евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 441
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Вчера взех някакъв стик на Гарние, бяха няколко вида, аз купих точно този без следи, от Пикадили, за 4.50 или нещо такова. Беше даже на промоция някаква. А на този ДМ му се каня от сума време...
Отзиви за емулсията за тяло с краставица и пъпеш на БИЛКА?

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 14:48 от Анонимен

# 181
може да намразиш и оригиналния, и ментето  Peace

Що така, бе bubanka ме отчая сега     Mr. Green Свърши то, поръчах, ще докладвам

случвало ми се е  hahaha
за това за парфюм компромис не правя Naughty
за бяла и декоративна козметика - може и по-евтино, за 2 два лева дори да е  Blush, но парфюм-имитация - не 

# 182
  • Русе/София
хайде да ме "светнете"къде е този магазин ДМ,че нещо никак незацепвам за кой иде точно реч

# 183
Аз нямам такова префинено обоняние, може и  да не усетя разликата, въпроса е да ми хареса и да е траен, нищо че е не е 100 %  аромата Mr. Green Все пак говорим за 10 лв., нямам кой знае какви очаквания.

# 184
Dm има на Мария Луиза,близо до Лъвов мост;на Ал.Стамболийски близо до пл.Възраждане;в новия МОЛ-Сердика на бул.Ситняково.

# 185
Момичета,много хвалите маската за коса на Лорис със змийско мляко,но пише че има силиконови масла.Аз питам за мнение,ако сте ползвали ето тази:
http://beautycosmetic.biz/lorys-lorys-ovlajnyavashta-maska-kosa- … ocado-p-3818.html
И на каква цена я купувате,ако е на същата като в нета,няма да ходя да обикалям магазините!

# 186
Аз нямам такова префинено обоняние, може и  да не усетя разликата, въпроса е да ми хареса и да е траен, нищо че е не е 100 %  аромата Mr. Green Все пак говорим за 10 лв., нямам кой знае какви очаквания.

стискам палци да останеш доволна  Wink

# 187
  • В полите на Пирин планина
По-горе някой се оплакваше от пърхут - Себорал форте за около 2 лева е много ефикасен за тази цел. Освен това помага при косопад и засилва растежа на косата.

Момичета,много хвалите маската за коса на Лорис със змийско мляко,но пише че има силиконови масла.Аз питам за мнение,ако сте ползвали ето тази:
http://beautycosmetic.biz/lorys-lorys-ovlajnyavashta-maska-kosa- … ocado-p-3818.html
И на каква цена я купувате,ако е на същата като в нета,няма да ходя да обикалям магазините!

Ползвала съм я и ми харесва. Моята коса е с тънък косъм, но тази маска не я слепва и не я прави твърде мека. Реша се по-лесно.

# 188
  • Бургас
Като заговорихте за стикове и парфюми, се сетих да ви споделя моя опит. От години съм приключила с разните стикове, глеове и тем подобни против изпотяване, защото не са ефикасни, да не говорим какво съдържат  Shocked.
Не знам дали за някои е скъпо или не, но за мен това е супер ефикасен продукт и ползвам вече втори, втора година! http://rsi-bg.blogspot.com/2008/10/blog-post_19.html
Това е т. нар. стипца, която убива бактериите, които се образуват след изпотяване. Не спира изпотяването, както другите ефикасни "ролки" правят, запушвайки порите. Струва двайсеттина лева, но изкарва много време. Аз го поставям всеки ден, като е важно продуктът да е влажен. Аз пръскам самата мищница с розова вода в спрейче и натърквам с камъка.
След това вече можеш да си пръснеш желаната от теб миризма, било то парфюм или обикновен дезодорант, а не такъв против изпотяване.

# 189
  • София
Pagocт, део кристал си взех от ДМ за 3.89 лв. Peace

# 190
  • Бургас
Ооо, това на същия принцип ли е?  Shocked
Значи ще си взема и аз, виждам че го обсъждате, но нали съм си консерва, помислих че е поредната ролка някаква. Мерси много, Галева   bouquet

# 191
и аз да се отчета с новия молив на импала най накрая го намерих но още не съм го ползвала Simple Smile

# 192
  • София
Да, на същия принцип е. Ето и темата, в която се обсъжда Hug

# 193
Да похваля и аз кристала на Балеа-взех го с много наум,но засега съм много доволна-не спира изпотяването,но определно предодвратява миризмата.Заедно с него си купих и дезодорант на Балеа/ в същия синьо зелен цвят като опаковката на кристала/-и от него съм много доволна-като за ниската си цена е чудесен.

# 194
Аз от кристала пък не съм доволна не само не спира изпотяването ами и към края на деня в големите жеги така се вмирисвам , ако не сложа нищо по-малко мирише. Не на всеки понася Wink

Общи условия

Активация на акаунт