Пролет на вратата чука, а ДЕКЕМВРИйчето не спира да ни гука

• 30 067
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
Днес водих бебето на кардиолог за шума. Доктор Демирев беше много любезен, дори си поговориха двамата по мъжки.

Ами има шум, от лявата камера,/и един куп докторски термини, които няма нужда да преразказвам/ но е физиологичен и ще го израсте. Ще повторим прегледа като проходи, като стане на около 1 година.
Иначе е здрав, добър и усмихнат. 

Krasoni  - редувахме се с татко му през около час -час и половина.Единия кара -другия при бебето. А и то там има две писти малко по-стръмни и две за деца - съвсем полегати. Отидохме основно заради каката, която много задобря, и страшно ме кефи, че и тя се кефи.

She_R наистина е страхотна малката с прическа.

# 121
Алба,не се притеснявай за шума на малкия Hug....когата каката беше точно на вашата възраст точно по същия начин и откриха шум но след като я прегледа специалист детски кардиолог ,на ехограф се оказа слава богу,че шума е едно най- обикновенно физиологическо състояние при нея и че този вид шумове децата ги израстват с годините Peace.....но тъй като бях много шашната и притеснена тогава той ми го обясни по по разбираем начин,т.е....този вид шум на сърцето при бебетата е както при големите хора които имат лунички а други не...такъв пример ми даде / дано си ме разбрала/.....и слава богу сега няма нищо вече Peace

# 122
  • Sofia
allba_a дано всичко мине по - бързо и да изчезне шума. Те докторите им е лесно да кажат с времето ще мине. Ама докато не мине съм сигърна, че няма да се успокоиш.  Peace

Покрай вас се сетих и за малката Веда, какво ли става с нея?

# 123
" Абе,те много знаят в тоя форум...."
Хе, хе, хе, нЕмате равни..., посредствеността винаги е била на почит в БГ затова ни е на такова дередже държавата.
(ще ме прощавате, не вземам отношение в кокошкарски разправии, но това просто излиза извън всякакви граници)

# 124
allba_a  дано всичко е наред и наистина бързичко го израсте

# 125
  • Бургас
Алба, моля се всичко с твоето малко детенце да е наред и да нямаш повече поводи за тревога  Praynig

Относно захранването ще кажа следното - моля се повече мами, на които им предстои тази отговорна стъпка, да прочетат поста на Ласи и да се вслушат в думите й  Peace

Относно темата ни - тя никога вече няма да бъде онова, което беше...за жалост...  Sad

# 126
rotfImbo rotfImao
Това вместо да кажа всичко което мисля !
 rotfImao rotfImbo
  202uu
И съвет-пускайте "Проверка правопис" преди да публикувате! Mr. Green

# 127
  • София
Ядосах се отново, чудно защо ли, няма ли да се спрете най-накрая Confused
За който иска среща все пак и не му е крив целия свят, а може би не знае къде да чете давам линк
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=462081.new#new

# 128
Добър вечер
Алба, дано всичко е наред с малкия човек и да се израсте както е казал лекаря.
А за ските много готино че и дъщеря ти се е впечатлила от този спорт. Надявам се и ние догодина да качим за сефте дъщеря ни да видим как ще е.
Лека вечер

# 129
Mezzatr, нашия батко от бебе до съвсем скоро имаше разни видове пъпки къде ли не и при всяко обостряне, кожната лекарка казваше да спрем къпането, което и правехме, съответно се оправяше. Така че съвет от мен - спри за известно време мокренето на съответния участък.
За другото - няма да се изказвам, просто чакам следващата голяма спорна тема - да ползваме ли проходилки и всякакви техни производни, тя всеки момент ще изкочи иззад ъгъла, че някои от дечурлигата наближават 5 месеца...
Сори за телеграфното писане, ама е от телефона.

# 130
Добро ви прекрасно утро.
Явно чепкането не е свършило . Евил , кокошарника нещо май пак се разбунтува   newsm62
La Fee , аз да ти кажа за силата на цикъла след раждането. На мен от вчера се опитва да ми дойде , но аз разбирам за това единствено по розовкото течение. Преди имах лек цикъл , но пък страшен ПМС. Тормозеше ме поне една седмица преди да ми дойде , а сегаосвен леко подут корем нямам други оплаквания - нито ме боли нито ми тежи. Е , това ми е първото цъфтене след раждането, та може да не е окончателният вариант , но ще видим. Дано поне не се увеличи теча
о и да споделя с вас че тази сутрин моето дете го намерих застанало на пряко в креватчето  Joy . Явно вече започва да се врътка
Абе аз като се присетя , миналата година на тази дата ми беше последният цикъл преди да забременея, та днес пак ми дойде на същият ден   newsm78

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 07:22 от udis555

# 131
Алба, с теб сме  Hug след като доктора казва така, бъди спокойна и имай вяра  Hug

Елф, добре, че пусна линка  Grinning

Ха вземете си хапнете по една гофрета  и да качите малко ендорфините:

па се прегърнете и целунете, пийнете по едно кафенце и бегом на сутрешен крос с количките. От днес пустото време се оправяло. Аз хващам по задачи и оставям поколението на бабин дом. Незнам дали ви споделих, но другата седмица малката става на цели 4 години, поради което ще има 3-дневни празненства вкъщи. Което ще рече, че трябва да правя 3 торти, мъфини и хапки за няколко роти  Crazy Блазе ми  hahaha

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 08:00 от Денерис

# 132
Добро утро
Денерис приятни занимания ще имаш въпреки голямото готвене  Heart Eyes
За цикъла и на мен ми дойде на същата дата на последния цикъл.
Лек ден и дано времето наистина се оправи

# 133
добро утро

да се разпиша и аз,вече закусвам(отдавна не ми беше случвало),а малкия спинка.Определено днес е време за разходка

Денериз весело ще е при вас Grinning

# 134
  • София
Здравейте мамита!
Ех, най-накрая топло Laughing
Алба, с теб сме и адаша, всичко ще е ОК!
Денерис, ех че хубаво - три дни яли, пили и се веселили в чест на малката-голяма принцеса! Да сте живи и здрави цялото семейство и чакаме синмчици. Благодаря за кафето и закуската!
Моя младеж къде на шега, къде сериозно, но се научи нощем да не търси храна, но за сметка на това изсмуква всичко през деня, слава богу засега имам кърма, но поддържането й е за сметка на телесата ми, опасявам се че и тях добре ги поддържам. Представям си после колко пилешки пържолки трябва да изям (диетата на Дюкан, при мен действа неотказно, но трябва да спра да кърмя).
Момичета, според вас по колко време трябва да спят дечицата ни? Аз се опитвам да му създавам някакъв режим и питам за ориентир, не че той не си спи когато си поиска, но поне нощното спане сме оправили - пу, пу да не са му уроки Laughing
Когато излизате навън мажете личицето със специален крем? Аз за сега си го мажа с крема на д-р Тайс.
Хайде приятни разходки и хубави емоции

Общи условия

Активация на акаунт