Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 56 978
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Вили златна си,благодаря   bouquet
miss_74  за размер 3-4 става въпрос Peace

Мерси мила    bouquet

# 706
Мама Вили,това и това са жестоки Crazy цените им също... Grinning

# 707
Момичета,
Алезар, кой куриер използват, за да разпращат пратките си в БГ?

Еконт  Peace

Мамо Вили, придобивките ви са всички уникални, браво  Hug Много ми хареса малката манекенка, направо облечена с дрешките и с микрофон в ръка, явно сте имали възможност да ги демонстрирате вече пред публика  Heart Eyes

# 708
  • София
Момичета прочели ли сте условията на Гив транспорт? Нови ли са?

За поръчки над 3 килограма цената на транспорта до България       е 1 паунд на кг.  За поръчки под 3 кг цената се формира на бройка, а не на килограм.  Цената се формира по следния начин:

· до 5 броя малки пакета (до 3кг всеки)  в рамките  на един курс, цената е 3 паунда на пакет.

· до 10 броя малки пакета (до 3кг всеки) в рамките на един курс,  цената е по 2,5 паунда на пакет.

· над 10 броя малки пакета  ( до 3кг всеки) в рамките на един курс,  цената е по 2 паунда на пакет

Това означава ли , че вскяка опакована в различна торбичка дрешка се таксува като отделен пакет? как мислите ? Или по-скоро ако съм поръчала от различни магазини пратките ще се таксуват като различни?

Още нещо, регистрирах се във фирмата, попълник си информацията за пратката и днес като се опитвам да влезна ми казва "паролата не е разпозната". А аз ползвам все една и съща. А при регистрацията се изисква повторното и изписване, така че не може да съм я сгрешила два пъти. И сега какво ? Писах им , няма отговор. На някой друг да му се е случвало?

# 709
  • София
Мама Вили, би ли дала размери на това клинче?
Мерси за размерите на сакото и дънките Hug И аз съм ги харесала Simple Smile

# 710
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е с кредитна карта до БГ от този сайт и ако да, колко е доставката?- http://www.disneystore.co.uk/clothing-accessories/swimwear/c/300 … 2&Dr=&Dn=

# 711
  • София
Oт Дисни доколкото си спомням беше около 24 паунда Crazy

# 712
Какво е качеството на дрешките от маталан?А като размери как са

# 713
 Момичета, едно въпросче- дамските обувки на Кларкс отговарят ли си на номерата?
 Благодаря   bouquet

# 714
  • Пловдив
Към Маталан съм малко предубедена след като ми дойде скъсана блузка  Crossing Arms   Иначе не са лоши,но не са и нищо особено!  Peace
Някой ще пуска ли от Некст?  Hug

# 715
  • Sofia
Мама Вили, колко е дължината на стелката на розовите платнени обувчици и джапанките размер 13 и на сандалките размер 12?
Гледам, че розовите обувчици са с ластиче отгоре - стяга ли отгоре крачето или е добре?

# 716
  • БУРГАС
Момичета,от директ асда,може ли да сепазарувас бг-карта.

# 717
Аз от дрехите на Маталан съм доволна.Не ми се е случвало до сега да има някакъв дефект по тях.Според мен са качествени.Размерите мисля, че си отговарят.Сега чакам една огромна пратка от там. Grinning

# 718
mama vili жестоки дрешки  smile3501
Аз си мислех да си поръчвам тези сандалки http://www.album.bg/villi/images/22445992/130095/ за мен, но така и не се реших...моля те кажи как ти изглеждат като качество, за да ги включа в следващата ми поръчка. А ако качиш снимка с краче ще съм ти много благодарна.

@1eks@ ,ето снимки обути, тези са от тази събота. Като са върне Алекс от градина ще ги снимам обути в близък план. Иначе на мен много ми харесват, а тя казва , че са й удобни. Материалът е някакъв вид текстил, много добре изглеждат. Чакам и такива подобни за малката, но те са с удължена доставка.

http://www.album.bg/villi/images/22458320/
http://www.album.bg/villi/images/22458315/

# 719
Към Маталан съм малко предубедена след като ми дойде скъсана блузка  Crossing Arms   Иначе не са лоши,но не са и нищо особено!  Peace
Някой ще пуска ли от Некст?  Hug
Аз от дрехите на Маталан съм доволна.Не ми се е случвало до сега да има някакъв дефект по тях.Според мен са качествени.Размерите мисля, че си отговарят.Сега чакам една огромна пратка от там. Grinning
Hug

Общи условия

Активация на акаунт