евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 333
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Добре де, какво стана с ментето на Алиен, как да си го поръчаше, не че съм го мирисала оригинала ама за 10 лв, що да не пробвам.

Забравих да докладвам за парфюмчетата Роксан, направихме поръчка, пристигнаха на следващия ден. Харесаха ни, дори да не са съвсем оригиналните аромати са хубави и трайни, сега ще поръчваме още веднъж

# 421
  • София
Зъболекарката ми препоръча да редувам Лакалут с...Поморин.  Rolling Eyes Аз бях много предубедена, нещо имах спомен, че тази паста едно време въобще не ми харесваше. Даже не знаех, че апк са я пуснали, но я намерих и си я взех. Е - повярвайте ми, напълно отговаря на Лакалут актив, която е около 5лв. Поморинът е в бяла, много смотана опаковка, даже за малко да го пропусна сред другите шарени и лускави опаковки, но меко акзано съм очарована от качеството. Има няколко вида, пише на руски на опаковката. Моята е с едно пионерче, но забравих вече точно кой вид взех (тройна защита, протв кариес и още няколко вида бяха). Цената беше 90ст. Пробвайте.  Peace

# 422
  • София
Полезна тема. Аз със сигурност имам такива неща, но в момента не се сещам.  Simple Smile

# 423
  • София
Та на Милва съм ползвала хининовия,с хума,с катран и бирения шампоан.От всичките съм ужасно доволна,но като че ли бирения е най универсален и става за всякакви коси.Аз съм с мазна коса не знам за кой път го казвам вече Simple Smile та на мене катранения и с хумата най добре ми действат,но аз допълнително слагам хума докато се мия.От бирения съм най доволна з-то имам повечко обем в корените,иначе по бързо ми се омазнява косата от него,но като му добавя хума ми е добре.Хининовия според мене е за суха и нормална,но аз си имам хининова вода и се пръскам постоянно,не си го купувам вече.За другите разновидности не знам,защото не съм ги срещала в магазините,но ако пробвам нещо ново ще пиша.А явно на чувствителните скалпове не действа добре този шампоан,за тях препоръчвам Алгопикс,но с него трябва да се внимава з-то е много силен и се ползва веднъж на седмица две и той е с катран.

# 424
  • Бургас
Аз съм със сравнително чувствителен скалп, в смисъл че почти нямам пърхот, но пък на другия ден след измиването почва да ме сърби скалпа. От тези шампоани - хинин и катран ми спря сърбежа веднага. Хумата още не съм го ползвала, ще ви кажа като вкарам и него в употреба!

# 425
  • София
Зъболекарката ми препоръча да редувам Лакалут с...Поморин.  Rolling Eyes Аз бях много предубедена, нещо имах спомен, че тази паста едно време въобще не ми харесваше. Даже не знаех, че апк са я пуснали, но я намерих и си я взех. Е - повярвайте ми, напълно отговаря на Лакалут актив, която е около 5лв. Поморинът е в бяла, много смотана опаковка, даже за малко да го пропусна сред другите шарени и лускави опаковки, но меко акзано съм очарована от качеството. Има няколко вида, пише на руски на опаковката. Моята е с едно пионерче, но забравих вече точно кой вид взех (тройна защита, протв кариес и още няколко вида бяха). Цената беше 90ст. Пробвайте.  Peace

Хм, интересно, ще пробвам.
Аз съм с много чувствителни зъби и с друго освен Лакалут сенситив или актив или Сенсодин не мога да се мия. Умирам от болка. Ще пробвам Поморина.

# 426
Благодаря   bouquet
От два дни се каня да похваля една спирала http://beautycosmetic.biz/eveline-eveline-gigantic-volume-mascara-p-2883.html
Сестра ми си я взе и я пробвах,на мойте мижави миглички стой доста добре.
Вчера съвсем случайно попаднах на тази спирала в един магазин и си я купих за колосалната сума от 4.50лв. Simple Smile.Очарована съм просто от нея,прави страхотен обем,не слепва и не се рони,супер е.Като си помисля,до сега все скъпи спирали съм си купувала,а не са били толкова сполучливи Thinking.Искам да кажа,че темата е страхотна,от самото начало я следя,но чак сега се включвам,за да съм полезна и аз с нещо Peace.Ползвам шампоаните на Милва с хинин и катранения,харесват ми,а и доста други евтини неща си накупих покрай тази тема.

# 427
  • Бургас
Аз също съм много доволна от "Поморин". Ползвала съм всичките видове и май от "класик" съм най-доволна, даже сега започвам нова тубичка.  Simple Smile
И аз се чудя за тази имитация "Лин Янг", ако не се лъжа така се произнася, нали? Проверих вече на няколко места, но дори не са я чували тази марка. Имате ли инфо къде можем да я намерим, че ще се пукна от любопитство?  Heart Eyes

# 428
mamamishi, а лесно ли се сваля спиралата? Rolling Eyes

# 429
Здравейте, момичета. И аз следя темата отдавна. Вече се сдобих с 2 шампоана на Милва - с хума и бирен. И от двата съм доволна, макар че с бирения ми се омазнява по-бързо косата. Изкушавам се да пробвам този с шоколад, но като започват да свършват тези, които съм натрупала Simple Smile
Включвам се с един въпрос - мисля да си купя измиващия гел на Билка с краставица и пъпеш. Ако някой го ползва, моля да ми сподели дали изчиства добре грима (включително спирала и молив) и дали люти на очите. Благодаря предварително

# 430
Аз го имам гела на Билка,добре измива спиралата и молива и съм доволна, на очите не ми люти Peace

# 431
  • София
По принцип измиващ гел не може да ти свали спирала и молив докрай.
Днес мернах двуфазен лосион на Балеа за сваляне на такъв грим - доста евтин естествено.
Взех си и кристала - утре ще го пробвам.

# 432
Аз също съм много доволна от "Поморин". Ползвала съм всичките видове и май от "класик" съм най-доволна, даже сега започвам нова тубичка.  Simple Smile
Поморин-класик е с най-много луга , и на мен ми харесва най-много
също смятам , че е по-добра  от Лакалут - Лакалута стяга венците за десетина минути , и после пак същото , докато Поморин-а е с естествени антисептици и убива бактериите по естествен път ,
много, много съм доволна ...

# 433
  • София
По принцип измиващ гел не може да ти свали спирала и молив докрай.
Днес мернах двуфазен лосион на Балеа за сваляне на такъв грим - доста евтин естествено.
Взех си и кристала - утре ще го пробвам.
покажи снимка ако има някъде да се ориентирам,з-то взех да се паля по тези продукти и при следващото ходене в ДМ ще се обзавеждам с такива неща.

# 434
  • Варна
Тези шампоани ма Милва във варна къде може да ги намеря?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт