евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 364
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Ще добавя още едно положително мнение за маската на Lorys със змийско масло, косата ми става много мека и блестяща от нея, а и маската е много икономична, за количеството да не говорим  Shocked, мисля, че и за година няма да я изразходвам.

Ние си я делим с една приятелка и пак стига за няколко месеца.  Crazy

# 391
  • Бургас
От около 10 дни ползвам шампоана Милва с мед, но много ми наелектризира косата. Иначе ми допада. Някой има ли такъв проблем с някой от останалите шампоани на Милва?

# 392
  • София
аз спрях да имам тоя проблем с наелектризирането на косата.Дори сега от тоя шампоан на Милва с бира косата ми е още по хубава.Така живна и стана лъскава че нямам думи.
Днес съм влязла да дам един глас за Витасин кремчето.Страхотна работа е това.Дълги години наред мислех че по-добър от крем Здраве няма,но уви ето че имало.За нула време оправи две ранички с едно намазване,на Здравето му трябват няколко дни да подейства.Освен това ми направи впечатление,че аптекарката го извади от щанда с лекарства,а не от козметиката и си каза че това е натурално лекарство и няма никакви консерванти.

# 393
аз спрях да имам тоя проблем с наелектризирането на косата.Дори сега от тоя шампоан на Милва с бира косата ми е още по хубава.Така живна и стана лъскава че нямам думи.
Днес съм влязла да дам един глас за Витасин кремчето.Страхотна работа е това.Дълги години наред мислех че по-добър от крем Здраве няма,но уви ето че имало.За нула време оправи две ранички с едно намазване,на Здравето му трябват няколко дни да подейства.Освен това ми направи впечатление,че аптекарката го извади от щанда с лекарства,а не от козметиката и си каза че това е натурално лекарство и няма никакви консерванти.
Да,натурален е крема и няма консерванти,поради тази причина трябва да се съхранява в хладилник,но поне моя като го купувах видях,че в аптеката не беше съхраняван по този начин.Може това да  е отнело част от чудотворните му качества,защото поне при мен такива не видях.

# 394
  • В къЩи.
Върнах се няколко страници назад и видях ,че хвалите някакъв крем Витасин . Мислите ли,че Ще помогне за белези от акне?  newsm78

# 395
Доволни ли сте от лосионите за тяло на Балеа?Че днес видях един с пъпеш и направо се влюбих в миризмата. Heart Eyes

# 396
  • София
Кордисвам се и аз в темичката  Mr. Green

# 397
  • София
Купих си след толкова четене Витасин  Peace Малко гадно понамирисва, ама нали е натурален  Mr. Green

# 398
Не нищо особено този Витасин ,нямаше никакви резултати при мен ,а бях упорита-поне 3 кутийки изхабих в/у ръцете си  Sick .

# 399
няма универсално лекарство(крем),но нищо не пречи да се опита,особено щом не даваш "нищо пари"  Peace

# 400
миналия ден си го купих изключително доволна съм мирише навероятно и рацете стават мн мекички,ползвала съм мн др марки но този наистина си заслужава

# 401
  • София
Став ли за мнооого сухи ръце?
Моля, препоръчайте ми нещо, че просто нямам решение за тези мои ръце  Tired

# 402
  • София

Glisolid?  newsm78 Червена метална кръгла кутийка. Майка ми го има този проблем с много сухите ръце и ползва това кремче, доволна е.

# 403
  • гр.Пловдив
Доволни ли сте от лосионите за тяло на Балеа?Че днес видях един с пъпеш и направо се влюбих в миризмата. Heart Eyes

Аз използвам и съм доволна. Пробвай и да не ти допадне, поне няма да те е яд, струваше някъде 3-4 лв

# 404

Този е добър според мен:

Общи условия

Активация на акаунт