Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 007
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Благодаря, chevroleta    bouquet
A нa "daytime phone" какъв телефон пишете?
00442083687992 - това е на гъбко английския телефон

Още веднъж - благодаря   newsm51

# 646
  • София
Аз си записах моя мобилен на daytime phone Rolling Eyes

# 647
Аз да попитам ASDA приемат ли наши дебитни карти и имат  ли и те кодове промоционални - за намаление или БД?

# 648
  • София
Mini, и на мен ми блокира само 1, 45 лв. А иначе получих потвърждение на поръчката от пъмпкин по мейла. Нищо не пише за парите. При теб какъв беше проблема и ти ли първа се свърза с тях. Благодаря ти предварително за отговора! Hug

# 649
някоя мама пита за потници с пайети,ето това открих докато се ровя
http://direct.asda.com/george/last-chance-to-buy/women-s/sequin- … 3,default,pd.html

# 650
Mini, и на мен ми блокира само 1, 45 лв. А иначе получих потвърждение на поръчката от пъмпкин по мейла. Нищо не пише за парите. При теб какъв беше проблема и ти ли първа се свърза с тях. Благодаря ти предварително за отговора! Hug

ами те писаха след седмица, че не можели да изтеглят парите от картата ми
глупости на търкалета, а как блокират веднага 1 паунд, после не могат
после си писахме няколко пъти, писаха ми да се свържа с тях по телефон, по съвет на момиче от тук им писах мейл, питаха ме за адресите /билинг, деливъри/ после затишие и след като ги попитах отново каква се случва поискаха отново да се свържа с тях, за да уточним детайлите на картата, пак им писах че не би трябвало да имат проблем, защото с тази карта плащам във всички сайтове и до сега проблем не е имало и днес следобед в банкирането видях, че са блокирали сумата
сагата продъжава обаче, понеже сумата на поръчката се разминаваше с 27 паунда от блокираната, а искам да поръчам отново и да зная какво няма да пратят, за да го заменя с нещо подобно им писах да ги питам какво няма да ми пратят и ми отговарят за някакъв артикул, който въобще не съм поръчвала, а и номера на поръчката, който цитират в писмото си не е като на моята поръчка
съвсем са се омахали тез другари от Пъмпкин  Laughing Laughing Laughing

# 651
  • Варна
И аз имах същите проблеми с Пъмпкин - блокираха си 1 и нещо, после 3-4 дни нищо, после ми пратиха мейл да си дам билинга, после пак нищо, накрая им се обадих и ми казаха, че подготвят поръчката. Да се надявам, че сме се разбрали правилно с момичето и скоро ще я доставят  Laughing Така и не са ми блокирали цялата сума за поръчката. Между другото съм с дебитна Виза Електрон - някой по-горе писа, че не ставало с такава.

# 652
  • София
Момичета и аз съм с виза електрон. Дали  е от това?

# 653
Момичета знаете ли кога ще пристигне бусче от Алезар тази седмица?

# 654
Пъмпкин пач: и аз поръчвах преди две седмици за първи път. Платих с Виза. Нямах никакви проблеми. Е, два артикула не пристигнаха, без да ме уведомят предварително за това. Но иначе не ми се е налагало да водя каквато и да е кореспонденция с тях. Дори бях изключително приятно изненада от бързината, с която доставиха дрешките на английски адрес: 3 дни. САМО ЧЕ: страшно съм разочарована от качеството, противно на всички Вас! Най-важното нещо беше рокличка за рожденния ден на племенничката ми от серията Rose garden, която сега виждам, че е изчерпана. С огромна изненада открих, че висят конци отвсякъде; коланът на кръста не беше зачистен. Ще се опитам след обяд да Ви покажа снимки. Две ризи за сина ми по етикет един и същи размер (4 години) се разминават драстично в дължина и ширина.
В същата доставка пристигнаха дрехи и обувки от Некст и Маталан. За Некст е ясно, че качеството е върха; но Маталан ме изненада много приятно. Пъмпкин ще прощават...

# 655
  • Пловдив
Пъмпкин пач: и аз поръчвах преди две седмици за първи път. Платих с Виза. Нямах никакви проблеми. Е, два артикула не пристигнаха, без да ме уведомят предварително за това. Но иначе не ми се е налагало да водя каквато и да е кореспонденция с тях. Дори бях изключително приятно изненада от бързината, с която доставиха дрешките на английски адрес: 3 дни. САМО ЧЕ: страшно съм разочарована от качеството, противно на всички Вас! Най-важното нещо беше рокличка за рожденния ден на племенничката ми от серията Rose garden, която сега виждам, че е изчерпана. С огромна изненада открих, че висят конци отвсякъде; коланът на кръста не беше зачистен. Ще се опитам след обяд да Ви покажа снимки. Две ризи за сина ми по етикет един и същи размер (4 години) се разминават драстично в дължина и ширина.
В същата доставка пристигнаха дрехи и обувки от Некст и Маталан. За Некст е ясно, че качеството е върха; но Маталан ме изненада много приятно. Пъмпкин ще прощават...

Наистина много неприятно,аз засега каквото съм поръчвала е супер. При мен има разминаване на номерата при МиС,3-4 пръста разлика при блузки един и същи номер.

Искам да попитам Chocha или Vikuna,като плащат в Пъмпкин с английска карта, дали при тях блокират 1 паунд или направо си теглят цялата сума.Благодаря.

# 656

Значи не съм единствена  Thinking

Аз получих яке и грейка преди няколко месеца.
Якето - все едно шито в някой гараж ,висят конци,криво ушито , нищо общо със снимката от сайта, там изглеждаше дебело пухкаво яке - в действителност - за нищо не става  Confused

Грейката като качество - ОК , но умалена , размер 7 год., но според мен би била чудесна за дете на 4-5 годинки .
Ако някой проявява интерес да ми пише - стой си с етикета.

Ред. ето това е умалената грейката  :

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 10:23 от Танчето

# 657
Момичета искам да ви попитам някой ще пуска ли поръчка скоро от некст.Искаме си да поръчам за моето момиченце едни сандалки 9 паунда са.Ако е възможно някой ако пуска поръчка да ме включи.

# 658
  • София
Може ли някой ако има обувки С9 или С10 купувани от George да ми измери стелката, няма значение дали са сандали или обувки  Hug

# 659
Искам съвет. Харесах едни сандалки на Hush Puppies, с ходило 25 см съм, но не мога да реша кой номер да избера. По UK таблиците излиза, че съм 6, обаче последните ми балеринки Sкechers и Reebok 6 са ми леко големи.   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт