евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 422
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Изпробвах Милвата с катран. На първо четене ми харесва, не очаквах. Доста изсушава косата ако не се сложи маска или балсам. Като изплаквах направо имах чувството, че косата ми ще се счупи  Laughing, но поседях с маската 15 мин. и сега косата ми е чудесна. Ще сравня дали ще се омазни по-бавно отколкото от шампоана, който ползвам по принцип.
Сега се сещам, че навремето съм си купувала Милва хининовия. Спомням си, че тогава не ми хареса и го хвърлих. Сега може би би ми харесал. То си зависи и от базовото състояние на косата все пак.

# 166
  • София
Ох, че съм патка, питах нещо в старата тема.  Айде втори опит
http://www.goldenshop.bg/details.php?id=366&bid=
Това ли са сполучливите ментета, за които говорехте, аз си харесах 5-6 вече, ще ме разорите направо, а уж е "евтина" темата    Heart Eyes
На много хубави парфюми има имитации.  Heart Eyes Къде ги намирате и горе долу по колко вървят?  Rolling Eyes

# 167
Аз ще си поръчам от сайта, за нула време събрахме за безплатна доставка, кво да правиш женски колектив.....Но избирам само тези, които съм мирисала, първо ще пробваме, и така. И в нашия град ги няма, или поне аз не съм ги видяла

# 168
  • В къЩи.
Благодаря на всички включили се по запитването ми за парфюмите   bouquet Ще ги потърся,дано намеря някой от тях.
А сега искам да попитам дон домат за стика на Балеа,цапа ли много дрехите ? Търся си хубаво стикче,че ролките ме изнервят докато чакам да изсъхнат за да се облека  Close

# 169
  • Варна
Не цапа много.Аз ролки не ползвам,понеже нямат толкова ефект като стиковете-сложа ли си ролка след 2-3 часа вече мириша на пот особено,ако съм с тясна блуза.
don domat аз съм много доволна от Евтерпа против пърхут
Евтерпата изсушава ли много косата?

# 170
  • София
Взех си шампоан на Орзен, видях че много момичета го препоръчват тук, ми не ми пасна на косата, въобще. Ако има значение, взех този за нормална коса. Много по-доволна съм от Сиос.

Ние препоръчвахме маската на Орзен.Незнам да е говорено за шампоан,поправете ме ако греша моля  newsm78
Аз питах за шампоана, но никой не ми отговори - и все пак някой да има отзиви (специално за този за мазна коса)   bouquet
А относно ОРЗЕН - нова марка ли са - че гледам навсякъде по аптеките реклами и брошури, цели стилажи по супермаркетите... Thinking
..или аз съм блейка и преди да ви чета не съм ги видяла  Blush Ако са нови е ясно защо са толкова хубави, дано не ги развалят  Crossing Arms

# 171
Мария, май са нови, поне аз от 1-2 месеца съм ги засичала в Кауфланд

Я кажете от менте- парфюмите кои си поръчвате? Аз се спрях на Шанел шанс /имам оригинала и много си го обичам, тъкмо ще сравня/ , Ноа и Еуфория, ама и Армани код ми хареса....Вие кои сте пробвали

# 172
Ммм, Шанса ми е любимец. Като ми свършат малкото мл. бих пробвала имитация, за да сравня. От изброените съм за КОД-а.
Взех си днес спиралата на Импала за удължаване, ми тя е 7.50  Rolling Eyes...черна е, др. бяха в сивкави опаковки и около 5лв. Забърсах и едни сенки-единични на ФЛормар, ама те са с цвят на пудра...от бързане, накрая какво избрах. Дано да стоят подходящо. Ще споделям отзиви.

# 173
Я кажете от менте- парфюмите кои си поръчвате? Аз се спрях на Шанел шанс /имам оригинала и много си го обичам, тъкмо ще сравня/ , Ноа и Еуфория, ама и Армани код ми хареса....Вие кои сте пробвали

може да намразиш и оригиналния, и ментето  Peace

# 174
  • София
Лятото от морето  си ваех на Рефан Еуфория - е няма такава гадост и смрад  Sick ( може и да е от самия магазин)
Няма нищо общо с оригинала
Но имам Рефан Долче и Габана и е едно кън едно - и като миризма и като трайност  Peace

В началото на темата похвалих това, сега намерих и снимка

http://www.goldenshop.bg/details.php?id=246&bid=
Просто е страхотна, гримьорка ми я препоръча. Със сикиконова четка. Очарована съм  Flutter

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 14:01 от Maria D

# 175
  • Бургас
Относно стиковете - аз съм най-доволна от тези на Рексона. Бях си купила на Адидас - около 4 лева, но не мога да си изпера дрехите от него. Бялото така се е наслоило, все едно съм слагала по дрехите, а не по кожата.

# 176
  • у нас
включвам се и аз в полезната ви темичка.

със сигурност ще пробвам Милвата с катран и маската Озен Peace

а за roxanne съм пробвала поне 5-6 Peace страхотни са и  са супер трайни. Бях ги позабравила и сега може да се обзаведа отново с някой  Crazy

да похваля измивния гел за лице на билка- добре измиващ, по подходящ за мазна кожа(поне според мен) и много приятно ухаещ Peace

# 177
  • Варна
Относно стиковете - аз съм най-доволна от тези на Рексона. Бях си купила на Адидас - около 4 лева, но не мога да си изпера дрехите от него. Бялото така се е наслоило, все едно съм слагала по дрехите, а не по кожата.
Аз също ползвам предимно Рексона,но да ти кажа Балеата е добър за парите си2.50-3.00лв в сравнение с Рексоната 5.00лв Във времена на криза предпочитам Балеа.

# 178
може да намразиш и оригиналния, и ментето  Peace

Що така, бе bubanka ме отчая сега     Mr. Green Свърши то, поръчах, ще докладвам

# 179
  • Русе/София
ДОН ДОМАТ след измиване задължително слагам балсам защото става една....не мога да я разреша никак.Но косата ми определено не е мазна,по-бавно се омърсява,а пърхота още на 1 измиване ще видиш разликата.И това само за 2.40лв.За сравнение преди съм ползвала и шампоани за 20лв.но абсолютно нищо не е ставало с тях.

Общи условия

Активация на акаунт