Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 029
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Чесити празник на всички цветя и дървета!   bouquet

Искам да помоля за съвет! Искам да взема на моя син дрешки за лятото от бебешката серия на некст. В момента сме почти на 7 месеца. Носим блузки 6-9,които са ни точно, пожамки (цели) 9-12, бодита 9-12, панталонки 6-9. В момента сме 9650гр и 70,см като това са данни от 16.03. За последния месец сме качили 1250гр. Като се има впредвид, че дрешките трябва да ги носи до края на август, когато ще е на почти годинка (родени сме на 06.09), каквъв размер дрешки според вас трябва да му взема? 9-12 или 12-18?

Благодаря Ви предварително !  Hug

Мисля ,че 9-12 месеца ще са ви добре за лятото  Peace Моята дъщеричка е на 2 г и 2 месеца , 11 500 и 88 см и сега й купувам 18-24 за лятото , още й стават 12-18 месеца .

# 601
бингъл, чудесни покупки  Hug

Код за Pumpkin UK29MAR
-20% намаление и безпл.доставка до UK
до 6 април

# 602
Мерси Hug

Току-що отварям пощата и виждам и аз кода за Пъмкин,това е чудесно Party

# 603
  • Wolwedans
Забравих вчера да споделя - код за -10% Mothercare EPT,до 25-ти април Peace
Не е за всички стоки обаче. Пробвах с 2 намалени колички на Чико, но не ми даде по-голямо намаление. Явно е само за стоките, които не са на промоция

# 604
west_end ,
много благодаря! Hug

Лошо я подкарах...тъкмо бях решила да приключа с покупките до края на април. ooooh!

# 605
  • Варна
Момичета, как са размерите в Мothercare, отговарят ли по таблицата? Синът ми е на 1г. и 8м. и е висок 87см. Ако поръчам за 2-3 години, дали ще са ни големи? Thinking

# 606
TЕДИЛИНА и аз поръчах за 2-3 от модеркеър но са огромни за тази възраст-ако искаш сега да ги носите-наште ще са за есен
та евентуално

# 607
  • София
И аз мисля,че ще са ви големи
дъщеря мие  86см и поръчвам 18-24 и са и добре за лятото Peace

# 608
  • София
От Адамс поръчах преди две седмици и си работят хората, изпълниха ми поръчката  Rolling Eyes

# 609
  • Wolwedans
Момичета, какво стана с поръчките ви от намалението на Некст, някой получи ли  отговор от Гивтранспорт? Аз поръчах още рано сутринта в деня на намалението, но за сега ни вест , ни кост! В статуса на поръчките ми също нищо. Не вярвам да са я изпратили към Некст. А пък ми пратиха мейл, че уж ще приемат поръчки. Ще се простя май с нещата дето си ги заплюх Simple Smile

# 610
Трябва ли да съм регистрирана в Пъмкин и приемат ли карта от Бг?

# 611
Приемат. Само Виза Електрон не.

# 612
  • София
Момичета, какво стана с поръчките ви от намалението на Некст, някой получи ли  отговор от Гивтранспорт? Аз поръчах още рано сутринта в деня на намалението, но за сега ни вест , ни кост! В статуса на поръчките ми също нищо. Не вярвам да са я изпратили към Некст. А пък ми пратиха мейл, че уж ще приемат поръчки. Ще се простя май с нещата дето си ги заплюх Simple Smile

Аз им писах и ми отговориха, че поръчката ми е пусната.

# 613
Приемат. Само Виза Електрон не.

Жалко, само кредитни ли или може и друга дебитна?

# 614
  • София
Момичета, какво стана с поръчките ви от намалението на Некст, някой получи ли  отговор от Гивтранспорт? Аз поръчах още рано сутринта в деня на намалението, но за сега ни вест , ни кост! В статуса на поръчките ми също нищо. Не вярвам да са я изпратили към Некст. А пък ми пратиха мейл, че уж ще приемат поръчки. Ще се простя май с нещата дето си ги заплюх Simple Smile

Аз пуснах поръчка чрез Гивтранспорт в събота от сайта на Некст и ми я заявиха същия ден (това го отбелязаха на следващия в кошницата ми). Същия ден бях и в офиса им и ми казаха, че до 1ч. след пускане на поръчката ми ще я изпълнят. Аз нямам артикули от намаленията, но предполагам, че точно тези поръчки би трябвало даже да са с приоритет. Не вярвам да не ти е заявена поръчката, но винаги може да попиташ на скайп. Много са любезни.

Бингъл, страхотни са ти нещата от Pumpkin  Simple Smile Едните сиви шорти и аз съм ги поръчала (до колкото знам са вече на адреса на Гив в УК) и от снимките ти още повече ми харесаха отколкото на сайта.  Simple Smile Още не съм получила нищо на тази марка и не мога да дам отзиви как са размерите. Но по таблицата и от коментари стигнах до извода, че трябва да поръчам 1 номер по-голям от дрешките ни на некст. Ако греша, ще ги носим следващото лято.

Общи условия

Активация на акаунт