Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 57 021
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Чета ви от много време и се надявам все някоя от вас да може да ми помогне. Харесах много тези пердета http://www.mamasandpapas.com/product-mid-length-tab-top-curtains … 703571800/type-i/, но не мога да се ориентирам дали са два броя, защото в детайлите пише единичен размер 135/160см. Моля някой ако е поръчвал пердета, да ми отговори по два броя ли са. Благодаря!

# 616
Момичета,аз ли нещо не съм доразбрала,но откога и Гив са на фиксиран курс от 2,30лв.за паунд? newsm78
Днес ми изпратиха сумата за една от поръчките ми и останах изненадана от курса им.В сайта им също никъде не пише,че са на фиксиран курс.Малко скъпичко ми излиза така.Днес паунда е 2,20лв.Разликата не е малка.
Направих чрез тях и поръчка от намаленията и от над 20 артикула засега само 6 са им отказали.
Иначе съм много доволна от услугите им,много са коректни.
Май не остана посредник без фиксиран курс.

# 617
Когато плащам на Алезар внасям по сметката им паундове по курс продава на съответната банка Peace

# 618
аз да не казвам пък по колко плащам курса,по 2.32

# 619
Някой ще пуска ли поръчка от Пъмпкин? Имам 15 артикула, но нямам карта, с  която да платя.  Tired

Алмуз и Алезар не приемат поръчки...чакам отговор от Марина транс, но и те са доста ангажирани....някакви идеи? Бихте ли ми предложили друг посредник, че времето тече и рискувам нещата, които съм набелязала в Пъмпкин да се изчерпят. Tired

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 13:34 от _Hope_

# 620
и аз искам да се включа в поръчка от Пъмпкин

# 621
Виждам, че получавате разни промоционални кодове, за ASDA дали има такива?

Някой ще пуска ли поръчка от Пъмпкин? Имам 15 артикула, но нямам карта, с  която да платя.  Tired

Алмуз и Алезар не приемат поръчки...чакам отговор от Марина транс, но и те са доста ангажирани....някакви идеи? Бихте ли ми предложили друг посредник, че времето тече и рискувам нещата, които съм набелязала в Пъмпкин да се изчерпят. Tired
Свържи се с Габко.

# 622
Момичета,при регистрация в Пъмпкин има задължително поле county-там какво вписвате?
Също така в полето street address* написах това:55 Hornsey Road Cafe Red Zone-правилно ли е?
Пиша адреса на Габко.

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 15:12 от sansil

# 623
ketti ,
благодаря ти! Hug

Момичета,при регистрация в Пъмпкин има задължително поле county-там какво вписвате?

Областта.

# 624
ketti ,
благодаря ти! Hug

Областта.

пишеш London за габко.

# 625
Ей,анима,благодаря ти!
Винаги се включваш точно,когато имам нужда  bouquet!

_Hope_,благодаря и на теб!

# 626
  • Sofia
На Пъмпкин някой поръчвал ли е от обувчиците с ластиче отгоре? Имате ли представа дали ластичето стяга крачето?

# 627
Айде да се похваля с първите ми пристигнали артикули на англ.адрес от намалението на Некст.Разделили са ми поръчката на няколко части,но не се оплаквам.За първи път ми се случва да успея да взема нещо от намаленията им.Много съм доволна от Гив. Даже два от артикулите  ми бяха изчерпани първия ден на намалението,но Гив са ми ги поръчали на следващия,когато пак са се появили. Ето така се работи и се печелят клиенти. smile3501

# 628
Да се похваля с новите ми придобивки http://tedi80.snimka.bg/family/pokupki-uk.483677.17994360
Само долнището за мъжо на Manchester United му е малко Sad Продавам го или го заменям

# 629
Мога ли да си поръчам от SportDirect,да си платя и да си пратя поръчката на англ.адрес на Alezar,да си плата само доставката до България?

Общи условия

Активация на акаунт