евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 450
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Шампоаните на Милва си купих от една аптека в Изгрев в Бургас.А от шампоана с хума  забелязах че пада боята от косата ми.Днес си купих крем Здраве с мента за крака - хареса ми.

# 316
Аз съм доволна от крема за крака на талодерма - 3 и нещо струва само.

# 317
купих си кремчето Витасин, сега се мажа където се сетя, пък дано помогне:)
Купих си и катранения на Милва, но нямах време вчера да се изкъпя, та днес ще го изпробвам.

За какъв проблем точно го позваш-Витасина?

# 318
  • София /Абсурдистан
Да се запиша при вас  Peace

# 319
И аз имам вкъщи Витасин,води се лечебен крем за всичко общо взето,натурален продукт и при редовно ползване помага,поне аз съм много доволна(използвала съм го за рани,изгаряне,суха кожа на ръцете,за епизотомията и т.н),преставлява вазелин и не мирише хубаво,но се понася  Peace
http://secana.hit.bg/vitasin.htm

# 320
Да се запиша и аз при вас!

Купих си шампоаните на Милва - хума и катранен.Пробвах хумата-хареса ми, сега съм прясно измита и още мокра с катранения и не мога още да преценя.Взех си и хининова вода, но не намерих спрей, така че ще я мажа сега с памуче.Ако има мами от Люлин, които се интересуват къде има мИЛВА,мога да ги насоча, намерих една забутана аптека,където има почти всичко тяхно.

И да споделя:изключително съм доволна от тоалетните млека на Ариес Козметикс Peace.Цените варират между 1.50 и 2.20.Ползвала съм със 7 билки и с невен.Изключително приятна консистенция и мирис имат .Почистват идеално фдт, пудра.Със смесена кожа съм, към мазна, и не ги чувствам тежки ,като ми се е случвало с Лореал например.

# 321
  • София
 Peace както и маските на Амрита  Heart Eyes

и аз съм доволна Peace

# 322
Да се запиша и аз при вас!

Купих си шампоаните на Милва - хума и катранен.Пробвах хумата-хареса ми, сега съм прясно измита и още мокра с катранения и не мога още да преценя.Взех си и хининова вода, но не намерих спрей, така че ще я мажа сега с памуче.Ако има мами от Люлин, които се интересуват къде има мИЛВА,мога да ги насоча, намерих една забутана аптека,където има почти всичко тяхно.

И да споделя:изключително съм доволна от тоалетните млека на Ариес Козметикс Peace.Цените варират между 1.50 и 2.20.Ползвала съм със 7 билки и с невен.Изключително приятна консистенция и мирис имат .Почистват идеално фдт, пудра.Със смесена кожа съм, към мазна, и не ги чувствам тежки ,като ми се е случвало с Лореал например.
да се похваля и аз с тоалетните млека на ариес козметикс-и аз ползвам тоалетното мляко със 7 билки и си взех и същия  крем пак на тяхната фирма и пак със 7 билки.много съм доволна защото моята кожа е мазна а с тях няма омазняване няма лъщене-нищо.

# 323
също да добавя и шампоаните на билка-мъжа ми използва този против пърхот от години и не го сменя за нищо на света.а аз съм доволна от шампоана за обем и хидратиране

# 324

Peace Peace Peace

"да се похваля и аз с тоалетните млека на ариес козметикс-и аз ползвам тоалетното мляко със 7 билки и си взех и същия  крем пак на тяхната фирма и пак със 7 билки.много съм доволна защото моята кожа е мазна а с тях няма омазняване няма лъщене-нищо.
[/quote]"

# 325
Изключително доволна съм от тези продукти и А гелът с невен е просто невероятен - ранички, петна, бистрота на кожата  Peace Peace Peace

ralykiss , може ли да напишеш коя марка е това гелче с невен , от което си доволна , понеже не виждам снимките , а ме заинтригува.

Да кажа за Витасин-а. И аз си го купих преди време , след като бях прочела за чудодейните му свойства. Но след първото намазване се отказах да го ползвам , мирише покъртително  Confounded

# 326
Здравейте и от мен! Реших и аз да се включа в дискусията и да споделя своето мнение.

Доволна съм от:

-Парфюмите на Рефан (много са тайни и са почти 1 към 1 с оригиналните аромати)
-Сапуните на Рефан (направо са СТРАХОТНИИИ, всякакви аромати, кожата остава много гладка и мека, пенят се, много съм доволна)
-Розова вода "Карлово" (много добре почиства и хидратира кожата)
-Маска за коса хума+розова вода (сама си я забърквам)
-Козметика на Golden Rose (спирала, сенки, а перленият им руж по нищо не отстъпва на по-скъпите)
-Вазелин за устни "Хармония" (много добре овлажнява устните, мирише много приятно и не се събира в ъгълчетата на устните и да се образува онова бялото, предполагам се сещате за какво говоря)
-Течен сапун Dove (използвам го за лице, ръце...)
-Шампоан Еlseve (незнам дали спада към по-евтините продукти, но съм изключително доволна)
-Крем за ръце Avon (той по принцип е за лице, с екстакт от авокадо мисля че беше, но идеално омекотява кожата на ръцете)
-ФДТ на Максфактор, стик (мнодо добре покрива, не стои мазно, разнася се равномерно и е доста траен, също така мирише много хубаво)

Не съм доволна от:

-Сапуни "Тео"
-Крем за лице Кларина
-Пастата за зъби на Билка
-Антицелулитен гел на Нивеа

Надявам се да съм ви била полезна Simple Smile

# 327
  • Пловдив
Изключително доволна съм от тези продукти и А гелът с невен е просто невероятен - ранички, петна, бистрота на кожата  Peace Peace Peace

ralykiss , може ли да напишеш коя марка е това гелче с невен , от което си доволна , понеже не виждам снимките , а ме заинтригува.

Да кажа за Витасин-а. И аз си го купих преди време , след като бях прочела за чудодейните му свойства. Но след първото намазване се отказах да го ползвам , мирише покъртително  Confounded
Embarassed Извинявам се, но сигурно са големи снимките. Ето за тези немски кремове става въпрос http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=index&manufact … age=1&sort=4a Невероятни са!

# 328
  • София
Винаги съм се чудила за какво са тези кремове, в нашата аптека е пълно с тях.
За лице ли са, за тяло ли ... или за определени проблеми ... Разкажи малко повече, моля  Heart Eyes

# 329
Много съм доволна от това, купувам вече 5 то подред

Общи условия

Активация на акаунт