евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 401
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз споменах още в предната тема. Имам и двете маски на Орзен - с мед и с бира. Редувам ги и съм безкрайно доволна и от двете

# 91
Ейй, Елфичка, след такова описане няма как да не се пробва тази маска Simple Smile))

Аз днес си взех база за сенки Арт Деко, сенки на ФлорМар четворка и някакъв синьо-зелен Евелин, матиращ крем ... Утре ще ги пробвам  Heart Eyes

# 92
Аз споменах още в предната тема. Имам и двете маски на Орзен - с мед и с бира. Редувам ги и съм безкрайно доволна и от двете

Мдам,аз точно от темата се зарибих и тръгнах на специален шопинг за разни нещица в някакъв луд сняг и лед  Crazy

# 93
обиколих в Бургас за този шампоан на Милва ама има само с коприва и хума....еййй тоя катранения сте го изкупили тс тс

# 94
  • Габрово
А на какво мирише катраненият шампоан Милва? Една аптекарка ми каза, че катранените шампоани миришат ужасно и миризмата няма отмиване. Аз намерих един единствен шампоан Милва с прополис, за първо миене съм доволна, само да видим колко време ще издържи без омазняване.

# 95
Мерси на момичетата, които ми отговориха в предишната тема на питането ми за катранения шампоан на Милва   bouquet Ще го потърся, щом толкова го хвалите, макар че отдавна се отказах от българските шампоани след едни злополучни опити с Тео доколкото си спомням.

# 96
Сенките на Флормар са 402 номер, струват 5.40 лв и изглеждат така:
http://www.e-flormar.com/?urun-detay_1759_FLORMAR_DORTLU_FAR.html.

Гледам, че на линка, същите сенки в Турция струват ~ 11 лв ...  Laughing

Момичета, препоръчайте хубави руж и пудра.

# 97

Мдам,аз точно от темата се зарибих и тръгнах на специален шопинг за разни нещица в някакъв луд сняг и лед  Crazy

Как изглежда тази маска?  bouquet

# 98
  • София
Шампоаните на Милва ги срещам в аптеките  Peace поне в нашата квартална ги има всичките или поне повечето - 7-8 вида.

Аз да похваля Крем за крака на фирма "Христина" ЕТ - това пише само на етикета, бяла кръгла кутийка, съставките са пчелен восък, маслен извлек от невен, бъз и хмел, за загрубели и напукани ходила и пети. Вълшебен, оправи ми краката с две намазвания (мразя чорапи, нося само при сняг и при всеки удобен случай съм боса, което обаче захабява много кожата). Не помня точна цена, но не беше повече от 3 лв.

А най-хубавото нещо, което се е случвало на косата ми напоследък, е маската с Тривитаминол, което също мога да причисля към нискобюджетните разкрасяващи процедури. Цената на опаковката е под 10 лв и смятам да ми стигне за 6 месеца поне.

Завиждам на варненки за Елитис, по Нова Година бях във Варна и се възползвах да го посетя, такъв избор на козметика не съм виждала на друго място.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 00:26 от Атти

# 99
  • Ст Загора
извинете ме дето така я направих темата

# 100
  • София
Похвалвам хидратиращия крем Rose Pearl на Роза Импекс. Лесно се нанася и има мека слаба миризма (тези на Дева, които съм пробвала, са ми силно ароматизирани и поради това не пи допадат). Ето тук повече за продуктите от тази серия
http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=price

# 101

Как изглежда тази маска?  bouquet

Авче,изглежда ето така,но не струва толкова.В Кауфланд е 5.60 някъде  Laughing

http://www.framar.bg/%D0%BE%D1%80%D0%B7%D0%B5%D0%BD-%D0%B5%D0%BA … -pid30016881.html

# 102
  • Пловдив
А някой използвал ли е ФДТ на Голдън Роуз? Много съблазнителними излеждат newsm78

# 103
  • гр.Пловдив
от друга тема взех рецепта за маска за петна от пъпки и в събота я направих и имаше ефект още след първия път. Защо да не я напиша и тук, като е мнооогооооо евтина:
 мая колкото орех и 1с.л прясно мляко (топличко) се смесват до получаването на кашичка, нанася се на лицето и след 20мин се измива с отвара от лайка и след това лицето не се мие с вода поне 2h. В началото се прави веднъж седмично, после на 2 седмици веднъж и накрая веднъж месечно.
 Това е точната рецепта, макар че на мене ми дойде много това количество, а и ми стана малко по-течно и за другия път ще процедирам по следния начин: ще взема малко мая (колкото половин орех например) и ще добавям мляко със кафяна лъжичка пак до получаване на кашичка.

# 104
А някой използвал ли е ФДТ на Голдън Роуз? Много съблазнителними излеждат newsm78
   Аз използвам ФДТ на Голдън Роуз един с помпичка и един стик.И от двата съм много доволна

Общи условия

Активация на акаунт