евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 340
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Став ли за мнооого сухи ръце?
Моля, препоръчайте ми нещо, че просто нямам решение за тези мои ръце  Tired

Този е добър според мен:

Мдам,този е ултра тежък и мазничък  Whistling

Аа,да и няма измазване,няма оттърване.Но за сухи ръце би бил добър  bowuu

# 406
Аз също се сдобих с шампоаните Милва с катран и хума. Пробвах вече катранения 2 пъти и засега съм доволна. Взех си и маските за коса на Орзен. Тази с бирата наистина е много добра, другата ще я пробвам като изхабя тази, че вече няма къде да държа толкова неща в банята  Mr. Green
А някой знае ли колко са всъщност разновидностите на шампоаните Милва  newsm78 И горе долу за какви коси ги ползвате?
За много сухи ръце мога да препоръчам Атрикс  Peace

# 407
  • София
за Витасин не знам много все още,онзи ден си го купих.Обаче с едно намазване ми минаха две ранички на ръцете,а на майка ми от едно намазване и позавехнаха крайчетата на устните,з-то постоянно и се цепеха.Просто всичко спря в момента в който се намаза и сега продължава да се маже вече втори ден и става все по добре при нея.Аз лично си го взех като заместител на Здравето да го пробвам,ако имам проблем,но имам някой белези които бих пробвала да залича с него и ще дам отзиви дали има някакъв резултат,но това едва ли ще е веднага Simple Smile

# 408
Харесвам този крем за ръце на Евтерпа http://www.rosalia-bg.com/uf/evterpa/cream/6.jpg - с бадемово масло е, нямам някакви особени проблеми с ръцете, освен лека сухота през зимния сезон, така че кремът ми пасва идеално, ароматът му ме очарова.

# 409
Став ли за мнооого сухи ръце?
Моля, препоръчайте ми нещо, че просто нямам решение за тези мои ръце  Tired

Този е добър според мен:

Мдам,този е ултра тежък и мазничък  Whistling

Аа,да и няма измазване,няма оттърване.Но за сухи ръце би бил добър  bowuu

Мазничък е, да. Но за моята ултра суха кожа на някои места на лицето е много добре. Каквото и друго да съм пробвала за суха кожа след 5 минути попива и кожата пак ми "опъва".  Confused На една мазна (а може би и нормална) кожа наистина трудно ще се измива и може би ще стои тежко и мазно.

# 410
  • София
Мерси момичета, днес се юрвам да ги търся, че вече не си понасям ръцете  ooooh!
А и да си кажа, че много ме зарибихте  Crazy
Никога не съм ползвала гланц за устни и по принцип нищо не мога да търпя на устата - е да ама вече имам 4 гланца (класик, Евелин, Голдън Роуз и Флормар  ooooh! ) Мога да кажа, че най-ми допада Класик-а, а и да споделя, че и вкъщи вече ходя с гланц  Flutter
Да не говоря колко шампоани и маски имам вече - няма да ги свърша скоро  Blush
И още един въпрос - ползвам маслото на Икаров за нокти вече трета седмица (като съм много редовна сутрин и вечер) но нктите ми продължават да се цепят  Thinking Дайте някоя хитринка за заздравяване  :hug

# 411
А някой знае ли колко са всъщност разновидностите на шампоаните Милва  newsm78 И горе долу за какви коси ги ползвате?

http://nia-milva.com/docs/lista_bilkova_kozmetika.doc

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 08:20 от bubanka

# 412
  • гр.Пловдив
Онзи ден тръгнах на пазар за шампоани на Милва и хининова вода с пулверизатор в Пловдив. Пробвах в аптеките срещу паметика на Съединението - три на брой и в едно козметично магазинче, което е до съда. Еми само в мафазинчето имаше останала една хининова вода, на Биофреш за 4лв я взех. Помагайте майниииии newsm78

# 413
Онзи ден тръгнах на пазар за шампоани на Милва и хининова вода с пулверизатор в Пловдив. Пробвах в аптеките срещу паметика на Съединението - три на брой и в едно козметично магазинче, което е до съда. Еми само в мафазинчето имаше останала една хининова вода, на Биофреш за 4лв я взех. Помагайте майниииии newsm78

В Сани провери ли? Там има много шампоани. Като гледам на файла с продуктите им, адреса им е Хасково, така че би трябвало да ги има доста в Пловдив, все пак не е далече.

