициозни,
- и да имат желание за развитие
Чак взеха да ме съмняват и език не искат  Crazy

# 78
В общия случай - набиране на реклама или казано по-иначе - продажба на рекламно пространство.  Peace

# 79
Все умни глави сме се събрали,та да ви питам:Каква по-точно е дейността на рекламния сътрудник?  Thinking
Искат само:
- средно образование,
- да бъдтат позитивни,
- амбициозни,
- и да имат желание за развитие
Чак взеха да ме съмняват и език не искат  Crazy

аз си мисля, че работата се състои в това да се набират нови рекламодатели. Обикновенно хорат са на процент, но може инякаква минимална заплата. Абе..не си е работа това...

# 80
И аз така си помислих .
Горе -долу така ги виждам нещата-Вземи тези 100 лв. заплата и си докарай бонуси,като можеш да стигнеш и 1000лв.  ако ходиш ,като глух петел и се молиш по цял ден някой да рекламира чрез дадената фирма.

# 81
Значи, като търговец на реклама можеш да си изкарваш добри доходи в зависимост от това къде работиш. Ако си в някоя водеща медия (телевизии, печатни издания, он-лайн медии) - като нищо от процент можеш да си докараш четирицифрено число.

# 82
       1.КЛАСИРАНЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ДВА МОДУЛА ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ЛОЯЛНОСТ И ЗАДАЧИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНО ЕСТЕСТВО ЗА ДЛЪЖНОСТА ЗА КОЯТО СТЕ КАНДИДАТСТВАЛИ
       2.Тези тестове ще се проведат от фирма консултант и ще е необходимо да бъдат заплатени суми от порядъка  между 7 и 12 лв. Тестовете Ви ще бъдат запазени и при необходимост ще може да се ползват от вас заедно с препоръка от фирмата консултант за Вас ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА РАБОТА В ДРУГА ФИРМА.

Този имейл можеш направо да го препратиш в инспекция по труда. Незаконно е посредниците да искат пари от кандидатите под каквата и са е форма.

# 83
# 84
Бибона, това за колите звучи маааалко...хм, странно. Хората спестяват от пари за автомивка.  Mr. Green
А за снимката и руския...звучи ми като обява за малко по-особен труд...

# 85
Някой може ли да ми даде ориентир каква с сумата, която се дължи в случай, че безработен иска да си внася сам здравните осигуровки?
Разбрах, че трябва да се одиде до НАП и да се подаде някаква декларация 7, но исках да знам колко горе-долу трябва да подготвим като пари.

# 86
  • Пловдив
Стеф, отвори страницата на НАП. Има калкулатор за дължимите суми и за лихвите. Както и сметките, по които трябва да се внесат.
Аз имах да плащам за минал период. Така направих  и не чаках в НАП за проверка на сумите. Опашките са огромни. Направо в НАП на третия етаж - в банката да се внесат сумите и пак на третия етаж - декларация 7, тя е само за безработни към момента.

# 87
  • Бг-мама
Някой може ли да ми даде ориентир каква с сумата, която се дължи в случай, че безработен иска да си внася сам здравните осигуровки?
Разбрах, че трябва да се одиде до НАП и да се подаде някаква декларация 7, но исках да знам колко горе-долу трябва да подготвим като пари.
16.80 е сумата  на безработно лице което си внася здравната осигуровка сам.Декларацията може да внесе и от счетоводител който се занимава с това , аз например си платих 10 лв и ми подадоха тази декларация без да се занимавам.

# 88
Имам въпрос.
Преди месец почнах работа. Подписах първоначален 6-месечен договор, който е до 10 август. Въпросът ми е след тия 6 месеца имам ли право на платен отпуск или имам право само на болничен. Защото моята колежка твърди, че имам право на пплатен отпуск след 8 месеца. Мерси предварително.

# 89
След 8 месеца само ако това ти е първа работа и изобщо нямаш стаж преди това.

Общи условия

Активация на акаунт