евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 391
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
http://www.impalacosmetics.com/products_BG.html#  Ето тук може да го видиш,четката му е като на гланц за устни,сух е.

Да,предположих,че е този.А как го използваш?Само по "него" ли излизаш или го фиксираш с пудра...или пък слагаш ФДТ отгоре?

# 271
  • В къЩи.
Ами взех го днес и имах голямо желание да го пробвам,но вече бях с грим така че го сложих върху ФДТ,получи се доста добре. Взех си #1 и ми пасна идеално,#2 е леко розовееЩ,а #3 е по/тъмен.

# 272
Ами взех го днес и имах голямо желание да го пробвам,но вече бях с грим така че го сложих върху ФДТ,получи се доста добре. Взех си #1 и ми пасна идеално,#2 е леко розовееЩ,а #3 е по/тъмен.

А ти с какъв цвят на кожата си и какъв ФДт ползваш?
Защото аз съм със сравнително светла кожа,за ориентир ползвам ФДт на Ревлон sand beige ,но ми се иска да го сменя за нещо по-ефирно,защото този е много плътен и да мацвам коректор сао там,където има нужда върху конкретното петънце примерно  Rolling Eyes

# 273
пшен. зародиш е фин, не е за скраб, а за маска  Peace смесвам с малко вода да стане на каша, слагам на лицето лек слой навсякъде и оставям 15 мин, с хладка вода измивам и става чудно  Heart Eyes успокоява кожата.

# 274
  • В къЩи.

Защото аз съм със сравнително светла кожа,за ориентир ползвам ФДт на Ревлон sand beige ,но ми се иска да го сменя за нещо по-ефирно,защото този е много плътен и да мацвам коректор сао там,където има нужда върху конкретното петънце примерно  Rolling Eyes

И аз ползвам съЩия ФДТ,съЩия цвят  Laughing Иначе имам и този за суха кожа,той е с доста по/слабо покрите от този за мазна и стои по естествено,но те предупреждавам ,че въпреки че и двата ми са номер 180 този за суха кожа е по/тъмен.

Сега погледнах коректора ,въпреки че в сайта не е опоменато,на самия коректор пише ,че има охлаждаЩо действие,което в момента леко ме дразни Twisted Evil

# 275
  • София
Благодаря ти Касиопея, ще си купя и ще пробвам.

# 276
  • Варна
Днес си взеха коректор на Импала(2,70лв),сега го пробвах,доволна съм  Peace
Корктора е готин и отива за много време.
 Да питам и за Милвата във Варна намират ли се много места?доста момичета се оплакаха,че ги нямало.

# 277

Защото аз съм със сравнително светла кожа,за ориентир ползвам ФДт на Ревлон sand beige ,но ми се иска да го сменя за нещо по-ефирно,защото този е много плътен и да мацвам коректор сао там,където има нужда върху конкретното петънце примерно  Rolling Eyes

И аз ползвам съЩия ФДТ,съЩия цвят  Laughing Иначе имам и този за суха кожа,той е с доста по/слабо покрите от този за мазна и стои по естествено,но те предупреждавам ,че въпреки че и двата ми са номер 180 този за суха кожа е по/тъмен.

Сега погледнах коректора ,въпреки че в сайта не е опоменато,на самия коректор пише ,че има охлаждаЩо действие,което в момента леко ме дразни Twisted Evil

Хах,да ползвала съм и двата.Смело мога да твърдя,че този за суха кожа не се отличава почти по нищо от Импалата 3 номер.Стоеше ми мазен/може би защото съм с мазна кожа/ и ми се получаваха дупки от слънчевите очила  Laughing С две думи не го одобрих като за 18.70 лв  Rolling Eyes

Сега съм се засилила да пробвам нещо на Буржоа или Мейбълин,но още се чудя  newsm12

# 278
Момичета, а някакви отзиви за кристалите на Биофарма? Една приятелка доста ми ги хвали и ме убеждава, че са адски добри. Като цяло са евтинки - 100 мл за 8-9 лв. Аз ползвам на Алфапарф с ленено семе (20 лв 50 мл  Laughing ) и съм много доволна, но се чудя дали да не изпробвам с тия по-евтинките  Embarassed .

# 279
Аз съм ги ползвала и съм много доволна. Няма да сгрешиш,ако си ги вземеш.

# 280
  • София
И сестра ми ги ползва тези кристали. Много е доволна. Аз също ги пробвах и смятам като свърша тези на Лореал да си взема като нейните

# 281
Да се запиша и аз.
Много съм доволна от маслото за тяло на Афродита с шоколад.
Мирише невероятно ,с траен мирис и много добре овлажнява кожата.
350мл. за 4.00лв. http://www.ventoni.com//products_list.php?lang=en&lineid=5

# 282
  • София
Мммм, да. Аз имам същото масло с тяло, но с аромат на манго. Не съм го споменала тук защото с други неща съм го купувала и мислех, че е поне за 10+лв. Аз имам много суха кожа на тялото и с него става страшно мека и хидратирана. Ароматът наистина е доста траен. Значително по-дълго ухае от Гурме серията на Рубела, която обаче също е много хубава  Heart Eyes

# 283
  • София
Относно кристалите на Биофарма - който е ползвал кристалите на Алфапарф или камо ли пък на Лореал проф, Биофармските просто са на светлинни години (надолу) от тях.  Все пак пробвайте, но поне с малки разфасофки.

# 284
Мммм, да. Аз имам същото масло с тяло, но с аромат на манго. Не съм го споменала тук защото с други неща съм го купувала и мислех, че е поне за 10+лв. Аз имам много суха кожа на тялото и с него става страшно мека и хидратирана. Ароматът наистина е доста траен. Значително по-дълго ухае от Гурме серията на Рубела, която обаче също е много хубава  Heart Eyes

А пробвала ли си нещо друго от серията на Афродита newsm78
Гледах душ-геловете....дали са хубави newsm78
А също така ползвам измиващия гел за лице на Билка с краставица и пъпеш.
Страшно хубав е и мирише страхотно.
Ползвам и тоника за лице на Билка пак с краставица и пъпеш.
Единия продукт е за 2.80лв. ,но са много добри като качество.
Обаче се двоумя ,от кой крем за лице да си взема....
този на Арома с тиква или този на Билка с краставица и пъпеш.
Със смесена кожа съм от нормална към мазна....кой от двата крема ще ми препоръчате?
На 29 г. съм. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт