Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 089
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Шумен
Тъкмо реших да пускам поръчка, да обаче  всички спряха да приемат поръчки  Crossing Arms Tired.
Някой има ли ги тези сандали http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/84/26. Как са на живо и, ако може,  дължината на стелката на 7 или 8. Благодаря   bouquet.

# 451
  • Пловдив
Fitzgerald  , точно това имах в предвид   smile3525    ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ    Hug

# 452
Момичета, едно бързо въпросче. Отговарят ли си размерите на обувчиците на некст с табличката, която са си сложили на сайта за определяне на номера.
На моята кукла обувчицата трябва да е със стелка около 14 см. Това 5 1/2 или 6 е ?
Има ли някъде място, където публикувате размери на вече получени неща?

# 453
Момичета,сега от намалението на Некст коя фирма ще приема поръчки? newsm78
Краси и от мен честито за лентичката,лека бремнност Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 14:25 от Vania_84

# 454
  • София
Момичета, някой може ли да ми даде размери на ромпър 9-12 месеца или 12-18 месеца от Некст?
Например http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys/18/3?extra=sch&a … %3bNewborn%20Boys

Купих едни потници 9-12 месеца и изобщи не са оголемени. Детето ни е е на 9м и половина и са му точно сега, като не е и много висок около 72см е в момента. Много искам да му взема такава дреха за лятото, но се притеснявам кой размер да избера. Мого ще съм благодарна за съвет.

Бельото на Некст винаги е било умалено. И на нас отдавна ни стават гащи за 1,5г.
За съжаление ромпъри не съм взимала и не мога да дам размери.

Малко инфо - Маринатранс няма да приемат поръчки от намаленията, но такива от редовните колекции ще изпълняват. А знае ли се вече кой ще приема поръчки от намаленията? Упс, Ваня вече е питала преди мен.

Красиии, за малко да пропусна да ти честитя голямата новина  Simple Smile Лека бременост и още по-леко раждане на здрав и хубав бебок!

# 455
Някой сайт за детски колички да ми препоръчате ?
  bouquet

RED. Благодаря ,момичета  Hug

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 15:59 от Трапезица

# 456
  • Пловдив
Някой сайт за детски колички да ми препоръчате ?
  bouquet

Моята е от тук:
http://www.mothercare.com/b/42768041?ie=UTF8&title=pushchair … rd_s=global-top-7
Моята е Graco-пропърачвам я с 2 ръце!   Peace

# 457
  • Пловдив
Трапезица  виж и Kiddicare цените им са много добри, също така и доставката до англ адрес е безплатна.

# 458
Момичета,моля за подробности-как точно става пазаруването чрез транспортна фирма/само превоз/?Напр. Асда/ или някой друг/ -при регистрация /трябва ли изобщо регистрация/  пиша адреса на трансп. фирма,после трябва ли да се уведоми самата фирма,и изобщо как се процедира от край до край?Дано не съм ви досадила и съм сигурна,че има и други лаици като мен-съблазнени от хубавите сайтове,но абсолютно начинаещи в он-лайн поръчките. EmbarassedА за Пловдив коя трансп. фирма ще ми препоръчате?

# 459
  • Пловдив
Специално в Асда не можеш да плащаш с бг-карта, съответно не можеш да ползваш само транспортна фирма.  Peace

# 460
Мерси    bouquetА принципно как се поръчва като се ползва само превоза до Бг /от някой от сайтовете които приемат бг карти/?

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 17:32 от mama na batko i bebe

# 461
  • Wolwedans
tatito много благодаря. Да, исках детски обувки да купя.
Само да допълня, че в другата тема едно момиче се оплакваше, че се е опитала да плати с бг кредитна карта от Кларкс и доколкото си спомням й бяха блокирани/или пък дръпнати да не бяха  newsm78/ парите, пък при Кларкс не отчиташе нито транзакция, нито нищо.....
Да, позната история, и с мен се случи така, нито ми отразиха в сайта че съм направила поръчка , нито ми пратиха потвърдителен имейл, а паричките в картата веднага си ги блокирали #Cussing out

# 462
  • Асеновград
Еее,момичета,благодаря ви,трогнахте ме  Hug Hug Hug
Надявам се скоро да се похваля с поръчката си и аз  Hug

# 463
Момичета да попитам тези които са ползвали услугите на Алезар, моята поръчка я пуснах на 16,03 и я потвърдиха, но след колко време горе - долу да очаквам известие дали е пристигнала при тях от Некст?

# 464
mamaili ,
зависи. Някой, от нещата, Некст ги доставят допълнително. Общо взето, отнема около седмица. А от пускането на самата поръчка от теб до Алезар, до пристигането на нещата в България - около 14 - 15 дни.

Мерси    bouquetА принципно как се поръчва като се ползва само превоза до Бг /от някой от сайтовете които приемат бг карти/?
Плащаш с твоя карта и като адрес за доставка пишеш адреса на някоя транспортна фирма. После ги уведомяваш с мейл да чакат еди какво си от еди къде си от теб.
В сайтовете на всички транспортни фирми има изнесен английският им адрес.
От личен опит зная, че някой сайтове не приемат Виза Електрон.

Общи условия

Активация на акаунт