евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 333
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Момичета включвам се относно слънцезащитния на Евелин,много ми харесва,добра основа за грим е,аз ползвам минерален ФДТ,за сега е добре,не съм лъснала,на първо четене е добър крема,но естествено трябва и повече време за да кажа и най-важното да видя ефект т.е. да не ми излизат петна.

# 496
  • Враца
здравейте!
мисля, че не сте го коментирали досега, затова ще попитам-
може ли да ми препоръчате бронзираща пудра- от тази, която се слага основно по лицето и дава дискретен брокатен блясък и имитира лек бронзов загар.
предварително мерси!  bouquet

# 497
  • София
Тази бронзираща пудра на голдън роуз ползвам и не я сменям с друго от доста време насам  Peace.

# 498
А червената спирана на Голдън Роуз, 3D, със силиконова четка ли е или от старите, не знам как се водят? Разделя ли хубаво миглите? Аз ползвам Супер шока на Ейвън и много я харесвам, тази е долу-горе на същата цена, струва ли си?

# 499
Момичета включвам се относно слънцезащитния на Евелин,много ми харесва,добра основа за грим е,аз ползвам минерален ФДТ,за сега е добре,не съм лъснала,на първо четене е добър крема,но естествено трябва и повече време за да кажа и най-важното да видя ефект т.е. да не ми излизат петна.

Супер, благодаря за отзивите, дано и така добро си остане впечатлението ти Peace

# 500
Тази бронзираща пудра на голдън роуз ползвам и не я сменям с друго от доста време насам  Peace.
Подкрепям с две ръце!Цялата серия пудри на теракота са страхотни.Една приятелка ползва най-тъмната и ефекта е супер.Аз също съм решила да си взема,но не мога да преценя какъв цвят да е newsm78

# 501
  • София
И Флормар имат страхотни теракотени ружове.  Peace

# 502
http://www.intelfarm.com/?cid=100&op=view&id=1051
Аз съм доволна от тази бронзираща пудра, голяма е като количество и придава много хубав и дискретен блясък на лицето.

# 503
  • София
Подкрепям с две ръце!Цялата серия пудри на теракота са страхотни.Една приятелка ползва най-тъмната и ефекта е супер.Аз също съм решила да си взема,но не мога да преценя какъв цвят да е newsm78

Айде пак ме зарибихте! Гледам ги от месец и им се чудя, ама след вашите препоръки ще трябва да купувам
Казах ли ви, че си купих кристала на Балеа и два крема на същата марка и съм супер доволна.
И всичко за 20 кинта!

# 504
Хайде моля да кажете за тези бронзиращи пудри, как ги ползвате. Гледам, че са доста тъмни, аз обикновено ползвам най-светли цветове. Та, да не я ползвате като руж, м?
Аз отказвам Милвата обаче...скалпа ми се залюпи тотално и сега минавам на спасителни мерки със Селсън Блу.

# 505
  • София
Аз лично да, като руж. Слагам на скули, слепоочие,носле, малко на брадичката и на челото до косата.  Peace

# 506
Можете ли да ми препоръчате небронзираща пудра за тяло? Без каквито и да е лъскави частици? Просто някакъв естествен цвят да бъде. Има ли такива? Или да си купя някоя по-тъмна за лице просто..

Благодаря предварително!  Hug

# 507
  • София
А червената спирана на Голдън Роуз, 3D, със силиконова четка ли е или от старите, не знам как се водят? Разделя ли хубаво миглите? Аз ползвам Супер шока на Ейвън и много я харесвам, тази е долу-горе на същата цена, струва ли си?
Да - със силиконова е. Аз съм доволна  Peace

# 508
 Flutter Ето ме пак. Наскоро си купих лак essence multi dimemsion with xxxl shine  и останах очарована от тях, дори от O.P.I не съм толкова доволна. На мойте нокти трае по 5 дни и има такъв блясък,че дори не слагам топ лак.

# 509
Джуфи, а откъде си купуваш пудрите на Wet n' wild? Или някой друг ако знае  Wink
Аз пък съм от доволните от Милва засега. Вече трети път си мия косата. По принцип съм с много проблемен скалп, но ако продължава така съм им твърд фен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт