Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 266
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  Момичеета, как са дрешките на Гап като размери?

Според мен си отговарят на възрастта по етикет. Не са уголемени.

Като ги съпоставя с англ номерации- примерно с асда. Гап 18-24 отговаря на ук 12-18

# 151
Момичета харесала съм си това
http://www.next.co.uk/shopping/women/signature/1/2    чудя се между S и М  висока съм 170 и 53 кг  можете ли да ме ориентирате кой номер да си взема newsm78

# 152
http://www.next.co.uk/shopping/women/signature/1/2    чудя се между S и М  висока съм 170 и 53 кг  можете ли да ме ориентирате кой номер да си взема newsm78

Номерацията на панталона е 8, 10, 12... Мисля, че 8 ще ти е ок.

# 153
Някой ще пуска ли поръчка от Джордж да ме включи с няколко неща ?

# 154
  • Sofia
Някой може ли да ми даде размер на стелка UK12 за платнена обувка от този тип:
http://www.next.co.uk/shopping/girls/shoes/26/9

# 155

Номерацията на панталона е 8, 10, 12... Мисля, че 8 ще ти е ок.

Ако не ти е спешно следващата седмица чакам поръчка, която е само за мен. Чакам 8-ца  Peace

# 156
Момичета, може ли малко помощ да ми окажете Embarassed Харесах си това http://www.next.co.uk/shopping/women/tailoredlooks/35/4?extra=sc … 6amp%3b%20Jackets и даже мисля че някъде по-напред в темата една мама си го беше поръчала.При размери 92 (гръдна)-75-98 по таблицата на некст трябва да си поръчам 12(все пак е яке и трябва да е една идея по свободно), но дали са уголемени newsm78 както при децата.Моля дайте съвет тези от вас които имат наблюдения върху дрехите за възрастни?
Благодаря предварително newsm51

# 157
[
Ако не ти е спешно следващата седмица чакам поръчка, която е само за мен. Чакам 8-ца  Peace
Дали ще може да ми измериш дължината, че аз пък съм 173 и дали няма да е късичко
Благодаря
 Peace

# 158
Руми  Бубе  благодаря ви  bouquet
Руми ще те изчакам да ми дадеш размери Hug

# 159
Момичета харесала съм тези дънки
     http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergi … sp;    

,но се чудя дали размер 16г. ще ми е добре или ще ми е малък,висока съм 173см и тежа 58кг.   Rolling Eyes
Моля някой ако е наясно да ми пише,че в петък смятам да ги поръчам   Wink

# 160
galle, asi06  сега погледнах поръчката. Чакам блузки, потници и пола. Дано те да са от полза като размери. Панталон не съм поръчвала.

# 161
Днес получих първата ми поръчка от Теско.Супер доволна съм.Качеството наистина е много добро.
Поръчах за малката 18-24м.размер,но са й  големи.До лятото мисля,че ще й станат.Струват ми се дрехите им леко уголемени. Има и няколко дрешки и за племенника-3-4г.размер.Довечера ще кача снимки и размери ако някой се интересува.

# 162
Днес получих първата ми поръчка от Теско.Супер доволна съм.Качеството наистина е много добро.
Поръчах за малката 18-24м.размер,но са й  големи.До лятото мисля,че ще й станат.Струват ми се дрехите им леко уголемени. Има и няколко дрешки и за племенника-3-4г.размер.Довечера ще кача снимки и размери ако някой се интересува.
Да, уголемени са, ама леко се свиват, имай го предвид. На племенницата шевовете се изкривиха, а на моя син двете блузки с гумираното дадоха фира-едната се набра яко от сушилнята явно, и стана долния рамер. Разгладих я здраво и се пооправи, поне за тази пролет ще я носи. Ама хайде, на нея пишеше, че не може в сушилня Wink
Другата обаче, с означение, че може в сушилня на средна температура(с две точки) е пуснала някаква черта, от гумирано ли е, от плата ли, по цялото протежение на гърба отдясно. Ще стане за игра, ама... Rolling Eyes
И като съм тръгнала да се хваля Confused Пуснах две поръчки през Алезар, всичко беше повече от перфектно, ама така стана, че пуснах една и през Gab co. Днес получавам от тях мейл, че поръчката ми е изпълнена, да преведа парите по сметката.
И оттук почва интересното.
Първо, пишат фиксирана сума 2.30 за паунд, ако се превежда по сметка в лева, а не пишат сметка в лири, т.е. така или иначе трябва да се преведе в лв. За сравнение, в понеделник пуснах на Алезар парите в сметка в лири по курс 2,21... Crossing Arms
Второ: не ми пишат сума за доставката от Англия до България (1.2 лири/кг). Намирам ги аз на скайп да питам защо няма такава сума и...всъщност ето ви целия разговор:
Аз: Здравейте! Получих известие от вас, че сте изпълнили моя поръчка към АСДА. Името е .... Днес възнамерявам да ви пусна паричките. Само че не виждам сумата за транспорта от UK-BG, който е по 1,2 лири/кг. Тях кога ще ги платя, като пристигне пакетът в България ли?
gabata: да
АЗ: аз съм от ... и ще трябва да ми изпратите пратката по куриер, по банков път ли ще ви преведа пак парите или как?
gabata: може да платите по куриерите
АЗ: т.е., като отида да си взема пратката от офиса на Еконт, да кажем, да дам парите на тях, те да ви ги доставят на вас? Това не е ли свързано с допълнително оскъпяване или говорите за доставка с наложен платеж, която мен не ме устройва...?
АЗ: извинявайте, че така разпитвам, но не ми е ясна процедурата...
gabata: да имаме впрадвид наложен по Еконт
АЗ: и кой плаща за наложния платеж?
gabata: как кой плаща?? Ако искате и ви е удобно платете по банка
АЗ: ами наложният платеж има определена такса
gabata: всичко е за ваша сметка
АЗ: аз ще платя по банка, да, ама не ми става ясно защо трябва да ходя втори път до банката
АЗ: не може ли нещата да се изтеглят още в Англия и да ви преведа наведнъж цялата сума
gabata: защото килограмите се теглят в БГ и от сега не можем да ви кажем колко килограма имате
АЗ: ами аз не искам да плащам за куриер с наложен платеж, нямам нужда от таква услуга, така че моля, като пристигнат нещата, да ми пишете колко трябва да преведа само за кг по банков път
АЗ: благодаря предварително
gabata: ок
Накратко, за които са нямали нерви да ме изчетат, излиза, че пред мен стоят два избора:
Или да се разкарвам втори път до банката, за да им пускам, пак в левова сметка по 2,30 сумата за доставката;
или едва ли не съм длъжна да платя наложен платеж, за да си получат те сумата.  
За “любезното” отношение въобще няма да коментирам, можете и сами да се убедите.

Аз за себе си изводите си ги направих, това си играя да го пиша заради другите, които четат темата, за информация Peace
За сравнение, без да съм рекламен агент на Алезар, там всичко си е описано в потвърждението, че поръчката е получена на техния английски адрес. Отиваш до банката, превеждаш си паричките в банкова сметка в лева или лири и после си плащаш само куриера, като е твой изборът дали ще ти го изпратят на адреса или до офис на куриера  Peace

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 13:55 от Avgusta

# 163
  • Wolwedans
Поръчах за малката 18-24м.размер,но са й  големи.До лятото мисля,че ще й станат.Струват ми се дрехите им леко уголемени. Има и няколко дрешки и за племенника-3-4г.размер.Довечера ще кача снимки и размери ако някой се интересува.
Сама ли направи поръчка или с посредник? Аз опитах да направя сама поръчка с доставка до лондонски адрес на една от посредническите фирми, но ми отказаха всички артикули под претекст, че ги няма в наличност. Сега смятам да пробвам с посредник, но трябва да посъбера малко кеш! Иначе с кредитната карта е по-удобно, но какво да се прави... Явно ги е шубе когато адреса на картата и на доставката не съвпадат. А уж сме в Европата Mr. Green

# 164
  • Wolwedans
Да бе! Какъв е тоя курс??? Когато отидеш в банка си купуваш лирите на 2.2 лева за паунд. Защо искат да печелят и от курса? Поне да имат сметка в лири!

Общи условия

Активация на акаунт