Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 046
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
dea76 на мъжът ми чакам три блузки, но са троен хикс (XXXL). В сравнение с тези, които си взима оттук мисля, че са горе-долу същите или малко умалени  Rolling Eyes

Руми, благодаря за информацията, беше полезна за мен!  bouquet

# 586
Здравейте! Чесити празник на всички цветя и дървета!   bouquet

Искам да помоля за съвет! Искам да взема на моя син дрешки за лятото от бебешката серия на некст. В момента сме почти на 7 месеца. Носим блузки 6-9,които са ни точно, пожамки (цели) 9-12, бодита 9-12, панталонки 6-9. В момента сме 9650гр и 70,см като това са данни от 16.03. За последния месец сме качили 1250гр. Като се има впредвид, че дрешките трябва да ги носи до края на август, когато ще е на почти годинка (родени сме на 06.09), каквъв размер дрешки според вас трябва да му взема? 9-12 или 12-18?

Благодаря Ви предварително !  Hug
12-18 Peace
Пу да не му е уроки!!! Сладура е с размери на едногодишно дете! А пък ако ползваш сушилня и с 12-18 трябва да внимаваш! Laughing
Hug Много благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 587
  • София
Здравейте! Чесити празник на всички цветя и дървета!   bouquet

Искам да помоля за съвет! Искам да взема на моя син дрешки за лятото от бебешката серия на некст. В момента сме почти на 7 месеца. Носим блузки 6-9,които са ни точно, пожамки (цели) 9-12, бодита 9-12, панталонки 6-9. В момента сме 9650гр и 70,см като това са данни от 16.03. За последния месец сме качили 1250гр. Като се има впредвид, че дрешките трябва да ги носи до края на август, когато ще е на почти годинка (родени сме на 06.09), каквъв размер дрешки според вас трябва да му взема? 9-12 или 12-18?

Благодаря Ви предварително !  Hug
12-18 Peace
Пу да не му е уроки!!! Сладура е с размери на едногодишно дете! А пък ако ползваш сушилня и с 12-18 трябва да внимаваш! Laughing
Hug Много благодаря за бързия отговор Simple Smile

Ами дрешките 9-12 месеца са за дете високо 80см., 11кг. Сама си прецени дали ще сте повече от това. Моята дъщеря няма 80см. още, тежи около 9-10кг. и й взимам размер 9-12 за лятото. В момента този размер й "хлопа".

# 588
  • София
кредитната ми карта e Виза на Булбанк - безотказна навсякъде.

Единствено не успях да платя преди седмица при хубавите намаления в Дебенхамс, но в последствие се оказа, че сайтът е приел  адресът на картата и билинг адреса да съвпадат!

Да, трябва да се внимва с размерите на Некст. И на моят син дрехите 12-18 са му все още големички, въпреки че скоро ще стане 18 месеца. Все още няма 80см и е 9-10 кг, както на детето на Mylili.
Имай предвид, че след месец два  детето ти ще почне да се движи, да изразходва много енергия и качването на килограми ще спадне. А пък и през лятото не ядат децата като през зимата.

# 589
  • София
искам да попитам за сайта  pumpkin patch!

харесала съм си го, но ме интересуват как са размерите - уголемени, тамън или намалени.

и друго - не дават инфо за състава на дрехите ??!!

# 590
  • БУРГАС
Здравейте,досега не съм пазарувала с посредник,затова моля да ме извините ако въпросът ми тъп.И така искам да ползвам услугите на Емпреса(примерно),трябва ли да ги оведомя преди да дам адресът им при плащане.Благодаря предварително!

# 591
  Абе и мойта карта е Виза Електрон на Булбанк,но ноември от Асда ми блокираха парите и нищо не ми изпратиха.След 45 дни ми ги отблокираха де,ама аз си исках стоката.Незнам къде бъркам,та ако някоя мама с успешни покупки даде подробни разяснения относно начина си на поръчване много ще съм благодарна Hug!
 А относно размерите и аз се ориентирам по децата си.Мойта бубулечка е на година и половина ама си е 12кг и 84см,та дрешките 18-24 ще са и добре лятото.

# 592
Здравейте,досега не съм пазарувала с посредник,затова моля да ме извините ако въпросът ми тъп.И така искам да ползвам услугите на Емпреса(примерно),трябва ли да ги оведомя преди да дам адресът им при плащане.Благодаря предварително!

http://empresa.forumi-bg.com/

Тук в техния форум има и координати,свържи се да ги питаш-може и по мейл  Peace

# 593
  • Асеновград
Здравейте! Чесити празник на всички цветя и дървета!   bouquet

Благодаря Ви предварително !  Hug
Аз мисля,че сте за 9-12  Peace но нека и някой друг да сподели.Дъщеря ми е на 2,7- 11,500 кг,и 90 см- носи блузки 12-18,а панталони 18-24  Peace и вече само 18-24 взимам,и летните дрешки поръчвам 18-24.

# 594
Ето малко снимки от мен,Пъмпкин Peace Дрешките са стра-хот-ни,както винаги-кройки,материи,детайли,бродерии Heart Eyes Яд ме е,че докато са обработвали поръчката явно са свършили и не са ми изпратили тези панталонки в синьо за малката и гуменките за каката,които чаках,за да видя уцелила ли съм й номера там,че искам да поръчам още един-два модела..
smile3509

shivani,за мен си отговарят точно Peace

И какво се случва с един друг от любимците ми-Адамс?!От доста време вече не приемат поръчки,преди време се спрягаше краят им,но дали е така и защо още поддържат сайт ако това е истина...някой има ли информация?

# 595
бингъл ,
прекрасни дрешки! Почти същото съм избрала и аз, затова снимките ти много ме зарадваха!  bouquet Hug

# 596
Наскоро четох, че Адамс ликвидират магазините си. Не знам дали ще останат само онлайн или ще изчезнат напълно.

# 597
Stryper,да,така бях чела и аз,жалко ако махнат и сайта Rolling Eyes

_Hope_ ,радвам се Hug

# 598
Аз продължавам да имам проблеми с поръчката ми от Пъмпкин, току що чета, че им били отказали плащане, а сумата въобще не е заявявана към картата. Писах им отново, поръчката е от 11 и вече губя търпение и надежда, че ще се разберем. Иначе много любезни като пишат, ама не решава това проблема.
А за Адамс- много ще е жалко, много им харесвам и аз нещата.

# 599
Забравих вчера да споделя - код за -10% Mothercare EPT,до 25-ти април Peace

Общи условия

Активация на акаунт