Имам чувството, че тези шампоани са на всяка страница в темата.  Laughing Толкова ли са добри наистина?

Дали можем да напишем с по две думи кой за каква коса е и какъв ефект има?

Ето ги разнивидностите:

-   Шампоан меден -200 мл  -  за ______ коса; ефект: _______ ?
-    Шампоан с хума-200 мл  -  ?
-    Шампоан с хинин-200 мл  -  ?
-    Шампоан с боров катран-200 мл  -  ?
-    Шампоан с прополис-200 мл  -  ?
-    Шампоан с кестен-200 мл  -  ?
-    Шампоан с коприва-200 мл  -  ?
-    Шампоан с лайка.200 мл  -  ?
-    Шампоан с розово масло-250 мл  -  ?
-    Шампоан с лавандулово масло-250 мл  -  ?
-    Шампоан с жен-шен-250 мл  -  ?
-    Шампоан с алое вера-250 мл  -  ?
-    Шампоан с екстракт от зел.маслина-250 мл  -  ?
-    Шампоан с екстракт от иланг-иланг-250 мл  -  ?
-    Шампоан с екстракт от какао,кафе-250 мл  -  ?
-    Шампоан бирен-250 мл  -  ?

Аз съм с много суха коса, но от известно време се мия с шампоани за мазна коса. Grinning Просто измиват много по-добре от шампоаните за суха. След това слагам балсам или маска за много суха коса и после серум за изправяне или кристали. Да ви кажа така ми е много по-добре от шампоан и балсам за суха - косата е по-чиста и по-лъскава за по-дълго. Така че кой ще ми препоръчате от тези на Милва?  Simple Smile

# 414
Моите са ХУМА и Катранен...ами, отпред главата ме сърби ужасно...иначе косата ми е чиста вече 3-ти ден, но май ще ги спирам, защото ми е дискомфортно, освен това пак ми излезе пърхута. Проблема си е при мен, явно скалпа ми е станал ужасно чуствителен, та...спирам с експериментите  Sad
КУпих си масло от жожоба на Икаров (ама никак не е евтино) + розовата вода на МИЛВА, смесих ги за лосионче- много е хубаво. Мирише супер, вечер след гела минавам лицето, очите, защото редовно не успявам хубаво да го измия и кожата ми става една мека...Сутрин е все едно съм я подхранила с крем- доволна съм.
Купих си и един крем за изправяне и сешоар, на Био-Лайн май пишеше, 3.60лв. миришат хубаво и косата се оформя чудесно с 10-на мин. сешоар след баня. Дано поне и предпазват.

# 415
Здравейте! Искам специално да похваля фдт-стика на Голдън роуз. Ползвала съм всевъзможни скъпи и по-скъпи фдт-ни, но този отговори най-добре на моите нужди (смесена кожа с много червени петна и лунички). Покрива супер, но не стои изобщо като маска, не се забелязва дори на силна светлина. Най-добрият начин за нанансяне е да го размажеш предварително по възглавничките на пръстите си и после да го нанесеш с потупване по кожата. Цената му е около 5 лв.

Може ли снимка  newsm78

Искам да похваля пудрата на Голдън роуз.Преди 8-9 години беше ужасна,но сега са я оправили.С недоверия си я взех,но останах очарована.Вече премахнах изцяло ФДт-на/въпреки,че беше абсолютно неизменна част от моето ежедневие/ и преминах на пудра и коректор.Стои много по-естествено и се нанся за секунда.Струва 2.80 лв.
Има само един фдт стик, погледни в някой онлайн магазин и ще го видиш Peace

# 416
  • В къЩи.
Каква е цената на маслото от жожоба? И аз мисля да си взема,та да съм подготвена  Laughing

# 417
Каква е цената на маслото от жожоба? И аз мисля да си взема,та да съм подготвена  Laughing
По спомен беше около 3лв мисля Simple Smile

# 418
  • В къЩи.
Благодаря   bouquet
От два дни се каня да похваля една спирала http://beautycosmetic.biz/eveline-eveline-gigantic-volume-mascara-p-2883.html
Сестра ми си я взе и я пробвах,на мойте мижави миглички стой доста добре.

# 419
Да похваля крем на биотрейд макси за здрави нокти и сапун на бочко с пантенол и зехтин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт