Пролет на вратата чука, а ДЕКЕМВРИйчето не спира да ни гука

• 30 029
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Денерис , какъв срам момиче   Heart Eyes . Нашето дебелунче от поне 5 дена е вече на 4 ка памперс , пък че и е по-малък на възраст . То ако иде реч за срам ние трябва да сме първенци. Нека си расте сладурчето .    Hug

# 106
  • Варна
 rotfImbo rotfImao
Това вместо да кажа всичко което мисля !
 rotfImao rotfImbo

# 107
  • Sofia
Jennie и La Fée благодаря ви за съветите, мисля точно това да направя. Мажа, мажа и нищо.
Ще си го къпя само с вода и това е, пък да видим как ще му се отрази на бебока.
А относно съвета на доки да го къпя по - рядко за момента, какво ще кажете ?
 Hug

# 108
А относно съвета на доки да го къпя по - рядко за момента, какво ще кажете ?
 Hug
Пробвай първо само с водичка! Не спирай банята Wink

# 109
mezzatr, Стела от едно известно време е с обрив по лицето и тялото, който затихва и се обостря. Започнах да я къпя само с чиста вода, но още не мога да кажа дали има ефект, защото това е едва от два дни. Но не мога да не и мажа тялото, защото кожата и е много суха, на места даже като на пърши. Затова мажа с екзомегата на а-дерма, за да се хидратира. Не спирай да я къпеш.

# 110
  • Sofia
Благодаря ви  Hug

Ето на какво попаднах. Пускам само част от текста.
" Планът праща в принудителен неплатен отпуск от две седмици бюджетни служители, съкращава наполовина до 225 дни дните за платеното майчинство, съобщава вестникът."
Дори нямам думи да коментирам.

# 111
Пък после пищят че бил отрицателен прираста и нацията застарява   newsm78

# 112
ей много съм отвеяна забравих да ви почерпя  party023 днес Митко стана на 3 месеца,и като за капак е стакива колики милият едвам упях да го преспя.
Абе момичета да ви попитам имали такива като мес по закъсняли следродилни депресии като мен ,незнам и това време допънително  и няма намерение да се оправи.Нека да си пекне едно хубаво слънчице  и да сме на вън по цял ден,май всеки за това си мечтае.А и един мързел ме хванал но ставам и се залавям за работа

mezzatr нямам думи

# 113
  • Sofia
mimmm честита ви 3 месечинка.   bouquet

# 114
Следя темата от вчера.
Направо ви се чудя как имате сили и желание да спорите и да се дърляте.
Всеки си изразява мнението и толкоз. И прави, каквото счете за нужно.
Понякога този форум ми прилича на секта, честна дума.
Сега очаквам отговор- като не ти харесва, не влизай. Благодаря предварително!

Ще пиша и по други въпроси, но малко по-късно.

Оф,оф ,оф......та това се опитвам да кажа и аз,но явно трябва да мислим по един и същи начин всички,то човек да не си изкаже мнението и намеренията бе хора,веднаги бива изяден от някой уж по компетентен Crazy
 CrazyИ да не забравя да кажа че не съм искала наставления от никого за захранването,просто защото пуснах тема на точното място и момичета ме посъветваха.....на никой не му е опрян пистолета на главата да прави неща според други мнения Peace
Спрете да се чешете за захранването вече,хората са се постарали да създадат специални под теми за това Peace
По въпроса за тези които не пишат вече мога и аз да кажа с две ръце че доста от приятелките ми / не съфорумки/ ОТДАВНА СА СПРЕЛИ ДА ПИШАТ И ВЗИМАТ УЧАСТИЕ във форума точно поради тази причина, и ще ги цитирам" Абе,те много знаят в тоя форум...."
Защо разваляте добрите взаиоотношения които създадохме преди година smile3555
И за незнам кой път ,пак ще кажа- всеки си решава какво да прави,мисля че на никой не му е наложено чуждото мнение
Айде край от мене че ми писна и на мен.....
Гледам че пишете за сухата кожа на бебчета и аз веднага се включвам към вас...малкия му е много суха кожата,правим масажите след баня с олио но пак е така newsm78,явно ще е като мен Whistling

Денерис и при мен е така,преди не ядях изобщо шкембе а сега просто си го хапвам без проблем Wink
mezzatr Hug,пак заповядай....аз да ти кажа като си направя сутрим 3в1 го пия целия ден Joy
mimmm честита месечинка,голям да порасне и дано отшумят коликите ви Peace

# 115
  • Пазарджик
Ще пробвам друга марка памперси, макар, че съм доволна от тези, които ползвам. Марката е памперс и още от средата на втори месец ползвам 4 -ката.

# 116
  • Sofia
Ще пробвам друга марка памперси, макар, че съм доволна от тези, които ползвам. Марката е памперс и още от средата на втори месец ползвам 4 -ката.

Аз също ползвам на Памперс но трети номер.

# 117
Момичета,гледам другите темички са си направили колажи,хайде и ние да си направим Sunglasses....аз хич не съм в час с тия неща и разчитам на мамите които са по компетентни Wink
Вие хубави събирания си правите,пък така като гледам аз съм в доста отдалечено положение а ми се иска и аз да се отчета с присъствие Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 15:13 от * MiMita *

# 118
Здравейте
She_R малката е голям бонбон, а каква коса има наистина  Heart Eyes
Бубулинка, аз ползвам от няколко дни на DM памперсите и давам положителен глас за тях, имат двойно ластиче на крачетата против пропускане и са доста меки както и други споделиха вече, пробвах също на Хъджис и на Памперс 3-ката но са ни доста широки в крачетата и за сега оставам на DM докато пораснем достатъчно за другите.
За кафето както по време на бременността така и сега пия сутрин но смесено с мляко в съотношение 3 към 1 (повече мляко по малко кафе).
*MiMita* за колажа е писала вече She_R както и преди това и е сложено на първа страница  Peace
А за новите проекти на правителството ще замълча, че няма да мога да спра да пиша иначе.
Лек ден

# 119
Здравейте
She_R малката е голям бонбон, а каква коса има наистина  Heart Eyes
Бубулинка, аз ползвам от няколко дни на DM памперсите и давам положителен глас за тях, имат двойно ластиче на крачетата против пропускане и са доста меки както и други споделиха вече, пробвах също на Хъджис и на Памперс 3-ката но са ни доста широки в крачетата и за сега оставам на DM докато пораснем достатъчно за другите.
За кафето както по време на бременността така и сега пия сутрин но смесено с мляко в съотношение 3 към 1 (повече мляко по малко кафе).
*MiMita* за колажа е писала вече She_R както и преди това и е сложено на първа страница  Peace
А за новите проекти на правителството ще замълча, че няма да мога да спра да пиша иначе.
Лек ден
О,да бе....не съм обърнала внимание или съм забравила smile3537

Общи условия

Активация на акаунт