Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 269
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • София
[Мисля, че си за 14г.  Laughing

Това сериозно ли  Shocked Щото дават по таблиците им, че 16г. са за ръст 168см. Опасявам се да не са ми къси дънките.

Вчера мерих клин 13г и ми лепна идеално  Mr. Green  1.70 съм висока, 52-53кг  Peace
[/quote]

Вкарваш ме в сериозен размисъл  Crazy Айде, някой ако е купувал юношески панталони/дънки да ми измери 14г. или 16г. Много моля!

# 136
kremi7, нямаш проблеми!
Някой да е поръчвал рокличка за 12-18м или 12-18м, за да ми измери? Племенницата ще я кръщават и не трябва да се излагам  Simple Smile . сега е висока 78см, и ми трябва за след месец.
имаме блузки 18-23 и сякаш са леко уголемени,дъщеря ми сега е на 2.7г и ги носи и ръкавите са малко дълги,роклички нямаме,но имаше мами поръчвали мн сладки сетове -рокля с елече те да пишат размери Peace

# 137
Много Ви моля,да ми кажете кой телефонен номер изписвате на Габко,при регистрация в англ.сайтове. Praynig
Спешно ми е!!! Praynig Praynig Praynig

# 138
Благодаря ви, момичета!  bouquet

slan4ogled,
според месеците са уголемени. Според таблицата си отговарят. Затова и аз ви съветвам да поръчвате според таблицата с размери.
Дрешките, които взех, са за 3-6м, а ще и стават до края на лятото. Сега са и малко големи, особено джинсите. Пуснах и нова поръчка днес, за летни дрешки и този път размера е 3-6м. Поне летните да са и точно по мярка.

rubiq,
стелките са 10см. Меки ми се виждат обувчиците. Според мен не са подходящи за прохождане. Чела съм, че детето трябва да проходи или босо, или с обувки с подходяща подметка. За мен тези не спадат към този тип.

1eks@,
Виж обяснението ми по-горе. Надявам се да те ориентира. Не се лъжи по месеците, гледай таблицата!

# 139
  • София
скоро някой да е поръчвал чрез риминикидс за колко време му дойде поръчката на мен ми писали от 20 до 25 дена .но дали няма вереятнос и по рано да е

Последната ми поръчка от 22.02. пристигна на 05.03. - бяха много бързи  Grinning, но ми се е случвало при предишни поръчки да да чакам и 20 работни дни  Rolling Eyes, че и повече, сега поръчах на 15.03. да видим кога ще пристигне  newsm78

# 140
  • София
И мен Римини много ме забавиха последния път,и все пишат,че и не приемат поръчки поради претоварване Sad,а досега бяха изключително коректни и бързи Thinking

# 141
скоро някой да е поръчвал чрез риминикидс за колко време му дойде поръчката на мен ми писали от 20 до 25 дена .но дали няма вереятнос и по рано да е

Последната ми поръчка от 22.02. пристигна на 05.03. - бяха много бързи  Grinning, но ми се е случвало при предишни поръчки да да чакам и 20 работни дни  Rolling Eyes, че и повече, сега поръчах на 15.03. да видим кога ще пристигне  newsm78
ами явно когато бавят много изчакват да се съберат повече поръчки,а бързите поръчки са някаква случайност,явно си поръчала когато вече бусът се е готвил за пътуване към бг

# 142
Мами,получих това яке http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/16/1 размер 6-9,но на малката и е много голямо и затова ,ако някой се интересува нека ми пише на ЛС.Цялата поръчка ми е 6-9 месеца и всичко ни е голямо,тук там навивам ръкави,крачоли,само якето не успях да нагодя:)

# 143

и аз на 15.03 пуснах поръчка ако по нататък разбереш нещо пиши а ако аз разбера преди теб и аз ще пиша одавна не съм ги ползвала защото

# 144
  • София
момичета да попитам нещо Simple Smile дали ще има някоя фирма посредник, която ще поръчва от Некст по време на намалението? ако нещо свърши дали ще го има после пак дори и на първоначалната цена? и последно ....всичко ли ще е намалено Rolling Eyes

чудя се дали да поръчвам сега или да рискувам Simple Smile
благодря предварително

# 145
момичета да попитам нещо Simple Smile дали ще има някоя фирма посредник, която ще поръчва от Некст по време на намалението? ако нещо свърши дали ще го има после пак дори и на първоначалната цена? и последно ....всичко ли ще е намалено Rolling Eyes

чудя се дали да поръчвам сега или да рискувам Simple Smile
благодря предварително
По-добре не рискувай Peace
1-во не всичко е намалено;
2-ро няма размери;

# 146
  • Сливен
Момичета, някоя от Вас ще прави ли обща поръчка от Маталан и Джорд скоро Thinking да ме включи с няколко нещица Heart Eyes

# 147
  • София

Последната ми поръчка от 22.02. пристигна на 05.03. - бяха много бързи  Grinning, но ми се е случвало при предишни поръчки да да чакам и 20 работни дни  Rolling Eyes, че и повече, сега поръчах на 15.03. да видим кога ще пристигне  newsm78
и аз на 15.03 пуснах поръчка ако по нататък разбереш нещо пиши а ако аз разбера преди теб и аз ще пиша одавна не съм ги ползвала защото

Веднага ще пиша,като има някакво развитие  Peace

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 09:41 от ninnann

# 148
Много Ви моля,да ми кажете кой телефонен номер изписвате на Габко,при регистрация в англ.сайтове. Praynig
Спешно ми е!!! Praynig Praynig Praynig

00442083687992

# 149
Office
16. *Exclusive* 10% Off Office Boots
http://www.vouchercodes.co.uk/go/1620d0/47D4-office-shoes
И ТЕСКО имат 20%намаление на всички дрехи

Общи условия

Активация на акаунт