евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 391
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Бочко имат вече и атибактериален гел за ръце . Днес го открих и си ги взех - доволна съм - мисля , че е по добър от Живасепт  Peace

# 211
  • Бургас
Аз съм много доволна от червилата на Флормар.Плътни са и не са сухи.

# 212
Addri, мерси  bouquet

Бочко имат вече и атибактериален гел за ръце . Днес го открих и си ги взех - доволна съм - мисля , че е по добър от Живасепт  Peace

След позлването му как си усещаш ръцете, остава ли нещо лепкаво, както при някои мокри кърпички? Отдавна ги гледам тия гелчета, но все още карам на кърпички и е време да сменя Rolling Eyes

# 213
  • София
Не, щом изсъхне хубаво (за около половин минута с веене на ръцете  Mr. Green ) няма никакво остатъчно вещество по ръцете  Peace Чувстваш ги малко сухи и меки , и има нежен аромат

# 214
Ооо, супер, мерси  bouquet Ще го пробвам, че не е гот да ти лепнат ръцете, а току се намират такива кърпички, които да не изсъхват хубаво и лепнат Confused

# 215
По препоръки от темата се сдобих с гланц на Класикс и съм доволна. Взех си и едни сенки на Флормар, невероятно плънен цвят имат  Flutter Мисля да си взема и друг цвят. Имам вече и един шампоан на Милва - с хума, но още не съм го пробвала.
Темата е много добра, но и страшно зарибяваща  Mr. Green

# 216
Вчера го търсих по всички аптеки шампоана на Милва с хинина и за мой късмет навсякъде имаше или само този с хума,или с хумата и катранения.Но накрая слава богу си го поръчах на една аптека близо до нас и утре ще ми го доставят. Grinning

# 217
Тук е мястото да попитам можете ли да ми препоръчате някакъв хубав околоочен крем за възраст 20+ (на 23 съм)? Нямам някакви специфични нужди на кожата в околоочната зона, не ми е суха, искам нещо, което да е хидратиращо и леко, да не мазнее. Имам тъмни кръгове под очите, които обаче съм си ги имала винаги, независимо колко спя и как живея и съм наясно, че с кремчета този проблем не може да се реши. Последно ползвах околоочния крем с Ройбос на Талодерма, но се оказа много неподходящ за мен, беше ми по-мазен отколкото е необходимо (с него не можех да сложа грим на очите). Освен това забелязах, че ми правеше бели и черни точки малко под очите където е попаднал. Та така Mr. Green Приемам предложения Simple Smile

# 218
  • Пловдив
Мария, май са нови, поне аз от 1-2 месеца съм ги засичала в Кауфланд

Я кажете от менте- парфюмите кои си поръчвате? Аз се спрях на Шанел шанс /имам оригинала и много си го обичам, тъкмо ще сравня/ , Ноа и Еуфория, ама и Армани код ми хареса....Вие кои сте пробвали
Аз имам оригимал на Еуфория и репликата на Рефан и мога смело да твърдя, че ароматите са абсолютно еднакви, а като трайност Рефан е по-добър. Другите, с които се запасих, са Уомън - на Бос, Органза и Ангел и Дявол - Живанши. Преди се бях пристрастила към Блу Лаит. Уникално са го имитирали. Много искам Май Инсоленс, но засега имам само  оригинал. Някой ползвал ли е добра реплика?

# 219
  • Пловдив
Взех си шампоан на Орзен, видях че много момичета го препоръчват тук, ми не ми пасна на косата, въобще. Ако има значение, взех този за нормална коса. Много по-доволна съм от Сиос.

Ние препоръчвахме маската на Орзен.Незнам да е говорено за шампоан,поправете ме ако греша моля  newsm78
Аз питах за шампоана, но никой не ми отговори - и все пак някой да има отзиви (специално за този за мазна коса)   bouquet
А относно ОРЗЕН - нова марка ли са - че гледам навсякъде по аптеките реклами и брошури, цели стилажи по супермаркетите... Thinking
..или аз съм блейка и преди да ви чета не съм ги видяла  Blush Ако са нови е ясно защо са толкова хубави, дано не ги развалят  Crossing Arms

Аз използвам и шампоана на Орзене - за суха коса - уникален е. По моя препоръка го използва една приятелка с мазна коса - и  нейния й действа идеално.

# 220
  • Пловдив
Момичета,много хвалите маската за коса на Лорис със змийско мляко,но пише че има силиконови масла.Аз питам за мнение,ако сте ползвали ето тази:
http://beautycosmetic.biz/lorys-lorys-ovlajnyavashta-maska-kosa- … ocado-p-3818.html
И на каква цена я купувате,ако е на същата като в нета,няма да ходя да обикалям магазините!
Тази съм я ползвала. Много е добра. Пробвах и змийското мляко и чесъна - хубави маски на добра цена. Сега дори имам и една маска на Лорис - без отмиване. Доста хубава работа върши за моята вечно "жадна" коса  Simple Smile

# 221
Любимият ми парфюм е "Alien"   Heart Eyes - ако не съм с него, не слагам и друг парфюм. Понеже е много скъп (поне за мен) и направо ми е мъчно, като се пръскам и шишенцето безмилостно се изпразва, се изкуших да потърся някакво менте. Освен, че няма, а и малкото имитации нямат нищо общо с оригинала  Sad Включително и "Роксан". А "Рефан" го нямат изобщо. Та въпросът ми е дали някой е намирал сполучлива, доколкото е възможно, имитация на "Alien"?

във форума съм чела, че този на Орифлейм бил доста сходен; ако имаш познат дистрибутор, можеш да поискаш мостра и сама да прецениш
http://www.fragrantica.com/perfume/Oriflame/Enigma-4784.html

# 222
  • гр.Пловдив
Последният пък като бях на козметик, в съседната стая в която се прави маникюр маникюристката и клиентката и си приказваха за някакви конски витамити. Купували се от ветеринарна аптека, и се използвали като маска за косата, но тъй като само се чува, неможах много много да разбера и да поразпитам, затова питам тук.

# 223
Това е прословутата маска с Тривитаминол, има хиляда теми за нея- Тайната на дългата и хубава коса. На мен лично не ми понася добре, но въпрос на човек и коса, все пак, има много доволни момичета, прочети

# 224
  • София
]Аз имам оригимал на Еуфория и репликата на Рефан и мога смело да твърдя, че ароматите са абсолютно еднакви, а като трайност Рефан е по-добър. Другите, с които се запасих, са Уомън - на Бос, Органза и Ангел и Дявол - Живанши. Преди се бях пристрастила към Блу Лаит. Уникално са го имитирали. Много искам Май Инсоленс, но засега имам само  оригинал. Някой ползвал ли е добра реплика?
Сега четох в сайта на Рефан коментарите за парфюмите - няколко души са писали, че парфюми от една марка, закупени от различни Рефански магазини, нямат нищо общо  Thinking
Явно си е и въпроса от къде се копува. Моят опит както споменах точно с Еуфорията от морето беше трагичен, докато от магазинче в  ThinkingСофия нямах проблеми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт