евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 464
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Ох, тази тема ми действа абсолютно разоряващо  Laughing
Искам да попитам доволните от вазелина на Балеа дали става въпрос за този от 125 мл. в бяла прозрачна кутия с жълт етикет? Питам, защото друг не видях, а се чудя този дали става за мазане на устни, или е само за тяло...

# 62
  • София
Някой да е доволен от нещо за избелване на зъбки  Mr. Green

# 63
На Милва видях много шанпоани в един магазин тип левче на ул.Козлодуй-на спирката на трамвая.Освен стандартните хума,катранен,дето ги има навсякъде,видях и лавандула,шоколад и още 6-7 вида.

За избелване-Пърл Дропс-има няколко вида пасти,някакви кремчета за мазане,вода за уста.

# 64
# 65
По повод шампоаните на Милва - има голямо разнообразие в едно козметично магазинче на ул. "Княз Борис" - след ул. "Кърниградска" в посока на Съдебната палата (в него продават и някакви наливни парфюми).

# 66
Доволна съм от балсам за устни на Рефан , само че не е Роза моят. Но някой може ли да ми обясни защо ги правят в такива неудобни опаковки, да бъркам с пръст  ooooh!

# 67
Аз искам да похваля черните сенки на Голдън Роуз.Много плътни и издържливи.Ползвам ги вече 3-та година и още са почти като нови.То сигурно вече срока на годност им е минал,а мога още 10 години да ги ползвам и пак няма да свършат  Crazy

И аз съм ЗА Simple Smile много са хубави . Само че нещо не ми се получава добре, понеже не обичам силния грим. Този силно опушения , за който се слага черното с сиво..... не ми допада . Но и само с черно нещо неможах да се харесам и не ги ползвам. Ти как точно ги използваш? За силно черни очи Simple Smile или по-лекичко?

Аз по принцип не си правя от най-тъмния опушен грим кой знае колко често,защото за през деня си е плашещо,ако е направен с черни сенки  newsm43 Но за някакви поводи е супер.Ползвам ги в основата на клепача вместо черния молив,който другите обикновено размазват нагоре.
  А иначе всеки ден ги ползвам вместо черен молив отгоре и отдолу на окото.Само че аз имам четки за грим и това го правя с тази малката тънка ъглова четка,която е за очертания.Става много лесно, прецизно и най-важното ТРАЙНО.Цял ден не се нито размазвам нито нищо  bowuu А отдолу слагам съвсем леко в основата на миглите,а от вътрешната страна на клепача вече си слагам черен молив на Флор мар водоустойчивия.Та като цяло затова ги ползвам  Flutter

# 68
Аз искам да похваля черните сенки на Голдън Роуз.Много плътни и издържливи.Ползвам ги вече 3-та година и още са почти като нови.То сигурно вече срока на годност им е минал,а мога още 10 години да ги ползвам и пак няма да свършат  Crazy

И аз съм ЗА Simple Smile много са хубави . Само че нещо не ми се получава добре, понеже не обичам силния грим. Този силно опушения , за който се слага черното с сиво..... не ми допада . Но и само с черно нещо неможах да се харесам и не ги ползвам. Ти как точно ги използваш? За силно черни очи Simple Smile или по-лекичко?

Аз по принцип не си правя от най-тъмния опушен грим кой знае колко често,защото за през деня си е плашещо,ако е направен с черни сенки  newsm43 Но за някакви поводи е супер.Ползвам ги в основата на клепача вместо черния молив,който другите обикновено размазват нагоре.
  А иначе всеки ден ги ползвам вместо черен молив отгоре и отдолу на окото.Само че аз имам четки за грим и това го правя с тази малката тънка ъглова четка,която е за очертания.Става много лесно, прецизно и най-важното ТРАЙНО.Цял ден не се нито размазвам нито нищо  bowuu А отдолу слагам съвсем леко в основата на миглите,а от вътрешната страна на клепача вече си слагам черен молив на Флор мар водоустойчивия.Та като цяло затова ги ползвам  Flutter

Точно за това говоря Simple Smile аз го постигам само с молив . Разбрах , че проблема ми е в четката Simple Smile благодаря ти Hug

# 69
  • София
Някой да е доволен от нещо за избелване на зъбки  Mr. Green
дам,от една медицинска паста за зъби която е концентрат Ajona и не навсякъде я има.Ето и как изглежда http://ecx.images-amazon.com/images/I/41yrlcRsO8L._SL160_.jpg , струва около 6лв но стига за много време,з-то се слага колкото лещено зрънце на четката,прави страшна пяна и има избелващ ефект и страшно добре влияе на венците и въобще на каквито и да било раздразнения в устата.Единственото което не може да се прави с тая паста е да се ползва само тя,трябва да се редува с още някоя,з-то е доста силна нали е концентрат.Аз си я купувах от Ремедиума в Изток,но я няма вече,последно си я взех от Ремедиума на Шишман.

# 70
  • София
Да похваля и аз хининовия шамроан на Милва. Косата ми стана някак си гладка, но не и мека, което ме устройва идеално. Това от едно измиване.
И да попитам: разяснихте, че катранения шампоан е за мазна коса, а дали знаете този с хумата за каква е?
  bouquet

# 71
мисля,че е за мазна

# 72
Някой да е доволен от нещо за избелване на зъбки  Mr. Green
Да, аз, от Pearl Drops...около 4лв. в Метро:)

# 73
# 74
Момичета,аз да попитам нещо за шампоаните на Милва-днес видях няколко в 1 магазинче обаче продавачката беше крайно нелюбезна и не реши да ми ги даде да си чета кой за какво е  #2gunfire като чета в темата май повечето са за мазна коса newsm78 дали някой от тях става за суха?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт