евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 397
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Тук е мястото да попитам можете ли да ми препоръчате някакъв хубав околоочен крем за възраст 20+ (на 23 съм)? Нямам някакви специфични нужди на кожата в околоочната зона, не ми е суха, искам нещо, което да е хидратиращо и леко, да не мазнее. Имам тъмни кръгове под очите, които обаче съм си ги имала винаги, независимо колко спя и как живея и съм наясно, че с кремчета този проблем не може да се реши. Последно ползвах околоочния крем с Ройбос на Талодерма, но се оказа много неподходящ за мен, беше ми по-мазен отколкото е необходимо (с него не можех да сложа грим на очите). Освен това забелязах, че ми правеше бели и черни точки малко под очите където е попаднал. Та така Mr. Green Приемам предложения Simple Smile

Ето това съм си взела аз и съм доволна. На 23 съм и исках нещо точно хидратиращо. Нямам проблеми с тази зона, но реших, че трябва да полагам превантивни грижи. На опаковката пише, че е за 30+, но това не ме притеснява, тъй като не мисля, че е достатъчно концентриран, за да ми навреди.
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%BE … e-cream-15ml.html

Иначе и аз си намерих Катранения шампоан на Милва. Тъкмо излизам от банята. Не мирише никак приятно, но се надявам като изсъхна да си е заслужавало.   bouquet

# 226
  • Пловдив
Не мога да не похваля тук тези червила на Импала. Просто съм възхитена от качеството и цената.
Мислех да си купувам на AVON , но си купих 3 от тези и не бих ги сменила вече.   Peace

http://www.impalacosmetics.com/products_BG.html

на пъвият ред в дясно.

# 227
  • В полите на Пирин планина
Сенките на Флормар по-добри ли са от тези на Руби роуз? Rolling Eyes

Аз съм позлвала и двата вида, но не мога да определя кои ми харесват повече. Май на Флормар са по-добри ...  Rolling Eyes

Да питам за черен молив, ама сив ...  Laughing Аз обичам да си очертвам очите, но не се харесвам с много черен молив и го размазвам леко. Дали има сиви моливи за очи и дали биха стояли добре. Препоръчайте траен такъв, ако има ...  Crazy

Вчера си купих молив на Буржоа - сив, много готин - не е от най-ефтините и е извън темата, но да ти кажа / цена 7.60 лева / .

# 228
Не мога да не похваля тук тези червила на Импала. Просто съм възхитена от качеството и цената.
Мислех да си купувам на AVON , но си купих 3 от тези и не бих ги сменила вече.   Peace

http://www.impalacosmetics.com/products_BG.html

на пъвият ред в дясно.

Каква цена са и имат ли блясък или са пастелни?

# 229
  • Пловдив
Червилата на Импала са и с блясък и пастелни , аз имам и от двата вида. А цената е около 2,20 лв, поне аз за толкова ги взех от борсата в Пловдив, е до 3 лв да са в магазините.

# 230
  • София
Dm има на Мария Луиза,близо до Лъвов мост;на Ал.Стамболийски близо до пл.Възраждане;в новия МОЛ-Сердика на бул.Ситняково.

Има и в подлеза на Софийския (където е Била и входа на метрото), самия магазин е откъм изхода за Ялта точно  Wink

# 231
Червилата на Импала са и с блясък и пастелни , аз имам и от двата вида. А цената е около 2,20 лв, поне аз за толкова ги взех от борсата в Пловдив, е до 3 лв да са в магазините.

От Брезовска или някоя друга борса?

# 232
  • София
Някой да ми препоръча четки за гирм - по специално за нанасяне на сенки   bouquet

# 233
Тук е мястото да попитам можете ли да ми препоръчате някакъв хубав околоочен крем за възраст 20+ (на 23 съм)? Нямам някакви специфични нужди на кожата в околоочната зона, не ми е суха, искам нещо, което да е хидратиращо и леко, да не мазнее. Имам тъмни кръгове под очите, които обаче съм си ги имала винаги, независимо колко спя и как живея и съм наясно, че с кремчета този проблем не може да се реши. Последно ползвах околоочния крем с Ройбос на Талодерма, но се оказа много неподходящ за мен, беше ми по-мазен отколкото е необходимо (с него не можех да сложа грим на очите). Освен това забелязах, че ми правеше бели и черни точки малко под очите където е попаднал. Та така Mr. Green Приемам предложения Simple Smile

Ето това съм си взела аз и съм доволна. На 23 съм и исках нещо точно хидратиращо. Нямам проблеми с тази зона, но реших, че трябва да полагам превантивни грижи. На опаковката пише, че е за 30+, но това не ме притеснява, тъй като не мисля, че е достатъчно концентриран, за да ми навреди.
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%BE … e-cream-15ml.html

Иначе и аз си намерих Катранения шампоан на Милва. Тъкмо излизам от банята. Не мирише никак приятно, но се надявам като изсъхна да си е заслужавало.   bouquet

Аз също щях да препоръчам на Aroma Organic, но околоочният с тиква, на същата възраст съм и ползвам него, добре попива, хидратира и съм доволна.

# 234
Някой да ми препоръча четки за гирм - по специално за нанасяне на сенки   bouquet

Незнам за България,но аз си поръчах от и-бей комплект 24 четки за общо 30 лв до Пловдив  чрез посредническа фирма.Ако се поръчат директно от теб с твоя карта,излизат още по-евтини/ към 25 лв някъде/.
Ето това са:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1620/131061139732633023512689 … WAP6tfHdRuAkw.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2888/594103107265888141126890 … aRVnwIXG42eTK.JPG

Много съм доволна.Тук в Бг мисля,че са доста скъпи,но ако някой има информация нека сподели.

# 235
  • Пловдив

От Брезовска - нова търговия от склада на Таня, където са фургончетата.

# 236

От Брезовска - нова търговия от склада на Таня, където са фургончетата.

Да,аз едно време от там си пазарях всичко,на доста по-ниски цени са.За справка ФДТ-на на Импала го взимах за 3.20,а по магазините беше 5-6 лв  Shocked

# 237
  • София
Някой да е доволен от нещо за избелване на зъбки  Mr. Green
дам,от една медицинска паста за зъби която е концентрат Ajona и не навсякъде я има.Ето и как изглежда http://ecx.images-amazon.com/images/I/41yrlcRsO8L._SL160_.jpg , струва около 6лв но стига за много време,з-то се слага колкото лещено зрънце на четката,прави страшна пяна и има избелващ ефект и страшно добре влияе на венците и въобще на каквито и да било раздразнения в устата.Единственото което не може да се прави с тая паста е да се ползва само тя,трябва да се редува с още някоя,з-то е доста силна нали е концентрат.Аз си я купувах от Ремедиума в Изток,но я няма вече,последно си я взех от Ремедиума на Шишман.

Ajona може да се ползва неограничено време без прекъсване и без редуване с други пасти. Това, че е концентрат се отнася само до консистенцията и иначе въобще не може да се нарече агресивна тук има информация по въпроса. Аз я ползвам от сигурно 5 години, само от време на време я сменям с избелващата Pearls&dents.

# 238
Спиралата на Импала е хубава за 7.50лв. Лореалската, която обичам е тройно по-скъпа вярно, но...ако имам възможност ще си купя нея  Embarassed Но, Импалата е много добра определено за парите си. Не я намирам в нета да я покажа, черна е, за удължаване.
Много хубава покупка от вчера е пилинг на Алверде с лотус и кокос от верига ДМ. Цената е около 3.50лв., а мирише жестоко и определено омеква кожата след него. Вътре е с парченца кокос, а миризмата е истинска кокосова!
Стикче на Балеа, добра цена, ще видим как ще действа.
Кремче БИЛКА с краставица и пъпеш, много хубаво!
А емулсията за тяло от същата серия има ли нещо специфично в миризмата или се сбърквам вече... Rolling Eyes Вчера щях да я метна в количката, обаче нещо ме отблъсна в аромата... newsm78

# 239
  • София
Момичета, препоръчайте ми червило, бледо розово, но прозрачно розово. Като си сложа, да ми прозират усните отдолу. С гланц си постигам този ефект, но искам такова червило.
До скоро имах точно такова на Орифлейм, но е стара серия и вече ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт