евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 486
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
бихте ли ми казали кой от шампоаните на Милва е подходящ за боядисана коса и има ли ги в магазините Фантастико ? /доста бързо започна да ми се омазнява косата и полудявам вече.

Кое ще ми препоръчате за стрии /пореден пит за леко заличаване поне/ ,пробвах на дева,но нещо не видях много голям ефект и за целулит също?? Благодаря ви предварително   bouquet

За стиковете съм доволна от Рексона.

# 241
  • под течащия покрив
    Момичета,някоя от вас попадала ли е на по-евтина и хубава основа за грим?

# 242
  • Бургас
Вече няма да влизам в тази тема, такава краста е ...  Crossing Arms
Сдобих се с маска орзен с мед, сенки четворка Флормар, както и молив на същата марка, сега почвам да ги пробвам подред на номерата!
Хайде да видим след два дни какво ще измисля за зарибяване  ooooh!

# 243
Не краста ами...като вляза и търся нещо конкретно, така ме изгледват отсреща, кво ли си викат "тази пък от де го измисли туй чудо, такива хубави кремове имаме от 50-60 лв, тя от 4 си търси". А като казах шампоан Милва, аптекарката ме погледна съзаклятнически, разконспирира ме на момента, и аз нея де Mr. Green    

# 244
aide i az da se pohvalia-kupih si fdt na impala 3.Hubav e, makar 4e az haresvam leko pokrivni isilno hidratirashti.Ako niakoi moje da mi prepory4a takyv shte sym mnogo blagodarna :hug:inache si kupih i milva hininov, zashtoto sym s tynka, kysa i mazna kosa(ha-ha)-mnogo izsushava kosata i sega otnovo shte vzema da polzvam balsam.a nai hubavite imitacii na parfumisa na Trendi, toku mi vikat-auuu ti sys sinioto dolce i gabana li si? ili koi se e naprafumiral s madmoazelata? i az  skrono im otgovaraiam "az" .samo da ne vzematda ni zabraniat temata niakoi ot golemite brandove Peace   

# 245
aide i az da se pohvalia-kupih si fdt na impala 3.Hubav e, makar 4e az haresvam leko pokrivni isilno hidratirashti.Ako niakoi moje da mi prepory4a takyv shte sym mnogo blagodarna :hug:inache si kupih i milva hininov, zashtoto sym s tynka, kysa i mazna kosa(ha-ha)-mnogo izsushava kosata i sega otnovo shte vzema da polzvam balsam.a nai hubavite imitacii na parfumisa na Trendi, toku mi vikat-auuu ti sys sinioto dolce i gabana li si? ili koi se e naprafumiral s madmoazelata? i az  skrono im otgovaraiam "az" .samo da ne vzematda ni zabraniat temata niakoi ot golemite brandove Peace   

Я дай малко повече инфо за тези парфюми Тренди?

# 246
Вивиан пробвай на есенс червилата

# 247
Сега четох в сайта на Рефан коментарите за парфюмите - няколко души са писали, че парфюми от една марка, закупени от различни Рефански магазини, нямат нищо общо  Thinking
Явно си е и въпроса от къде се копува. Моят опит както споменах точно с Еуфорията от морето беше трагичен, докато от магазинче в  ThinkingСофия нямах проблеми  Peace

ако са наливни - нормално  Laughing
близо до нас направиха един голям магазин на Рефан - освен наливни имитации, има и такива в запечатани бутилки - около 8 лв. за 50 мл.

# 248
  • София
Някой да е доволен от нещо за избелване на зъбки  Mr. Green
дам,от една медицинска паста за зъби която е концентрат Ajona и не навсякъде я има.Ето и как изглежда http://ecx.images-amazon.com/images/I/41yrlcRsO8L._SL160_.jpg , струва около 6лв но стига за много време,з-то се слага колкото лещено зрънце на четката,прави страшна пяна и има избелващ ефект и страшно добре влияе на венците и въобще на каквито и да било раздразнения в устата.Единственото което не може да се прави с тая паста е да се ползва само тя,трябва да се редува с още някоя,з-то е доста силна нали е концентрат.Аз си я купувах от Ремедиума в Изток,но я няма вече,последно си я взех от Ремедиума на Шишман.

Ajona може да се ползва неограничено време без прекъсване и без редуване с други пасти. Това, че е концентрат се отнася само до консистенцията и иначе въобще не може да се нарече агресивна тук има информация по въпроса. Аз я ползвам от сигурно 5 години, само от време на време я сменям с избелващата Pearls&dents.

Къде я продават тази паста? Гледах в Ремедиум на Шишман, но нямаше. Rolling Eyes

# 249
Я дай малко повече инфо за тези парфюми Тренди?

http://www.goldenshop.bg/details.php?id=383&bid=
Предполагам, че са тези, ние поръчахме от същия сайт, но серията Roxanne, каква е разликата? На Тренди отдолу пак пише Роксан? Скоро ще докладвам за аромати и трайност

# 250
Олее,ужасни стеее  Close

Пак ме засърбяха ръчичките  smile3508

Евтино,евтино,ама като накупиш 100 неща и вече удря в семейния бюджет  Laughing

# 251
  • София
Олее,ужасни стеее  Close

ужас и мен ме засърбяха...  #Crazy  вече имам огромен списък с неща и се чудя кога ще имам време да обиколя и да си намеря всичките...

# 252
Олее,ужасни стеее  Close

ужас и мен ме засърбяха...  #Crazy  вече имам огромен списък с неща и се чудя кога ще имам време да обиколя и да си намеря всичките...

Аз вече си накупих 5-6 неща и за капак на всичко вчера дъщеря ми влизайки тъкмо у нас от ясла реши,че трябва да си маже ръцете и познайте кой крем е набарала -матиращия ми на Нивеа,чистак нов.Изгреба го целия и си омаза цялото яке,килим и т.н. ,просто ми призляяяя,сега има само на дънцето и ще трябва да си купувам друг  Crazy  Какъв тупаник и хвърлих само  fight

# 253
Олее,ужасни стеее  Close

Евтино,евтино,ама като накупиш 100 неща и вече удря в семейния бюджет  Laughing

Тя тази тема като я изчетеш цялата хич не излиза евтино накрая  Mr. Green

И с каква скорост се изписва само  Crazy

# 254
Страшна работа  ooooh!.

Лошото обаче е,че аз не замествам по-скъпите си продукти с по-евтини/за да има смисъл/ ,а допълнително ги купувам и тези "евтини" неща,че и някакъв друг тип продукти покрай тях,които преди въобще не съм ползвала и така вече става дебело  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт