евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 346
  • 741
  •   2
Отговори
# 510
  • София
Джуфи, а откъде си купуваш пудрите на Wet n' wild? Или някой друг ако знае  Wink
Аз пък съм от доволните от Милва засега. Вече трети път си мия косата. По принцип съм с много проблемен скалп, но ако продължава така съм им твърд фен  Peace

Ако си от София, в аптеките в Хит има Wet n'wild.

# 511
Джуфи, а откъде си купуваш пудрите на Wet n' wild? Или някой друг ако знае  Wink
Аз пък съм от доволните от Милва засега. Вече трети път си мия косата. По принцип съм с много проблемен скалп, но ако продължава така съм им твърд фен  Peace
В аптека Фармахит, в Кауфланд имат техни продукти.

# 512
А червената спирана на Голдън Роуз, 3D, със силиконова четка ли е или от старите, не знам как се водят? Разделя ли хубаво миглите? Аз ползвам Супер шока на Ейвън и много я харесвам, тази е долу-горе на същата цена, струва ли си?
Да - със силиконова е. Аз съм доволна  Peace

А колко струва???

# 513
  • Враца
еййй, колко много идеи сте дали за бронзираща пудра, благодаря Hug
а сега, възниква следващия въпрос- каде има тестери?
аз ходих в един магазин до нас, имаха 4-5 пудри, ма как да знам коя да взема, като не можеха да ги разпечатат за проба ooooh!
пък да дам 10 лв и да не ми хареса... не е вариант.
до военна болница живея Peace
пак мерси на помагачките Hug

# 514
В аптека Фармахит, в Кауфланд имат техни продукти.

Wet n' wild има и в магазини "Бонжур" на Графа и в този в Скай сити мол, както и в магазина на Кенвело Shocked пак в Скай сити  Peace

# 515
Flutter Ето ме пак. Наскоро си купих лак essence multi dimemsion with xxxl shine  и останах очарована от тях, дори от O.P.I не съм толкова доволна. На мойте нокти трае по 5 дни и има такъв блясък,че дори не слагам топ лак.

Къде ги има тези лакове?

Аз съм доволна от розовата измиваща пяна на Елеа.

# 516
  • София
Извинете, не съм допрочела питането  Blush
Пише на самата опаковка"Препоръчителна цена 7,99" - за толкова и я купих, макар я видях и по скъпа с около лев  Thinking
По напред в темата писах - ето и линк копнат от там
http://www.goldenshop.bg/details.php?id=246&bid=

# 517
  • София
Wet n' wild има и в магазини "Бонжур" на Графа и в този в Скай сити мол, както и в магазина на Кенвело Shocked пак в Скай сити  Peace
Каква е цената на пудрата?

# 518
  • София
Към 8 лева е компактната, а тази на прах около 12 лева (не говоря за бронзиращите, а за минералните)

# 519
Flutter Ето ме пак. Наскоро си купих лак essence multi dimemsion with xxxl shine  и останах очарована от тях, дори от O.P.I не съм толкова доволна. На мойте нокти трае по 5 дни и има такъв блясък,че дори не слагам топ лак.

Къде ги има тези лакове?

В DM.

# 520

Къде ги има тези лакове?

В DM.
Изглеждат страхотно! Утре до ДМ   Party

# 521
Flutter

Наистина е доста мазничък и добре хидратира.

# 522
  • София
Сестра ми има последния лак от снимката на Есенс. Седи неописуемо  Crazy

# 523
Похвалвам матиращия крем на Евелин, купих си го след мненията тук, засега съм много доволна!

В един хипермаркет видях репликите на парфюми на "La Rive", но няма тестери, а самите парфюми са в опаковки. От 9 до 12 лв бяха. Ако някой иска мога да проверя за определен парфюм.

# 524
Кога напреднахте толкова с втората тема Thinking Моля, кажете пак кой от шампоаните на Милва за какъв тип коса е? В първата тема, някой беше писал, но не мога да намеря къде е  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт