евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 434
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, случайно някой да има проблем със силно люпещ се скалп на главата (не е пърхот) и да е ползвал нещо евтино, което да му е помогнало? Вече изпробвах всевъзможни скъпи шампоани и нищо не ми помага...От евтините бях доволна от шампоана на Себорал, ама го спряха... Cry Ползвам лосиона Себорал, обаче той ми действа 2-3 пъти и после престава...
Пробвай с Алгопикс,3лв е някъде ,освен това е точно за тия работи.Аз взех да го ползвам профилактично веднъж в седмицата и скалпа най сетне спря да ме сърби и да ми се лющи.

Мерси, още днес ще си го закупя. Дано и на мен да ми подейства Hug  Embarassed

# 121
  • София
е гадничък е,ама като има проблем по добре лошо да мирише отколкото да те тормози.То и Милвата с катрана мирише по същия начин,ама и двата правят косата много хубава,освен това явно катрана действа много добре на чувствителни скалпове.

# 122
Нищо не е казано за антицелулитни продукти и за такива против стрии. Embarassed

Препоръчах и препоръчвам пак продуктите на Евелин. Аз използвам ето този:

http://www.framar.bg/prepor_product.php?id=30003335

Уникален е, само от това съм видяла видим ефект, и крака ми го усеща, като се намажа става му хладно, стегнато и приятно  Peace

# 123
  • София
о ще го пробвам и аз това на евелин,аз иначе ползвам маслото на Икаров и съм много доволна,но голямо чакане става докато попие хубаво.

# 124
Само с мазане ако ставаше.... ехеее, трябва да му дадат нобелова награда на който го измисли.
Пробвала съм на Евелин нещата и то с месеци. Да, кожата става много мека, също усещах охлаждане, или затопляне, зависи с кой от продуктите им се мажеш, има различни. Но целулит така и не махнаха.
Маслото на Икаров, не го мажи просто и да чакаш да попие, а прави малко масаж, да речем по десетина минути на краче, така попива бързо, даже се налага да сложиш още. Хубаво е чак да почервенее местото което масажираш.И после 2 часа да не се мие , за да си действа олиото.
Аз ходя на антицелулитни мацажи, и тези съвети за това масло са ми от масажистката.

# 125
За целулит - гелчето на Билка не е лошо.
Има силно, даже много силно загряващ ефект.
Но не става само с гел, трябва и режим и фитнес и... борбата е неравна. Simple Smile

# 126
  • София
Едно момиче препоръчваше стягащия лосион и серум на Dove - те са за целулит. Взех си лосиона, но все още не мога да дам отзиви.

# 127
Много полезна тема...
   bouquet

Някоя старозагорка да има информация, къде има споменатите тук продукти, че не ми е лесно да обикалям магазините с детеце. ?

Не видях някой да ти е отговорил, затова ще ти кажа за тези които съм открила до тук:
- Импала, Флор Мар, Голдън роуз ... - намерих в магазините за козметика Ивис (като се разхождаш по главната има на няколко места такива магазини)
- Орзен шампоан с бира намерих в Кауфланд
- Милва шампоани за съжаление още не съм открила в Ст. З.

# 128
Колко пъти седмично може да се използва маската на Орзен?

# 129
Момичета аз да ви попитам как успавяте да използвате толкова много продукти и мазила?Аз като гледам сигурно по цял ден трябва да се мажа с нещо,докато оползотворя  всичките продукти  Laughing . Надъхана от тази тема  си купих крем за лице,крем за ръце,почистващ гел за лице и маска за коса и една вода на Биодерма/тя ми е подарък/....еми направо снощи 10 часа докато използвам 3 от продуктите,направо ми се отспа,а какво остава ако трябваше да си слагам и околочен крем,стягащи антицелулитни гелове,крем за крака,лосиони за тяло и т.н и т.н  Crazy

А тази сутрин преди да заведа малката на ясла -миене на зъби,почистване на лицето с гел,после от водата на биодерма/че е страхотна/,после крем,след това ФДТ и цялостен грим/който е задължителен за моята персона/,оформяне на прическата що-годе/поне едно бухване с ръка и малко лак и направо щях да припадна накрая  #Silly

# 130
Тази вода на Биодерма наистина е страхотна ,обаче не е евтина  no
Аз много малко мазила използвам-крем за лице и крем за ръце  Simple Smile Simple Smile .Почиствам си лицето с розова вода ,обаче този прословут молив на Импала за опушен грим много трудно се трие ,бееее ,направо ми окапаха миглите докато го изтъркам  Whistling .

# 131
Тази вода на Биодерма наистина е страхотна ,обаче не е евтина  no

Червената, нали? На мен ми я подариха и викам чакай да я видя/защото имам и зелената мицеларна,но много ми пари тя на очите/,а тази от червената серия е невероятна.Маха 100 слоя спирала без въобщее да ми залюти или да изпитам някакъв дискомфорт и лицето ми веднага се изглади и там където имах някакви червени петънца от чоплени пъпки/които ми излязоха от един тонален крем/ ,направо ги заличи.Не че изчезнаха,но се скриха някакси ,сляха се и кожата ми стана сияйна и нежна,една такава успокоена и озарена.
  Но е скъпичка,а и аз каквото я подкарах,мъжът ми вика пиеш ли я  Crazy

# 132
Момичета аз да ви попитам как успавяте да използвате толкова много продукти и мазила?Аз като гледам сигурно по цял ден трябва да се мажа с нещо,докато оползотворя  всичките продукти  Laughing . Надъхана от тази тема  си купих крем за лице,крем за ръце,почистващ гел за лице и маска за коса и една вода на Биодерма/тя ми е подарък/....еми направо снощи 10 часа докато използвам 3 от продуктите,направо ми се отспа,а какво остава ако трябваше да си слагам и околочен крем,стягащи антицелулитни гелове,крем за крака,лосиони за тяло и т.н и т.н  Crazy

А тази сутрин преди да заведа малката на ясла -миене на зъби,почистване на лицето с гел,после от водата на биодерма/че е страхотна/,после крем,след това ФДТ и цялостен грим/който е задължителен за моята персона/,оформяне на прическата що-годе/поне едно бухване с ръка и малко лак и направо щях да припадна накрая  #Silly
Joy Joy Joy Joy

Красотата иска жертви Simple Smile . Аз не ползвам и 1/3 от тези продукти Grinning

# 133
Ами и аз не ползвах,ама вие сте опасни подстрекателки  Crossing Arms

Миех си се със спун и водичка,пляскам ФДТ-на и грима и съм супер,а сега 100 неща,чак вече забравих кое след кое е  Crazy

# 134

Общи условия

Активация на акаунт