Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 088
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • Wolwedans
Мили мами от Варна, някой би ли ми помогнал с координатите на нашата съфорумка и съгражданка, която периодично пуска общи поръчки в Sportsdirect Praynig Praynig Praynig
Моля пишете ми на лични ако така предпочитате! Благодаря предварително!

# 481
Здравейте! Харесах си някои детски дрешки от тук http://direct.asda.com/ , но не мога да преценя колко ще ми излезе през посредник. Има ли някакъв ориентир, който мога да ползвам, например посочената цена х 2 или х 3 ? Съвсем грубо, за да добия представа. Зная, че въпроса може би е глупав и лаишки, но ще се радвам, ако някой отговори. Благодаря!

# 482
Момичета знаете ли дали Маринатранс ще приемат поръчки от намалението на Некст? newsm78

# 483
  • София
На мен ми казаха ,че няма да приемат от намаленията Confused

# 484
госпожица Кобрети ,
цената се сформира така:
сума на поръчката + % комисионна /варира - 7 или 8%/ + цена за доставка за кг. / също варира - 1,2 - 1,3 паунда на кг/

# 485
  • София
Аз пуснах поръчка чрез Маринатранс и два дена по-късно на въпроса ми защо не получавам потвърдителен мейл колко пари да им пратя ми казаха, че имали много работа и поръчката ми още не е пусната.  Confused И все още нямам инфо по въпроса, надявам се действат по изпълнение на поръчката ми. Аз също работя с клиенти (собствени) и отговор от сорта на "имах много работа и не успях да изпълня поетия ангажимент" за мен е неприемлив. Все още не мога да кажа, че не съм доволна, може да съм имала лош късмет и случката да е изключение. Понеже всички останали са много доволни от този посредник (затова и реших да ги пробвам). Но всичко това ме провокира да си пусна една немалка поръчка към Некст чрез друг посредник. Ако представител на Маринатранс чете във форума, нека приема поста ми като градивна критика. Когато вътрешнофирмените проблеми (без значение дали се дължат на организационни неуредици, липса на достатъчно персонал и т.н.) станат достояние за клиентите, това действа най-малкото смущаващо. С най-добри чувства   Peace

# 486
Подкррепям mylili,
Време е да се научим на добри обноски към клиентите тук, в БГ(независимо дали става въпрос за непусната поръчка или лошо отношение). Все пак ТЕ правят съществуването на всеки бизнес възможно. Peace

# 487
A кога започват намаленията в Некст?

# 488
И аз пратих заявка за поръчка на Маринатранс миналата седмица и още не е пусната.
Имали вероятност изобщо да не я пуснат?

# 489
И аз пратих заявка за поръчка на Маринатранс миналата седмица и още не е пусната.
Имали вероятност изобщо да не я пуснат?

Много трудно е да се научиш да казваш "не". Моите уважения към Гери от Алезар. тя първа се осмели да го направи и не виждам да е загубила от това.

# 490
  • София
Някой издирил ли е посредник който ще приема от намаленията на Некст?
Те повечето сега точно не приемат поръчки ooooh!

# 491
По-назад в темата някой каза, че Гив ще приемат поръчки. Rolling Eyes

A кога започват намаленията в Некст?
Според слуховете - утре.

# 492
Моите неща са пристигнали  newsm44

Довечера ще пусна снимки.
Отново огромно благодаря на Гери   bouquet

# 493
Здравейте за първи път пратих нещо на адреса на ипмреса писах им имейл на този адрес mimi45671@abv.bg с имената си, телефон и къде искам да получа пратката. Това ли само, което трябва... сега какво, да очаквам писмо от тях ли и кога ще ми отговорят newsm78 Моля някой запознат да сподели  Praynig

# 494

Аз получих вчера имейл от Give Transport, че ще приемат поръчки от Некст  Peace

Общи условия

Активация на акаунт