Пролет на вратата чука, а ДЕКЕМВРИйчето не спира да ни гука

• 30 072
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Добро утро и от нас.
tinitka мисля че всяко дете има нужда от различно време за сън. Едни спят повече други по - малко. Това самите те ни показват.
Аз също мажа лицето с балсама на д-р Тайс.
summer_girl78 благодаря ти за споделеното, само главата ли не къпеше или и цялото тяло? и за колко време я спряхте? Снощи окъпах малкия само с вода, но нощес пак се събуди рано и после не можа да заспи лесно. Явно много го сърби. Тази вечер мисля да пропусна банята пък да видим, така или иначе татко ни ходи на бокс и няма да се прибере за банята.
Денерис приятно изкарване на предстоящият ви дълъг празник.

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 15:41 от mezzatr

# 136
  • sofia
Момичета, благодаря за подкрепата! Hug
 Наистина не съм притеснена, вярвам че детето ми ще е добре. Информирах се и разбрах че е физиологично състояние, което не е опасно и се израства. Благодаря ви отново.

Денерис успех с приготовленията и много емоции пожелавам!

# 137
  • София
Здравейте момичета!
Отбивам се да почерпя за тримесечинката на Борил! Също да пожелая на всички мъници, които са притеснили любящите си майки по една или друга причина да се оправят по-бързо! А тези, които ще празнуват да помагат с каквото могат - кой с усмивка, кой с разпиляно брашно из кухнята Wink или някоя нова глазура ...

Ние днес чакаме гости и аз също се изстрелвам в кухнята...
Лек ден. Дано ми остане време за една разходка към 14.30...

# 138
Темата отново е с привкус на повърня!!!!

Айде стига като някой даде съвет сте се правили на ощипани госпожици, ами малко прочете, информирайте се, вместо да се благодари на отговорилите се задълбавате в спор....

" Абе,те много знаят в тоя форум...."
Да знаят затова и влизам тук!!!!!! А ако мога и аз да занам и да помогна със съвет на някого съм ного доволна!

А ако ще е тема само за разправии от селските седенки сменете заглавието за да знам да не влизам....
Исках и по др теми да се включа, но ми се развали кефа и ще се въздържа

П.П. allba_a дано всичко е наред с малчо  Hug

# 139
nora_di честита ви месечинка

ние се поразходихме въпреки ветровитото време,даже мисля сега като се нахраним пак да го изведа че да видим

# 140
разправии от селските седенки    Joy Joy Joy hahaha

искахте смяна на заглавието...смених ви го...... hahaha

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 14:29 от Амбър

# 141
# 142
mezzatr, не мокриш там където е обрива (ще ме прощаваш, ама ми е излязло от ума вашия обрив къде е) - ако е главата/лицето, къпеш без да мокриш главата, ако е на тялото - не къпеш въобще (само дупето по малко измиваш и така) - така продължавахме ние докато не се махнат пъпките, но разбира се и мажехме с разни неща, не само да не съм го мокрила. Предполагам, че и вие мажете с нещо.

# 143
А, мерси, мерси  Laughing фоторепортаж после задължително ще правя. Големи празненства ще са, веднага след щерката е баща й с кръгла годишнина в няколко рунда  тоже, седмица след това любимата ни баба, изобщо големи купони  Laughing

Заглавието кърти  Laughing ама малко се преекспонира този казус не мислите ли? Айде стига толкоз, друго няма ли какво да се обсъди?

# 144
  • Sofia
Е браво! Излязох за малко и какво виждат очите ми, някаква нова тема съвсем непозната.  #Cussing out
Много ви моля искам си старата тема, без разправии в нея.
Нали за това сме се събрали тук да си споделяме и помагаме. Нека не си обръщаме толкова внимание и ако някой сбърка, нека просто подминем и продължим с нещо друго.Много ми  е мъчно, че така става.
Времето навън се е усмихнало и е едно такова приятно за разходки.
Нека се усмихнем и ние, да забравим какво темата и продължим нататък, ще бъде много жалко ако е края на нашата виртуална среща.

Nora_di - Честита 3 месечинка на Борил, да ти е жив и здрав и много да те радва.   bouquet

# 145
какво става тук?вече сме и с ново заглавие Joy

недейте така бе момичета,нека поне се опитаме всеки да споделя по спокойно и си е какво преди темичката ни Hug може би всеки като даде малко от себи си и ако не влиза с цел да спори ще по прятно

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 14:08 от mimmm

# 146
  • София
Съществуват едни неписани правила на добро поведение, които се усвояват през първите седем години, както от селяните дошли да живеят в големия град, така и от гражданите със селски манталитет /визирам селската седенка/.
Аз лично бях до тук, пожелавам успех на всички списващи.

# 147
Елфче , недей така , стана ми много мъчно. Наскоро попаднах на тема на мамите родили 2005 г. , която тема още си тече. Много ми стана хубаво от това и си помислих как и ние след някоя година ще си пишем още. Задраскайте всичко старо и да почнем на чисто            Praynig

# 148
Здравейте мили дами  bouquet  bouquet
 Ха така ново заглавие  Laughing Laughing
Ние тъкмо се прибрахме от `консултация`.Времето едно хубаво топличко на вън,а на мен пушек ми излиза от ушите smile3515. Нека като подобаваща участничка в селска седянка да се размрънкам и заоплаквам.В тази смoтана държава `консултацията` представлява 15+/- мами/татковци с бебоците или децата според зависи кой какво си има.Та дават ти номерче чакаш да те извикат по средата на залата където е кантара събличаш бебо слагаш го на кантара,виждат колко килограма е записват го в едно като картон и....си го вземаш и обличаш и това е.Каквато се води там мадама даже не го и поглежда,бял ли е червен ли е?!? dohНяма слушане на гърдички,проверяване на гърло и там каквото друго правят в БГ или поне нашата педиатърка прави.Питам ами дължина поне няма ли да измерите не това чак като станел на 10 месеца имало цялостна консултация и тогава се измервала дължината. ShockedАко съм имала въпроси или нещо ме тревожело имало там някоя с която да си ПОГОВОРИМ!Снощи забелязох на малкия от едната страна от долната част на реброта my е леко подуто,и нали имам въпрос та отидох при тая госпойца и тя ми вика ами като отидете при GP-то за ваксина питайте него аз не знам.Потресена съм...как е възможно това ooooh!?!?Имаше някакви бебета там главите им имат всякаква друга форма освен кръгла,някои кашлят други със сополите.Същата процедура и с тях.Иначе се водим че живеем в свястна държава.Както винаги съм тотално разочарована от медицинското им обслужване...дори и в България няма такава пародия. Naughty
 Извинявам се ако съм досъдила на някои ама толкова много съм ядосана че ми идва да вия,мъжа ми какво my чуха ушите не е истина. Nora_di чeстита ти месечинка,да ти е жив  и здрав.  bouquet
Alba стискам палци всичко да е наред  fingerscrossed fingerscrossed
Денерис,весело прекарване на заредилите ви се празници.
Весел и слънчев ден на всички ви.  bye

# 149
  • Sofia
mezzatr, не мокриш там където е обрива (ще ме прощаваш, ама ми е излязло от ума вашия обрив къде е) - ако е главата/лицето, къпеш без да мокриш главата, ако е на тялото - не къпеш въобще (само дупето по малко измиваш и така) - така продължавахме ние докато не се махнат пъпките, но разбира се и мажехме с разни неща, не само да не съм го мокрила. Предполагам, че и вие мажете с нещо.

Най - голям ни е обрива по главата и по двете бузки. По крачетата и ръчичките имаше малки петънца, но аз ги мажа с д-р Тайс и се оправят, почти не се виждат. Отново благодаря за съдействието.
Ако нашата хубава темичка си я има още, ще споделя как ни се отразява терапията.
 Stop
juliankata направо е ужасно това което казваш. След твоите думи ми става ясно, че въпреки някои неуредици в БГ все пак такова чудо няма.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт