Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 008
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
здравейте,немога да намеря координати на Гив на първа страница,бихте ли ми пратили
и другото което искам да попитам е имате ли отзиви от РИМИНИКИДС

# 631
пфууу, най-накрая
след среднощното обяснение вече днес ми е блокирана сумата за поръчката, по-малка е, но докато се уточним са се поизчерпали нещата явно
аз мисля пак да пусна, ако някой иска да ми пише на лс, сигурно утре вечер ще се натуткам да направя пак поръчка
юли сме на сватба и мисля роклите от сега да ги поръчам, че каквито са експресни- тъкмо навреме ще дойдат  Mr. Green

# 632
  • София
Мини, какво среднощно блокиране? Ти с каква карта плащаш?За пъмпкин ли става въпрос? Чрез кой посредник купуваш?
Ама засипах те с въпроси Hug
И аз исакм да пусна една поръчка ама се чудя чрез габко или гив?
А и това, че са ти блокирали парите малко ме притесни.
А ти собствения телефон за връзка ли даваш или на превозвача.
Айде ако ми отговориш ще съм ти много благодарна

# 633
  • София
Kато се регистрирам в Пъмпкин, бг адреса ли да пиша newsm78 Дава БГ от падащото меню. Или директно този на някоя транспортна фирма?

# 634
за деливъри адреса на превозвача, за билинг- собствения адрес
ако си регистриран в сайта на Гив в персоналната ти страница излиза адреса и телефона в Англия
за поръчката в Пъмпкин пуснах на адреса на Гив транспорт, ползвам тях или Габко, най-доволна си оставам от тях
вече избягвам да пазарувам от сайтове, в които не мога да платя аз, изключение направих за Гетдълейбъл поради добрите цени там
за Пъмпкин- тук се коментираше, че офиса им е в Нова Зеландия и поради тази причина комуникацията е по-бавна, заради часовото разминаване
обикновено пишат и отговарят късно вечер- след 1
след като пуснах първата си поръчка ми блокираха 1 паунд, после се почна една комуникация, нещо имаха проблем с поръчката незнайно защо, в крайна сметка след няколко мейла днес вече са си блокирали сумата за поръчката и вероятно я подготвят

# 635
  • София
Мини , благодаря ти за отговора.Още едно въпросче, от габко или гив си по-доволна? Wink

# 636
Момичета, да сте срещали из сайтовете някакво хубаво дълго дънково сако или вталено дълго дънково яке - от тези, с кройка на шинел /ама и аз го обясних! Crazy/  Praynig Praynig Praynig

Между другото пуснах една поръчка от пъмпкин миналата седмица. Блокираха си лирата, преди два дни блокираха и сумата, но досега потвърдителен е-мейл от тях не съм получила. Обикновено получавам един автоматичен при поръчка и на другия ден още един, в който ми обясняват ако нещо не могат да изпратят или пък ми казват, че са препратили поръчката за изпълнение. Този път нещо ме забравиха. newsm78 Автоматичният го получих, но другия . не. Освен това по сумата, която са блокирали си правя извод, че една шапка на дъщеря ми липсва. Луда работа! Crazy

# 637
Мини , благодаря ти за отговора.Още едно въпросче, от габко или гив си по-доволна? Wink

и от двете фирми съм еднакво доволна  Wink

# 638
  • Sofia
Искам да пусна една поръчка на адреса на Габко, но нещо не се ориентирам "Cafe Red Zone" какво е и къде да го пиша? На counti Лондон ли да пиша?

# 639
  • София
И аз със същите въпроси Embarassed

suburb/ town
city
county

кое къде да сложа от адреса на Гъбко?

# 640
И аз със същите въпроси Embarassed

suburb/ town
city
county

На тези всички слагаш Лондон. Някъде имаше street - там слагаш улицата от адреса на Гъбко, слагаш запетая и на същото място  до улицата пишеш cafe red zone.

# 641
  • Sofia
Благодаря, chevroleta    bouquet
A нa "daytime phone" какъв телефон пишете?

# 642
доколкото разбрах от Ани това Кафе ред зон е такава промишлена зона, само фирмени адреси
когато пусках първата си поръчка от Сайнсбъри имах проблем, защото не давали да се плаща с кредитни карти от билинг адреси в промишлените зони, та писах първия габковски адрес за билинг
аз бих написала на sity и county все London

# 643
  • София
chevroleta, благодаря  bouquet

# 644
Благодаря, chevroleta    bouquet
A нa "daytime phone" какъв телефон пишете?
00442083687992 - това е на гъбко английския телефон

Общи условия

Активация на акаунт