евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 391
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Относно кристалите на Биофарма - който е ползвал кристалите на Алфапарф или камо ли пък на Лореал проф, Биофармските просто са на светлинни години (надолу) от тях.  Все пак пробвайте, но поне с малки разфасофки.
Аз имам и от двата вида и честно казано не виждам кой знае каква разлика,освен в миризмата Rolling Eyes

# 286
Знам ,че са полезни тези катранени шампоани но с тази миризма...
Тук е мястото да попитам можете ли да ми препоръчате някакъв хубав околоочен крем за възраст 20+ (на 23 съм)? Нямам някакви специфични нужди на кожата в околоочната зона, не ми е суха, искам нещо, което да е хидратиращо и леко, да не мазнее. Имам тъмни кръгове под очите, които обаче съм си ги имала винаги, независимо колко спя и как живея и съм наясно, че с кремчета този проблем не може да се реши. Последно ползвах околоочния крем с Ройбос на Талодерма, но се оказа много неподходящ за мен, беше ми по-мазен отколкото е необходимо (с него не можех да сложа грим на очите). Освен това забелязах, че ми правеше бели и черни точки малко под очите където е попаднал. Та така Mr. Green Приемам предложения Simple Smile

Ето това съм си взела аз и съм доволна. На 23 съм и исках нещо точно хидратиращо. Нямам проблеми с тази зона, но реших, че трябва да полагам превантивни грижи. На опаковката пише, че е за 30+, но това не ме притеснява, тъй като не мисля, че е достатъчно концентриран, за да ми навреди.
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%BE … e-cream-15ml.html

Иначе и аз си намерих Катранения шампоан на Милва. Тъкмо излизам от банята. Не мирише никак приятно, но се надявам като изсъхна да си е заслужавало.   bouquet

# 287
Тези неща на Афродите къде ги  има!?
И препоръчайте някакво хубаво кремче с SPF защита!?

# 288
Хмм, специално пък за кристалите на Лореал проф. не съм чувала много ласкави мнения, но явно всичко опира до коса и трябва да се пробва Wink 8-9 лв къде не съм ги дала, та най-вероятно ще пробвам и Биофармата.

# 289
  • София
ама на мене миризмата на тези на Биофарма ми харесва.Не миришат никак лошо,а напротив.И на Лореал съм ползвала,но и аз не виждам разлика,а толкова ги прехвалиха.Явно си е до коса.

# 290
Тези неща на Афродите къде ги  има!?

Аз си взех масло за тяло от Кауфланд, предполагам има и други неща на Афродита. А за шампоаните на Милва къде в Бургас ги има? В предната тема споменахте за парфюмериите Ванеса, но там са останали само с мед или жен шен  Confused

# 291
Незнам за кристалите, но боите на Алфапарф, определено не струват. Ужасно бързо се отмиват Sad

# 292
Шампоаните на Милва ги срещам в аптеките  Peace поне в нашата квартална ги има всичките или поне повечето - 7-8 вида.

Аз да похваля Крем за крака на фирма "Христина" ЕТ - това пише само на етикета, бяла кръгла кутийка, съставките са пчелен восък, маслен извлек от невен, бъз и хмел, за загрубели и напукани ходила и пети. Вълшебен, оправи ми краката с две намазвания (мразя чорапи, нося само при сняг и при всеки удобен случай съм боса, което обаче захабява много кожата). Не помня точна цена, но не беше повече от 3 лв.

А най-хубавото нещо, което се е случвало на косата ми напоследък, е маската с Тривитаминол, което също мога да причисля към нискобюджетните разкрасяващи процедури. Цената на опаковката е под 10 лв и смятам да ми стигне за 6 месеца поне.

Завиждам на варненки за Елитис, по Нова Година бях във Варна и се възползвах да го посетя, такъв избор на козметика не съм виждала на друго място.

Абе не сме много за завиждане. Продуктите на "Христина", мн трудно се откриват. И до колкото знам ги има само в София. Ползвала съм техни продукти и съм много доволна(при положение, че строго седя съдържанието на всичко). И да знаеш, че Тривитаминола трябва да го държиш в хладилник след отваряне защото иначе заминава.

# 293
  • София
Благодаря ти за Тривитаминола, не го знаех това   bouquet А това кремче съм го виждала по сайтовете с възможност за поръчка, ако го пуснеш в гугъл, ще ти излезе откъде да го поръчаш  Hug  Аз съм го купувала от аптека в Сливен, така че вероятно е въпрос на желание да зареждат с него не само в София.

Заповядай:
http://beautycosmetic.biz/hristina-hristina-omekotyavasht-krem-k … 5dbf40bb166a5ffd6
 newsm51

# 294
  • Бургас
И аз искам да попитам за добър околоочен крем. На 25 съм, досега не съм ползвала, но от известно време забелязвам тъмни кръгове, въпреки, че се наспивам добре. Чудя се за някой от следните - на арома с тиква или маслина, на билка с мавруд или един с ройбос, който се взима от магазин "Лечител". Кой да избера? Или пък ми предложете някой друг.  Hug

Какво мислите за ролона за очи на дева с кофеин? Чудя се и за Regal Light Control Концентрат против тъмни кръгове под очите.

# 295
След дълго търсене най-накрая намерих маската на Орзен - освен в Кауфланд, я има и в малкия Бонжур на Алабин и във Фантастико в Драгалевци. Дано съм била полезна Peace

# 296
- Да добавя и душ геловете Грийн лайн - аз имам с грейпфрут-а  Peace както и маските на Амрита  Heart Eyes

# 297
Тези неща на Афродите къде ги  има!?
и аз искам да ми препоръчате крем :д, също със СПФ, но и да е матиращ, защото съм с мазна и леееко проблемна кожа : )

# 298
Мерси на момичетата, които ми отговориха на въпроса ми за околоочен крем  Hug Леко съм предубедена обаче точно към Арома Rolling Eyes, затова вероятно друго ще търся. За този какво ще кажете, ползвал ли го е някой  http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=26&lang=bg

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 05:10 от Amra

# 299
Момичета,моля ви отново-препоръчайте ми евтиничък шампоан за чувствителен скалп. CryВсе скъпи ми препоръчват аптекарките.

Общи условия

Активация на акаунт