евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 388
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Моята кожа е смесена и взех кремчето на Билка с пъпеш, по-добре ми понася от този, с бялото грозде. По-лек е и по-бързо попива, а и мирише много вкусно...
От Милвата с хума ми се лющи скалпа. Ще търся катранения, ама ако и той е същата работа, ще се отказвам от "фенския клуб" на Милва  Mr. Green

# 301
  • София
Момичета,моля ви отново-препоръчайте ми евтиничък шампоан за чувствителен скалп. CryВсе скъпи ми препоръчват аптекарките.

Па-Па със смрадлика!

Освен това, аз пък като имах сърбежи се оправих със шампоан за пърхут с мента - Хед анд шолдърс или Гарние.

# 302
Момичета,моля ви отново-препоръчайте ми евтиничък шампоан за чувствителен скалп. CryВсе скъпи ми препоръчват аптекарките.

Па-Па със смрадлика!

Освен това, аз пък като имах сърбежи се оправих със шампоан за пърхут с мента - Хед анд шолдърс или Гарние.
Ми аз пък сума скъпи опитах и накрая със Селсън Блу се оправих, но....явно скалпа ми е доста чуствителен вече и не всички шампоани ми понасят. И става пробва- грешка...Ще взема Па-па със смрадлика, поне не е скъп.

# 303
аз съм доволна от това  , купих го от козметики Ивис !

# 304
  • София
...............
А емулсията за тяло от същата серия има ли нещо специфично в миризмата или се сбърквам вече... Rolling Eyes Вчера щях да я метна в количката, обаче нещо ме отблъсна в аромата... newsm78

И при мен е така  Sick
Имам гела за измиване на лице от тази серия и е ОК, но лосиона за тяло има някаква друга нотка, леко задушаваща ли..и не ми понася  Sick

# 305
Мерси,Дилянка!И аз ще пробвам със смрадликата,та дано да ми понася. Praynig

# 306
  • Пловдив
Изключително доволна съм от тези продукти и А гелът с невен е просто невероятен - ранички, петна, бистрота на кожата  Peace Peace Peace

# 307
  • София
купих си кремчето Витасин, сега се мажа където се сетя, пък дано помогне:)
Купих си и катранения на Милва, но нямах време вчера да се изкъпя, та днес ще го изпробвам.

# 308
.. А за шампоаните на Милва къде в Бургас ги има? В предната тема споменахте за парфюмериите Ванеса, но там са останали само с мед или жен шен  Confused

# 309
  • София
От хумата знам , че пада боята - имат ли такова действие шампоаните на Милва с хума и катран?

# 310
  • София
Момичета, никой не споменава продуктите на Балеа, а лично аз съм много доволна от тях. Ползвала съм душ-гел, сапун, мляко за тяло, балсам за устни, кремове за ръце и крака, сега си взех скраб за лице. Има различни серии, аз харесвам тази с мед и мляко, също млякото за тяло с тъмно синята капачка - невероятно е (за суха кожа). В момента в магазин dm в новия мол Сердика всички продукти са с 15% намаление.

И да попитам, къде в София има продукти на Импала?

# 311
Мерси на момичетата, които ми отговориха на въпроса ми за околоочен крем  Hug Леко съм предубедена обаче точно към Арома Rolling Eyes, затова вероятно друго ще търся. За този какво ще кажете, ползвал ли го е някой  http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=26&lang=bg
На Елеа съм ползвала розовото околоочно кремче и бях много доволна, няколко туби измазах от него, преди да го сменя с друг! Предполагам, че и синият ще е добър!
А на Арома ползвах околоочния с Q10, хубаво овлажнява, но ми дразнеше, лютене на очите...

# 312
лелелеле колко сте напред в темата.а аз да не съм видяла.аз да се похваля много съм доволна от едно кремче със 7 билки -струва 2лв.ползвам и тоалетното мляко пак със 7 билки и съм очарована честно казано.

# 313
Мерси на момичетата, които ми отговориха на въпроса ми за околоочен крем  Hug Леко съм предубедена обаче точно към Арома Rolling Eyes, затова вероятно друго ще търся. За този какво ще кажете, ползвал ли го е някой  http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=26&lang=bg
На Елеа съм ползвала розовото околоочно кремче и бях много доволна, няколко туби измазах от него, преди да го сменя с друг! Предполагам, че и синият ще е добър!
А на Арома ползвах околоочния с Q10, хубаво овлажнява, но ми дразнеше, лютене на очите...
Мерси, дано го открия по аптеките.

# 314
Тези неща на Афродите къде ги  има!?
И препоръчайте някакво хубаво кремче с SPF защита!?
Аз си купувам маслото за тяло от Кауфланд.
Но не съм проверявала за другите им продукти на Афродита newsm78

Общи условия

Активация на акаунт