За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 28

• 38 106
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
наготово, нали  Crossing Arms ама аз ако знаеш  колко костюма вече имам да чакам  newsm44
desi02,  Hug

# 541
  • Някъде в търсене ............
Мастерче   bouquet направо ме засрами яко  Embarassed, и като прочетох как  съм ги писала  newsm43, излагация  Joy Joy Joy

Пеп-4о стана страхотно   bouquet (тиквичките де )

# 542
Мастерче   bouquet направо ме засрами яко  Embarassed, и като прочетох как  съм ги писала  newsm43, излагация  Joy Joy Joy
Дескааа....недей бре! Hug Hug Hug Hug
Един път човек да се развесели и ти да почнеш да се извиняваш!...хи-хи-хи-....
Имах нужда от това,че и без повече обяснения да ти стане ясно,че съм в тежък период.....
Разсмяхте ме,разтоварихте ме.....
Какво повече му трябва на човек..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

П.П. Извинете за спама!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 543
Деси, моля те дай рецептата по която направи тиквичките.

# 544
  • Някъде в търсене ............
Имах около 1 кг настъргани и замразени тиквички.
Размразих ги , изцедих водата,наръсих със сол, копър, черен пипер  
3-4 супени лъжици царевично брашно
5 скилидки чесън пресовах
4 яйца
сирене около 300гр
кашкавал около 100гр
Всичко това го разбърках , намазах тава с олио , изсипах сместа вътре и покрих с фолио. Пече се около 20 мин, махнах фолиото , печене още 5-10мин. Направих заливка от яйце и кисело мляко. Запекох и преди да стане напълно зачервена коричка наръсих с кашкавал. Общо за около 45 мин имах тази вкусотия готова.    chef
Благодаря на пеп-4о за идеята bouquet

# 545
Здравейте, бихте ли ми дали рецепти за спанак. Не съм готвила досега и затова се обръщам към вас.

# 546
# 547
Здравейте, бихте ли ми дали рецепти за спанак. Не съм готвила досега и затова се обръщам към вас.
Eто и от мен две рецепти със спанак. Simple Smile

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg75995.html#msg75995

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg124486.html#msg124486

# 548
Имам въпрос за животинската сметана. Досега не съм работила с нея, преди малко направих торта, като по рецептата трябваше сметаната да се разбърка със захар. Не очаквах, че ще е толкова гъста и след като я разбърках с робота, доста се втечни, очаквах, че ще е като растителната- при хубаво разбъркване да бухне и да се сгъсти. Тъй като кремът на тортата, която направих беше с желатин, не се притесних особено от полутечното състояние на сметаната. Обаче... Другата седмица за моя РД ще правя Бялата Неделя, за която съм се запасила точно с животинска сметана. Искам да попитам- правилно ли е да се разбърква с миксер и има ли шанс при по- продължително бъркане да се сгъсти хубаво или да не рискувам? Да взема ли растителна сметана за по- сигурно?

# 549
Здравейте, мога ли да ви помоля за рецета за сладкиш с ананас, че имам един и скоро може да иде в коша, а ме е жал да не го излапам Mr. Green

# 550
Аз бих го изяла. Laughing Wink

# 551
  • забравих си мисълта...
Здравейте, мога ли да ви помоля за рецета за сладкиш с ананас, че имам един и скоро може да иде в коша, а ме е жал да не го излапам Mr. Green

Бих могла, да ти предложа ето това Торта Pink Colada, много е лека и подходяща за вече затоплящото се време.

# 552
Момичета,подариха ми шоколад Линд 99% какао....Той ужасно горчи бееее Mr. Green Пфууууууу.....Кажете как да го(или на какво) "шитна".... Laughing

# 553
  • забравих си мисълта...
Момичета,подариха ми шоколад Линд 99% какао....Той ужасно горчи бееее Mr. Green Пфууууууу.....Кажете как да го(или на какво) "шитна".... Laughing

TheNMaster, можеш да си направиш шоколадов мус, като добавиш сметана, захар, и т.н. още нещо за омекотяване на вкуса и да го ползваш към сладолед например.
Този шоколад има наистина невероятно силно ухание на какао и e горчив, има особен вкус, но не e чак толкова лош. Докато го хапнеш, може и да му свикнеш  Wink Grinning.
Всъщност тук се ползва преди всичко за готвене.

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 16:17 от Venetta

# 554
На парченца в мъфини или кекс. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт