ПЛЕВЕН - 132

• 32 261
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Но ти нали все тръбиш за толерантност, пък нещо не я виждам от теб, ок, ръси си глупости колкото искаш. Когато човек очаква от другите толерантност, независимо за какво става дума, трябва да показва същото. Но явно на теб ти е чужда.
Но, нали знаеш - каквото повикало, такова се обадило.
Грубо,Мира,много грубо!Имаш предвид това,че тръбя за толерантност към децата с увреждания,предполагам?Нямам какво да кажа по въпроса,наистина.Не мислех,че съм в тежест на хората тук с това,че често си позволявам да пиша за тези деца.Е,ако това е тръбене,да,тръбя.Защото именно от хората в тази тема съм получила толкова подкрепа по тези проблеми,колкото ти не си и сънувала.От непознати хора.Които после станаха мои приятели.Явно си права-каквото повикало,такова се обадило.Явно съм повикала добро,защото от тези хора тук ми е отговорено само и единственно с добро.За което ще съм им вечно благодарна.Надявам се да го знаят.И продължават да ми вършат добрини.Нищо,че не ги споделяме тук.А не го правим,защото не е нужно.

# 106
Валенце, имах предвид, че когато говориш за толератност, то трябва да я проявяваш към всички. А не да раздаваш класификации, кой бил комплексар и т.н.
Аз лично да съм се обърнала към теб с някоя подобна дума? Не, доколкото си спомням. Така че ако обичаш не обяснявай кой какъв е.
Изобщо не съм имала предвид с думите си за децата с увреждания.

# 107
  • София

Нашата пералня е Горение,по съвет на майстори механична,без всякакви програматори,индикатори и тем подобни,за да няма какво да й се чупи.Но не всеки предпочита такива простички модели - като сестра ми например  smile3534
Джина,кой модел на Горение е вашата?Защото и ние търсихме възможно най-опростен модел,обаче то всичко вече бъкано с електроника.

# 108
Ей сега ви очиствам един по един Mr. Green . Дайте ми 10 мин. да нахраня Калин с попара  Laughing

Кой намина така бързо?  Shocked

# 109
Рая, хубаво е да имаш и регулатор на оборотите на центрофугата. Аз също съм го чувала това за по-малкото електроника. Нашата пералня е Индезит. Купувана е 99-та година и за времето си беше нов модел. Пера много и още не ме е предала, само й е сменен ремъка. От време на време ми минава еретичната мисъл за нова, но дали ще случа пак на такова добро изпълнение не знам. Нашите си купиха Електролукс преди половин година и засега са доволни.

Момичета, по-спокойно, моля ви. Извинявайте, но спора почва да става грозен. Нали знаете, че от такива битки няма победители, всеки остава малко или повече огорчен.

# 110
  • София
Кой намина така бързо?  Shocked
Не знам кой намина.Но искам да се извиня на Дивиана/или там който наглежда темата от модовете/,че и създадох работа.Друг път няма да се повтори.
Да,Кати,грозно е,извинявам се и на останалите потребители,че станаха свидетели на това.

# 111
 topicclosed mods
Това вместо здрасти.
Не ми се пише.

# 112
  • Плевен
Оф,че сте се сдърпали...
И аз вместо запис и здрасти.
Нашата пералня е Candy,нещо вече не ми се нрави,ама това е.

# 113
Бързо се върна! Шестото чувство ти е подсказвало, че трябва да си на точното място  Mr. Green
Кажи свърши ли това, за което беше отишла, а и други неща, за които не беше  Laughing

# 114
  • гр.Плевен
Рая, зълва ми си купи пералня със сушилня - комбинирана, и е много доволна. Но не помня марката. Та може, ако искаш да погледнеш и комбинираните модели.

Мира, видях че си писала,че се притесняваш, че курсистите ти няма да могат да те разберат - имам предложение - покажи на няколко, които мислиш, че ще те разберат най-бързо (имам предвид нагледно - да седнат до теб на компа и ти да показваш, те да повтарят), а те ще го предадат на другите. Предполагам, че помежду си те се разбират по-добре, отколкото ние ги разбираме.

А навън вятъра е отвратителен  #Cussing out Искам вече да спира, че да си извеждам децата на спокойствие.

# 115
Ей, добре, че сме форум, че иначе щяхте досега с тиганите по главите да сте се подкарали  Laughing
Едната лесно подпалва, другата лесно обидчива - тежка комбинация за спор.

Кажете сега за козунаците, щолените и великденската украса, че съм гладна.  Wink

Валенце, обикновен нетефлонов тиган вреден ли е? нямам никаква идея какъв метал е, ползвам го него обаче, когато ми дотрябва, защото и аз не желая да ползвам тефлон. Такъв като от едно време баш.

Номадке, медните са скъпи, ако пък някоя манговица разбере, че си имаш такъв - нищо чудно да ти го свие, на пунктовете добре се приемат.

# 116
Номадка, не мога да намеря линка за хомеопатията, уж го бях запазила, трябва да питам мъжа ми....но имам 4увството, 4е ще стане война тук Wink

Див, приятно изкарване!

Пламси, 4естит рожден ден на патерица. Да си здрава и много щастлива!

хавайско дупе, много си слън4ева!

Ох, като 4ета за отношението към хората с увреждания тръпки ме побиват. Трудно е, но с постоянство, търпение и оби4, много може да се постигне.

Снощи детето искаше да спи при мен, след 4ас въртене, пеене и гушкания, сам пожела да си отиде в кошарата, навика е голяма работа.

# 117
margoto66, от днес така процедирам, защото вече трябва да се учат да правят определени неща на компютъра. И така показвам първо на тези, които са седнали на компютрите (има само за 1/3 от хората) и после те се сменят и показват на останалите.

ДеЩо, в готварския всяка година има тема за козунаци и т.н., момичетата правят страхотни неща. ) виж там, аз не съм пробвала, тази година мисля да правя домашни.
Макар че миналата година купувахме от закусвалнята срещу театъра и правеха страхотни козунаци. Отядох си направо. )

# 118
Бързо Диксън, бързо. Grinning

Свръшихме всичко, за което бяхме отишли - подновяване на нашите паспорти, първи паспорт на Велина, гражданство на Марина...
Канадски гражданин да си на този свят - няма чакане, отделен вход за нас в лоби с мека мебел,  супер мило отношение от страна на служителите, внимание, отзивчивост, усмивки... изобщо приказка.
Съвсем друго нещо видяхме от другата страна, където чакаха хората с покани, за различни визи, интервюта - грубо отношение, пълна незаинтересованост, отвратително държание. Confused
В старото посолство не беше така.
В ИКЕА нямаше време да ходим този път, защото изникнаха куп задачи и трябваше да се върнем бързо в България.

Диксън, с голямо прискърбие ти съобщавам, че твоята докторка не приема нови пациенти, такава табела има пред кабинета й. Sad

Бенсън, аз се върнах. Mr. Green

# 119
Деси, този Великден баш сега ли трябваше да е толкова рано?  ooooh!
Трябва да избирам за самия ден - дали да ям агнешко или козунаци  Laughing И двете са ми любими.
Иначе за козунаците нищо не мога да кажа, аз, защото нямам машина за хляб, а да седна да меся козунак не се наемам. Трудоемка работа. Майка ми как ги меси...после се намесва баща ми да ги бие в масата от високо...хамалогия.
Ще ям на готово  Laughing

Бенсън, как върви местенето? Стегна ли багажа?

Див, добра работа сте свършили! Жалко, че така набързо, но няма как понякога  Confused
Сега ще й се обадя да видя как седят нещата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт