евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 395
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Габриелагаби ,колко е цената на този парфюм? newsm78

# 376
10лв и стотинки,не мога да съм точна.защото купувах и други неща и сметката беше обща,но е е  10-на лв..

# 377
И аз го искам този парфюм, ама сайта не е български, аз ли нещо греша, как може да е 10 лв тогава???

# 378
Аз си взех пудра на Импала - бива я - могада кажа ,че съм доволна ...

И аз я ползвам нея, но ми се иска нещо с по-финни частици..

Някой може ли да препоръча?
  А като покритие как е ?

Добре е, но както казах, щеше да бъде по-хубаво, ако частиците бяха по-фини..

Да така е - можеше да е малко по-фина , но като я разнесеш хубаво - става. Иначе наистина има разминаване в цветовете. Пудрата ми е 1 , а ФДТ - 3

# 379
10лв и стотинки,не мога да съм точна.защото купувах и други неща и сметката беше обща,но е е  10-на лв..
  bouquet А от къде мога да си го купя?

# 380
  bouquet А от къде мога да си го купя?

Аз също се интересувам.

# 381
  • София
http://beautycosmetic.biz/images/grclassicsupershine03.jpg

Някой да е виждал тези гланцове в района на Красно село или Борово?

И аз не ги намирам. И затова реших вчера да пробвам тези в тубичка на Голдън Роуз, но никак не ми харесаха, направо са ужасни. В магазина изглеждаше добре, като се прибрах и го пробвах в/у устните - стои на бучки, много е гъст самия гланц и трудно се разнася.
Няма нищо общо с гланцовете на Голдън Роуз с четката. Те са прекрасни.

# 382
Момичета я ми похвалете някой интимен гел на сносна цена?Последно ползвах някакъв Мил-мил за 3 и нещо половин литър,обаче много гадно миришееее ,с някакъв екстракт от слез е и има миризма на сироп за кашлица  Sick

# 383
Момичета я ми похвалете някой интимен гел на сносна цена?Последно ползвах някакъв Мил-мил за 3 и нещо половин литър,обаче много гадно миришееее ,с някакъв екстракт от слез е и има миризма на сироп за кашлица  Sick
Изключително съм доволна и вече похвалих интимния гел на Билка - след много години на Лактацид и Себа мед заради проблеми, по препоръка от фармацевт пробвах този. По нищо не отстъпва на останалите два, никакво дразнене и дискомфорт, страхотен нежен аромат за мен. Ползвам 3-та опаковка и не мисля да го сменям скоро, 2.80лв.

# 384
Изключително съм доволна и вече похвалих интимния гел на Билка - след много години на Лактацид и Себа мед заради проблеми, по препоръка от фармацевт пробвах този. По нищо не отстъпва на останалите два, никакво дразнене и дискомфорт, страхотен нежен аромат за мен. Ползвам 3-та опаковка и не мисля да го сменям скоро, 2.80лв.

bouquet Страхотно,обичам я тази марка   Hug

И в този ред на "Билкови" мисли искам да ви кажа,че от седмица си мажа лицето с крема за ръце с мавруд  Embarassed Лицето ми става невероятно гладко и копринено.И искам да ви попитам това означава ли,че ако си взема крема за лице с мавруд ще ми се отрази също толкова добре,че даже и повече?В смисъл аз съм с мазна кожа и този за ръцете попива перфектно като кожата ми става след това суха и матирана/в смисъл не остава мазен филм като с другите кремове/. А този за лицето дали ще я поддържа пак такава ?  Thinking И дали защото кремът е за ръце попива толкова добре и веднага изсъхва?Или това се дължи на екстракта от мавруд  newsm78
  Много въпроси,но дано ме разбрахте какво ви питам  Laughing

# 385

bouquet Страхотно,обичам я тази марка   Hug

И в този ред на "Билкови" мисли искам да ви кажа,че от седмица си мажа лицето с крема за ръце с мавруд  Embarassed Лицето ми става невероятно гладко и копринено.И искам да ви попитам това означава ли,че ако си взема крема за лице с мавруд ще ми се отрази също толкова добре,че даже и повече?В смисъл аз съм с мазна кожа и този за ръцете попива перфектно като кожата ми става след това суха и матирана/в смисъл не остава мазен филм като с другите кремове/. А този за лицето дали ще я поддържа пак такава ?  Thinking И дали защото кремът е за ръце попива толкова добре и веднага изсъхва?Или това се дължи на екстракта от мавруд  newsm78
  Много въпроси,но дано ме разбрахте какво ви питам  Laughing
аз си мислех за същите въпроси.тъй като и аз съм опитвала да си мажа лицето с крем за ръце и разлика има.а самоия крем за лице не попива така добре.

# 386
Хмм,значи да продължавам с този за ръцете,а  Laughing

# 387
  • София

Определено е страхотен, напълно съм съгласна. Изобщо не отстъпва на Себа мед (който обожавам).

# 388
и аз съм страшно доволна от интимния гел на билка-от 2години ползвам само него.може би не тук е мястото но да попитам за себамед.който го е ползвал може ли каже нещо? newsm78или ми пишете на лични
Определено е страхотен, напълно съм съгласна. Изобщо не отстъпва на Себа мед (който обожавам).
и аз съм страшно доволна от интимния гел на билка-от 2години ползвам само него.може би не тук е мястото но да попитам за себамед.който го е ползвал може ли каже нещо? newsm78или ми пишете на лични

# 389
Мелиса, писах ти и в другата тема за козметичните похождения. Аз намирам гланцовета на Класикс в магазинчето срещу Центъра по хигиена. Не е много далече от Борово и Красно село. На спирката на тролеите в посока Борово е. А има и едно козметично магазинче точно на колелото на тролеите в Борово, предполагам че ги има, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт