Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 28

• 56 995
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета, това което пишете за пъмпкин патч, много ме разочарова. Добре, че го споделяте, макар че за мен вече късно. Дано други го вземат под внимание. Аз все още чакам да изтеглят парите ми или пък да получа някакъв е'майл.ама кто ви чета май по-добре да не изтеглят парите:))

# 661
Аз от пъмпкин досга само добри впечатления имам. Дрехите са страхотно качество и си отговарят на номерата. Сега ще видим в последната поръчка как ще е. Кофти неща са ми се случвали и от Маркс и Спенсър, и от Некст, за които всички сме на едно мнение, че качеството е супер.   Peace

А, да и от ММДайрект имам боклуци, а уж маркови ги водят!

# 662
  • София
На тези от вас, на който им бяха изтеглени само по 1..., получихте ли междувременно утвърдителен е'майл за почръчката? Аз  получих с разбивка на артикулите и цените и номер на поръчката, но не намирам никъде в сайта къде мога да проверя статута и. Някой може ли да помогне? Praynig

# 663
Аз пак имам въпросче. Уж опитвам да разбера, но пак не ми стана съвсем ясно. Искам да поръчам детски дрешки оттук http://direct.asda.com/Girls/600115,default,sc.html?psortb1=pric … tart=48&sz=12 и посредника ми да е емпреса, например, че повечето не приемат поръчки в момента. Но как става самата поръчка? Четох в сайта им, но не ми стана ясно. Първо поръчвам, после се обаждам или обратното? Как ще поръчам, като трябва англ адрес? Как става плащането? Сигурно са досадни питанките ми, но ако се сещате в коя тема е обсъждано, ми подскажете, щото 28 са ми много да ги изчета  Mr. Green И друго - размерите тук са дадени по месеци, напр. 9-12, но отговарят  ли на нашите? Защото имам едно палтенце на ladybird от УК, дето е за 3 месечно, а дъщеря ми е на 8 месеца и още й става. Ще бъда много благодарна, ако някой реши да ми драсне отговор.   bouquet

# 664
Емпреса е само транспортна фирма , не правят поръчки от сайтове   Peace

# 665
  • София
Здравейте,

бих искала да ви попитам, дали скоро някой е поръчвал чрез Win?
Направих поръчка преди повече от 15 календарни/10 работни дни и освен автоматичният отговор .. бла бла вашата поръчка е приета ..нищо. Писах им вчера с молба за информация, но още не са ми отговорили?!?
Функционират ли изобщо? Или просто са претрупани?

Благодаря!  Hug

п.с. Прочетох в сайта им, че се стремят да направят доставката до 10-15 работни дни.. но все пак , искаше ми да знам , всичко ли е доставено, каква ще е окончателната сума ?!

# 666
Здравейте момичета.
Търсих, но така и не успях да открия това, което ме интересува и ако може някоя от вас да ми помогне ще й съм много благодарна.  Peace

Интересува ме дължината на панталони/дънки от Некст в размер 12-18 и 1 1/2 - 2. Моля ви, ако някоя от вас има такива да ми ги измери, че не мога да преценя какво да му взема на синът ми, все му са къси панталоните.  Rolling Eyes

bouquet

# 667
Момичета знаете ли кога ще пристигне бусче от Алезар тази седмица?
mamaili,Гери ми писа,че утре вероятно ще са във Варна. Ако хванат работното време на Еконт, ще пуснат поръчките. Иначе в четвъртък.

# 668
Здравейте момичета.
Търсих, но така и не успях да открия това, което ме интересува и ако може някоя от вас да ми помогне ще й съм много благодарна.  Peace

Интересува ме дължината на панталони/дънки от Некст в размер 12-18 и 1 1/2 - 2. Моля ви, ако някоя от вас има такива да ми ги измери, че не мога да преценя какво да му взема на синът ми, все му са къси панталоните.  Rolling Eyes

bouquet

Eто размери на дънки Некст :
12-18 месеца : дължина 45 см , ширина 22 см , от чатала 26 см.
18-24 месеца : дължина 51 см , ширина 22 см , от чатала 32 см .  Peace

Имам и панталони 2-3 годинки , мога и тях да ти измеря ,ако искаш .

# 669
  • София
Здравейте,

Направих поръчка преди повече от 15 календарни/10 работни дни и освен автоматичният отговор .. бла бла вашата поръчка е приета ..нищо. Писах им вчера с молба за информация, но още не са ми отговорили?!?

Благодаря!  Hug

п.с. Прочетох в сайта им, че се стремят да направят доставката до 10-15 работни дни.. но все пак , искаше ми да знам , всичко ли е доставено, каква ще е окончателната сума ?!
    И аз като теб моите поръчки са от 16.03 и досега нищо.Днес пак говорих с тях и ми обещаха,че ще ме уведомят какво се случва с тях.Моят съвет е да не им пишеш,а да се обадиш по телефона .

# 670
  • София
Момичета, тъй като темата пъмпкин патч много ме интересува и за да не спамя тази, пуснах нова. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=486589.0
Надявам се тези, които имат вече опит с пазаруването от този сайт да се включат с полезна информация.

# 671
Здравейте,

Благодаря!  Hug

Имам поръчка с тях от 04.03. Обещаха ми, че утре 31.03 ще е във Варна с Еконт. За разлика от другите фирми, които съм ползвала, те не пращат мейл когато нещата пристигнат на англ. адрес, а едва когато са в България. За пръв път ми писаха в петък, 26.03. Не че не им звънях по телефона 2-3 пъти, де.
Като цяло доставката им отне 19 работни дни - до Варна, ако пристигне утре. Иначе по телефона са любезни, макар в началото да се бях изнервила.
И да, на имейли не отговарят.

# 672
Здравейте момичета.
Търсих, но така и не успях да открия това, което ме интересува и ако може някоя от вас да ми помогне ще й съм много благодарна.  Peace

Интересува ме дължината на панталони/дънки от Некст в размер 12-18 и 1 1/2 - 2. Моля ви, ако някоя от вас има такива да ми ги измери, че не мога да преценя какво да му взема на синът ми, все му са къси панталоните.  Rolling Eyes

bouquet

Eто размери на дънки Некст :
12-18 месеца : дължина 45 см , ширина 22 см , от чатала 26 см.
18-24 месеца : дължина 51 см , ширина 22 см , от чатала 32 см .  Peace

Имам и панталони 2-3 годинки , мога и тях да ти измеря ,ако искаш .

Благодаря ти много.   bouquet
Няма нужда от другите размери - мисля, че те вече ще са му доста дълги.  Peace
Той така или иначе сега започна 12 месец и мисля, че ще трябва да взема 18-24 мес, защото 45см в момента са му ок.  newsm78

Само ако не ставам много нахална - имаш ли къси панталонки на Некст 12-18 и 18-24? Защото за лятото ще му поръчвам и такива, а и тях незнам какъв размер да поръчам.  Embarassed

И бодитата с късо ръкавче (в случай че имаш) и някоя тениска.  Embarassed
Съжалявам за многото въпроси, но ще поръчвам за първи път и ми е много трудно с размерите.  Embarassed
Благодаря ти предварително.   bouquet

# 673
Мога ли да си поръчам от SportDirect,да си платя и да си пратя поръчката на англ.адрес на Alezar,да си плата само доставката до България?
Никой ли не е поръчвал така?

# 674
Мога ли да си поръчам от SportDirect,да си платя и да си пратя поръчката на англ.адрес на Alezar,да си плата само доставката до България?
Никой ли не е поръчвал така?

Алезар не приемат поръчки на свой адрес. Иначе, да, може да опиташ до превозвач да пуснеш, но вероятността да имаш проблеми е по-голяма, отколкото да си получиш поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт