Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 283
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  Момичеета, как са дрешките на Гап като размери?

Според мен си отговарят на възрастта по етикет. Не са уголемени.

# 121
Харесах си едни slim fit дънки от Некст, само дето са от юношеските  Crazy Има ли шанс да се навра в тях, нося 10 размер по UK, ръст 172см?

Мисля, че си за 14г.  Laughing

# 122
Ето инфо за шипването от http://www.chemistdirect.co.uk

EUROPE
Delivery Charge £7.49
Delivery to Europe is charged at £7.49 regardless of order value. Delivery is usually 3-6 days.

Note: Certain weight restrictions apply.

Т.е каквото и колкото да си поръчате винаги таксата е само £7.49. Имало някакво ограничение до определени килограми, но не е споменато колко. Simple Smile
Аз мисля да поръчам 10-20 кг. котешка храна  Mr. Green

# 123
  • Sofia
Някой има ли такива обущета номер 12 или 13 да им измери стелката?
http://www.pumpkinpatch.co.uk/browsesearch/LoadProductDetail.asp … 95&colour=GER

За краче 18,5 см. кой номер трябва да поръчам?

# 124
скоро някой да е поръчвал чрез риминикидс за колко време му дойде поръчката на мен ми писали от 20 до 25 дена .но дали няма вереятнос и по рано да е

# 125
  • София
Искам да поръчам на баткото ето тези гуменки
http://www.next.co.uk/shopping/boys/shoes/5/10

по таблицата от 1-а стр. се ориентирам, че 33н. е 20см. стелка и UK -1 , правилно ли съм се ориентирала  newsm78

# 126
можете ли да посъветвате кой номер съм по ЮК номерацията за бельо  (бикини ме интересуват, може би и потници)?
*по немската имам 36 и 38, дънки нося 27-28 номер (то и при дънките се различава номерацията при различните марки), за дрехи (тениски, блузки) ми стават 36 - това европейска номерация ли е? а на някои бикини пише 40 и пак ми стават. Имам прашки Н&М, на които пише ЮК 10-12, на други пък ЮК 12-14! И накрая, имам едни, на които пише ЮС 6. По БГ номерация бикини съм 42.
Днес изрових де що намерих sizing charts - според мен съм 8-10 ЮК, но в някои излизам 6-8, в други 12   Shocked
Обърках се, не знам кой номер съм по ЮК...   Crazy
предварително благодаря   bouquet

# 127
Ще пускам поръчка от http://www.chemistdirect.co.uk утре, ако някой иска да се включи да драска лс. От София съм, ще си разделим доставката

# 128
  • София
От Маталан дрешките отговарят ли си на ръста? Искам да поръчам дънки на щерката за 8г.

# 129
  • София
можете ли да посъветвате кой номер съм по ЮК номерацията за бельо  (бикини ме интересуват, може би и потници)?
*по немската имам 36 и 38, дънки нося 27-28 номер (то и при дънките се различава номерацията при различните марки), за дрехи (тениски, блузки) ми стават 36 - това европейска номерация ли е? а на някои бикини пише 40 и пак ми стават. Имам прашки Н&М, на които пише ЮК 10-12, на други пък ЮК 12-14! И накрая, имам едни, на които пише ЮС 6. По БГ номерация бикини съм 42.
Днес изрових де що намерих sizing charts - според мен съм 8-10 ЮК, но в някои излизам 6-8, в други 12   Shocked

Щом по немската номерация си 36-38, значи си 8-10 номер по UK. Аз съм 38 по европейската и 10 по UK ми е точно, включително бикини.

# 130
  • София
Харесах си едни slim fit дънки от Некст, само дето са от юношеските  Crazy Има ли шанс да се навра в тях, нося 10 размер по UK, ръст 172см?

Мисля, че си за 14г.  Laughing

Това сериозно ли  Shocked Щото дават по таблиците им, че 16г. са за ръст 168см. Опасявам се да не са ми къси дънките.

# 131
Щом по немската номерация си 36-38, значи си 8-10 номер по UK. Аз съм 38 по европейската и 10 по UK ми е точно, включително бикини.
много ти благодаря  Heart Eyes

# 132
От Маталан дрешките отговарят ли си на ръста? Искам да поръчам дънки на щерката за 8г.
да отговарят си,шапките обаче са супер умалени,ако пускаш поръчка би ли ме включила с една рокля

# 133
  • София
kremi7, нямаш проблеми!
Някой да е поръчвал рокличка за 12-18м или 12-18м, за да ми измери? Племенницата ще я кръщават и не трябва да се излагам  Simple Smile . сега е висока 78см, и ми трябва за след месец.

# 134
[Мисля, че си за 14г.  Laughing

Това сериозно ли  Shocked Щото дават по таблиците им, че 16г. са за ръст 168см. Опасявам се да не са ми къси дънките.
[/quote]

Вчера мерих клин 13г и ми лепна идеално  Mr. Green  1.70 съм висока, 52-53кг  Peace

Общи условия

Активация на акаунт