евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 368
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, наскоро открих едно магазинче наподобяващо еднолевка, но не пише " Всичко по 1 лев " . Намира се в Бургас, където беше книжарницата " Пингвини" като тръгнеш по тази улица в посока краставицата и даваш надолу надолу после в дясно, до един голям магазин за лампи. Та въпросът ми е ако си купя сенки или някакъв гланц от там дали ще ми стане нещо. Смисъл много много не ми вдъхват доверие продуктите им Thinking Ако някой е пазарил от там нека сподели Party

# 346
Искам да благодаря на Addri, че сподели за маската на Orzene с бира - страхотна е!!!  Party
Днес се изкъпах, изсуших, изправих, използвах около 4-5 продукта след банята - косата ми е мекичка, бляскава и все още се усеща аромата на маската.     jumpuu

# 347
  • Пловдив
пробвала ли си  Linn Young Silver LIght Galactica ,
имитация на "Alien" белгийска,имам я и си я харесвам,има я по парфюмериите,струва 10 -на лв и е 100мл,можеш да я помиришеш и да си решиш сама,дали ти се доближава до твоето усещане,защото това е относително,всички с различни остроти на обонянието.Ето виж за него:
http://1perfumeria.pl/linn-young-silver-light-galactica-p-2285.html

[/quote]   bouquet Много интересен сайт!  Hug не бях чувала за тези имитации. Аз съм фен на Рефан, но и други точни попадения ме блазнят.

# 348
Здравейте! Искам специално да похваля фдт-стика на Голдън роуз. Ползвала съм всевъзможни скъпи и по-скъпи фдт-ни, но този отговори най-добре на моите нужди (смесена кожа с много червени петна и лунички). Покрива супер, но не стои изобщо като маска, не се забелязва дори на силна светлина. Най-добрият начин за нанансяне е да го размажеш предварително по възглавничките на пръстите си и после да го нанесеш с потупване по кожата. Цената му е около 5 лв.

# 349
Здравейте! Искам специално да похваля фдт-стика на Голдън роуз. Ползвала съм всевъзможни скъпи и по-скъпи фдт-ни, но този отговори най-добре на моите нужди (смесена кожа с много червени петна и лунички). Покрива супер, но не стои изобщо като маска, не се забелязва дори на силна светлина. Най-добрият начин за нанансяне е да го размажеш предварително по възглавничките на пръстите си и после да го нанесеш с потупване по кожата. Цената му е около 5 лв.

Може ли снимка  newsm78

Искам да похваля пудрата на Голдън роуз.Преди 8-9 години беше ужасна,но сега са я оправили.С недоверия си я взех,но останах очарована.Вече премахнах изцяло ФДт-на/въпреки,че беше абсолютно неизменна част от моето ежедневие/ и преминах на пудра и коректор.Стои много по-естествено и се нанся за секунда.Струва 2.80 лв.

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 10:03 от elfi4ka

# 350
Momicheta, izwinqwam se za latinicata ama neshto ne moga da pisha na kirilica. Znachi shte mi preporychate li neshto za cherni tochki, zashtoto nikude ne widqh da ste pisali Thinking

# 351
Momicheta, izwinqwam se za latinicata ama neshto ne moga da pisha na kirilica. Znachi shte mi preporychate li neshto za cherni tochki, zashtoto nikude ne widqh da ste pisali Thinking

Обикновени тоалетни трици, те са много мекички. Ако искаш нещо по-силно, има и кестенови, те са малко по-груби. Аз съм използвала и двете и съм много доволна. Друго много ефикасно, което наскоро открих, е като си миеш лицето със сапун, смесваш сапуна със утайка от кафе, и масажираш масажираш... и резултатът е МНОГО мека кожа Simple Smile

# 352
  • Сливен

...........

Искам да похваля пудрата на Голдън роуз.Преди 8-9 години беше ужасна,но сега са я оправили.С недоверия си я взех,но останах очарована.Вече премахнах изцяло ФДт-на/въпреки,че беше абсолютно неизменна част от моето ежедневие/ и преминах на пудра и коректор.Стои много по-естествено и се нанся за секунда.Струва 2.80 лв.
може ли снимка Simple Smile

# 353
Mersi mnogo  Hug

I maika mi polzwa tazi pudra na golden rose i e dowolna Party No spored men tazi pudra e za chisti lica. Smisyl bez pupki i grugi razdrazneniq po kojata  Wink

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 10:47 от Hopeless_sun

# 354
# 355
elfi4ka а с хубаво покритие ли е пудрата,защото и аз преди години съм си я купувала и директно отиде в кофата.Та сега ако са я оправили може и да си взема,ако е покривна.

# 356
  • В къЩи.
А аз искам да питам кой номер си си взела?

# 357
Аз си взех пудра на Импала - бива я - могада кажа ,че съм доволна ...

# 358
Маската на Rosa Impex бадем е страшно отвратителна. Синята маска на DENIS/енергизираща маска против косопад и накъсване на косата, с плацента и антиоксиданти/ е страхотна, прави косата мека и еластична все одно съм сложила балсам на GLISS. А маските на DOVE, NIVAE са още по хубави и много икономични. Чувам, че маските и шампоаните на LINEA BIO били мниго хубави, някой ползвал ли ги е?

# 359
  • София
пробвала ли си  Linn Young Silver LIght Galactica ,
имитация на "Alien" белгийска,имам я и си я харесвам,има я по парфюмериите,струва 10 -на лв и е 100мл,можеш да я помиришеш и да си решиш сама,дали ти се доближава до твоето усещане,защото това е относително,всички с различни остроти на обонянието.Ето виж за него:
http://1perfumeria.pl/linn-young-silver-light-galactica-p-2285.html
Някой виждал ли ги е из София  newsm78
Аз даже не съм ги чувала  Blush

Общи условия

Активация на акаунт