евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 434
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • В къЩи.
Момичета ,май до сега не е споменавано нищо за дезодоранти и парфюми  Thinking Искам да си взема някакъв с малък грамаж за дамската чанта,препоръчайте ми нещо  Praynig

# 151
Взех си шампоан на Орзен, видях че много момичета го препоръчват тук, ми не ми пасна на косата, въобще. Ако има значение, взех този за нормална коса. Много по-доволна съм от Сиос.

# 152
  • Бургас
Момичета ,май до сега не е споменавано нищо за дезодоранти и парфюми  Thinking Искам да си взема някакъв с малък грамаж за дамската чанта,препоръчайте ми нещо  Praynig

Малки има на Ситру. Освен това пак посочвам тези на Рефан. Даже преди 2-3 дни пак си купих един малък - имитация на Булгари Жасмин ноар. Много ми харесва и е страшно траен. Оттогава само с него се пръскам. Гледах, че са пуснали някакви нови дезодоранти на нивея, които са в по-малка разфасовка, но не съм ги пробвала.

# 153
  • В къЩи.
Заинтригуваме с този на Рефан,може ли да намериш снимка или да ми кажеш кой точно е твоя.
Благодаря   bouquet

# 154
Заинтригуваме с този на Рефан,може ли да намериш снимка или да ми кажеш кой точно е твоя.
Благодаря   bouquet

Ето сайта им http://www.refan.com/, можеш да разгледаш и другите им продукти, ползвала съм техни неща, някои ми харесаха, други - не.

# 155
Момичета,може ли снимка на този вазелин на Балеа,който толкова хвалите?  bouquet

# 156
Взех си шампоан на Орзен, видях че много момичета го препоръчват тук, ми не ми пасна на косата, въобще. Ако има значение, взех този за нормална коса. Много по-доволна съм от Сиос.

Ние препоръчвахме маската на Орзен.Незнам да е говорено за шампоан,поправете ме ако греша моля  newsm78

# 157
  • София
Момичета ,май до сега не е споменавано нищо за дезодоранти и парфюми  Thinking Искам да си взема някакъв с малък грамаж за дамската чанта,препоръчайте ми нещо  Praynig

Има едни имитацийки, които ги продават Golden Rose.
MOOD /roxanne/ се казват. Шишенцата са малки и тумбести по 20мл - идеални за чанта.
По 4 лева са, а са страшно добри!
Казвам го като маниачка на парфюми.

# 158
Здравейте и от мен.
Нещата, които ползвам в момента и съм доволна са :
Кестенови трици Клеопатра, хума, сенки Руби Роуз, сапун със сяра, вазелин за устни с прополис на Хигитест, има и много други, но не се сещам в момента.
Шампоан Милва с хинин и другите видове има в аптеките в Стара Загора.
Аз съм вземала от аптеката на Цар Симеон точно до БКП, под пощенския клон. Hug

# 159
Изчетах назад и ще добавя:

-Интимен течен сапун от серията Красная линия - и двата вида са хубави - в червената и в бялата опаковка
-Почистваща гел пяна за лице с витамин А и Е  от серията Регал на Българска роза

# 160
  • София
Момичета ,май до сега не е споменавано нищо за дезодоранти и парфюми  Thinking Искам да си взема някакъв с малък грамаж за дамската чанта,препоръчайте ми нещо  Praynig

Има едни имитацийки, които ги продават Golden Rose.
MOOD /roxanne/ се казват. Шишенцата са малки и тумбести по 20мл - идеални за чанта.
По 4 лева са, а са страшно добри!
Казвам го като маниачка на парфюми.

и аз съм доволна от roxanne Rolling Eyes (в предната тема ги бяхме споменали дори)

# 161
  • Варна
Прочетох и двете теми на един дъх.
 Да се включа и аз с евтинийките от които съм доволна.
-сенки Руби Роуз.От 5-6год. ги ползвам,най-хубавите
-тоалетно мляко Евтерпа с краставица
-червило и гланц Флор мар
-коректор Импала
-стик Балеа
 Моля ви да ми препоръчате шампоан за чувствителен скалп, че последноврема постоянно ме сърби кожата и ми излиза пърхут. С дълга и съха коса съм,също и боядисана .

# 162
Ох, че съм патка, питах нещо в старата тема.  Айде втори опит
http://www.goldenshop.bg/details.php?id=366&bid=
Това ли са сполучливите ментета, за които говорехте, аз си харесах 5-6 вече, ще ме разорите направо, а уж е "евтина" темата    Heart Eyes

# 163
  • Русе/София
don domat аз съм много доволна от Евтерпа против пърхут

# 164
споменатата Милва с катран

Общи условия

Активация на акаунт