евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 463
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Аз пък съм доволна от ампулите за коса на Revalid.Купувам ги  от аптеката за 1.30лв. бройката.Седмично използвам 2-3 броя.

# 196
  • София
Pohvalvam shampoani PA-PA.

# 197
Интересна и полезна тема.  Grinning
И аз да се включа със следното: Живасепт- дезинфиктиращ гел за ръце, балсам за нокти Маxi, измивен лосион TeeProSyn /подходящ и за интимна хигиена/, глицеринов балсам Евтерпа....

# 198
Извинете ме за некомпетентността, но за какво се ползва коректора?  newsm78
За сенките под очите ли? Аз ползвам фон дьо тен на цялото лице  Embarassed

# 199

Има два вида коректори - едните прикриват сенките под очите, а другите са за петна и пъпки по лицето.

# 200
  • София

Коректора се ползва над или под фон дьо тена за прикриване на конкретни дефекти - пъпки, зачервяване, сенки под очите... аз не ползвам ФДТ защото винаги много грозно ми се наслоява във фините бръчици около устата и очите. Затова слагам коректор върху тъмните кръгове и ако има тук таме нещо друго за скриване и след това фиксирам и матирам само с пудра

# 201
Благодаря ви.   bouquet

# 202
Днес преоткрих това. Уникално кремче!

# 203
  • Бургас
Любимият ми парфюм е "Alien"   Heart Eyes - ако не съм с него, не слагам и друг парфюм. Понеже е много скъп (поне за мен) и направо ми е мъчно, като се пръскам и шишенцето безмилостно се изпразва, се изкуших да потърся някакво менте. Освен, че няма, а и малкото имитации нямат нищо общо с оригинала  Sad Включително и "Роксан". А "Рефан" го нямат изобщо. Та въпросът ми е дали някой е намирал сполучлива, доколкото е възможно, имитация на "Alien"?
Заинтригувахте ме с този кристал на "Балеа", в най-скоро време ще отида до "DM" да го видя. Иначе "DM" вече има и в подлеза на Софийски университет. За подмишниците съм доволна засега само от стика "Dove" - Invisible Dry - не оставя никакви следи, мирише много нежно и наистина предпазва от изпотяване и неприятни миризми.
Но ще пробвам и този кристал задължително - цената му е супер, а ако и действа...

# 204
  • София
Миналата година си взех наливна имитация на "Alien" от Рефан...... странно как така го няма вече  newsm78

# 205

Коректора се ползва над или под фон дьо тена за прикриване на конкретни дефекти - пъпки, зачервяване, сенки под очите... аз не ползвам ФДТ защото винаги много грозно ми се наслоява във фините бръчици около устата и очите. Затова слагам коректор върху тъмните кръгове и ако има тук таме нещо друго за скриване и след това фиксирам и матирам само с пудра

Добре де,а не се ли променя цвета на участъка в който има коректор?В смисъл да стои като наслоено пудрено петънце?

Защото и аз се замислям за тази идея,тъй като все ФДТ-ните ми стоят като маска/може би защото ползвам плътни и покривни с цел прикриващи разни петънца от пъпки  Twisted Evil /.

А другия ми вариант е да си слагам коректор върху примерно червеното петънце от чоплена пъпка и на цялото лице някакъв лек ФДТ ,колкото да се изравни тена без да е с ефект-3 слоя кит  Laughing

# 206
Аз да похваля сенките на Флормар. Имат много приятен блясък, какъвто забелязвам при сенките на Буржуа ...

# 207
Някой ползвал ли е палитрата сенки на Руби Роуз 72 цвята? Идея къде може да се продава? Rolling Eyes В кварталните магазинчета има по-малки палитри, а на тази много се точа Laughing
Сенките на Флормар по-добри ли са от тези на Руби роуз? Rolling Eyes

# 208
Сенките на Флормар по-добри ли са от тези на Руби роуз? Rolling Eyes

Аз съм позлвала и двата вида, но не мога да определя кои ми харесват повече. Май на Флормар са по-добри ...  Rolling Eyes

Да питам за черен молив, ама сив ...  Laughing Аз обичам да си очертвам очите, но не се харесвам с много черен молив и го размазвам леко. Дали има сиви моливи за очи и дали биха стояли добре. Препоръчайте траен такъв, ако има ...  Crazy

# 209
  • София
Ако си уцелиш правилно света на коректора не си личи. Разбира се трябва и да е хубав самия коректор. Аз съм изключително доволна от този на Лореал подобен на писалка с четчица накрая. Не е от най-евтините, но дори и на увеличително огледало не се забелязва, че имам нещо мазано под очите.  Коректора винаги се подбира по-светъл от кожата, не същия цвят. Като за скриване и неутрализиране на лилави сенки е подходящ жълтеникав коректор, а за зеленикави - по-розов.

Много големи палитри на Руби Роуз гледах точно днес в едно магазинче на "Черковна" близо до спирката на 72 преди ъгъла с бул"Мадрид". Аз лично харесвам много повече сенките на Флормар - изключително наситени и покривни цветове са, но няма големи палитри. Максимума е 5 цвята, а на повечето места има единички само.

Общи условия

Активация на акаунт