евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 324
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • UK
Още един глас за лосионите на Гарние- аз имам червения, много съм доволна и е един от най-евтините!

# 616

Peace http://-spam083-/Losion-race-tialo-Aloe-vera-omekotiavashto-shel … 950aba56f72cf6741 Уникален е. Много бързо попива, хидратира, ухае. 6+ от мен  Simple Smile
.....................
Къде мога да намеря такъв лосион ?
.............
Почти във всички парфюмерийни магазини ги има. Те са няколко вида, но съм най-доволна от този с алое.

Аз го вземама от Сани, ползвам този с какаово масло, наистина е уникален. Peace

О да, и аз съм много доволна от тези лосиони. Е не са хипер хидратиращи, но за 3 лв са направо супер. Аз се мажа поне по два пъти на ден отгоре до долу защото кожата ми е ужасно суха (до степен че започва да се бели на места все едно съм изгоряла ако не се мажа няколко дни Close) и изхабявам по един такъв лосион от 500 мл за горе долу 2 седмици. Ако трябваше да си купувам Дав или нещо подобно на цена 7-8 лв за 250 мл трябваше да давам по 30-40 лв на месец само за лосиони, а отделно се мажа и с други неща.

Май само аз не съм доволна от тях ...от както ползвах този никой друг лосион за тяло не ми харесва. Този е просто страхотен,държи ми кожата супер хидратирана и мекичка и по два дни. От него няма нужда да мажеш по двапъти на ден,стига ми за повече от месец,цената му е около 7лв.

И аз му бях хвърлила око на този преди, но няма как да държи по 2 дни. Поне при мен. Аз при къпане се търкам с гъба и душ гел и всякакви козметични продукти се отмиват. Да не говорим за факта че обичам да се къпя с гореща вода, което допълнително изсушава кожата. Така че евентуално най-много да намаля мазанията до 1 път на ден, ако е толкова хидратиращ, че кожата ми да не изсъхва до вечерта. Thinking

# 617
На мен този ми е много тежък, предпочитам по-леките лосиони, които попиват добре. Сега ползвам лосиона от тази серия на Нивеа  и мога да кажа, че е страхотен. Не съм сигурна, че е толкова евтин, но пък е много хубав. Усещането ми като се мажа е, че храни кожата ми, а още повече, че мирише на плодов йогурт...ммм...

# 618
LilMissSunshine , на тубата пише "стягащ гел за тяло dove firming с водорасли и серамиди", от страницата на Дав не мога да го копирам,излиза началната.
Тази тема я чета с тефтера и си водя записки,такъв списък заформих,че не знам дали ще ми излезе евтино Crazy ooooh! Днес ще ходя до Елитис 4470

# 619
  • София
Момичета,някоя от вас ползвала ли е околоочния крем на Билка с Мавруд ?

Тъй като съм очарована от крема им за ръце,който ползвам и за лицето си  Blush съм склонна да вярвам,че и околоочният им ще е добър  newsm78

Искам като се събудя да съм свежа като краставичка и да не са ми подути и подпухнали очите и да ми действа на фините бръчици де  Crazy

Казвайте някой такъв ,че да търча да си взема.
На Кашето .... този ,който ти хвалиш е бая скъпичък,11 лв е в сайта им  или нещо лъготят  Thinking
много интересно,з-то от Ремедиума за около 6лв си го купих аз.Това ми направи впечатление че е много евтин за околоочен гел.Провери по Ремедиумите да видиш че там е по евтин.

# 620
  • Бургас
На мен този ми е много тежък, предпочитам по-леките лосиони, които попиват добре. Сега ползвам лосиона от тази серия на Нивеа  и мога да кажа, че е страхотен. Не съм сигурна, че е толкова евтин, но пък е много хубав. Усещането ми като се мажа е, че храни кожата ми, а още повече, че мирише на плодов йогурт...ммм...

Щерката ги зарибявали в училище онзи ден и им дали от тази серия мостричка на душгела. Изкъпа се с него и наистина ухае страхотно. На другия ден отидохме да купим показаното дезодорантче, много й хареса. Мирише много хубаво.

Сега аз да ви кажа пак за Милва. Вече месец си мия косицата с тях. Установих рязко намален косопад. Не знам обаче от кой шампоан е, защото аз редувам хининовия с катранения, но ефектът е много добър!  Peace

# 621
Какви други продукти има тази серия на Нивея, много са сладки и аз ги загледах

# 622
  • София
Какви други продукти има тази серия на Нивея, много са сладки и аз ги загледах

аз съм виждала дезодорант, рол он, душ гел и мляко за тяло. И аз ги заглеждам, те май са за тинейджъри, ама дезодоранта ми изглежда много удобен за носене в дамската чанта и май ще си го взема  Rolling Eyes

# 623
Лосион, Душ-гел, рол-он и део-спрей са 4-те. Не знаех, че са тийн, душках ги няколко пъти и много ми харесаха. Бях ги нарочила за по нататък, но получих подарък за празника, та...сега си се мазотя  Wink
Срещу косопада, предполагам е помогнал хининовия...Аз явно не съм от феновете...а имам и хумата и катранения, много ме е яд  Sad

# 624
  • София /Абсурдистан

Аз го ползвам и наистина е хубав, много добре хидратира.

# 625

И аз си го купих ... бива горе-долу... като свърши ще пробвам друг... Нещо не ми допадат и изкуствените аромати на всички серии ...

# 626

И аз си го купих ... бива горе-долу... като свърши ще пробвам друг... Нещо не ми допадат и изкуствените аромати на всички серии ...

Аз пък си умирам за този аромат.Даже вече не мога да заспя без да съм си намазала ръцете и си ги душкам заспивайки блажено  Blush

А кое не ти допада освен аромата?С каква кожа си? Събуждаш ли се свежа след този околоочен  Thinking

# 627
  • София
аз пък не знаех че на Билка има околоочен крем.Може ли снимка някой да намери,да взема и него да пробвам.Като че ли тая българската козметика за лице е в пъти по добра от чуждата.

# 628
аз пък не знаех че на Билка има околоочен крем.Може ли снимка някой да намери,да взема и него да пробвам.Като че ли тая българската козметика за лице е в пъти по добра от чуждата.

Ето http://www.krasnaya-bg.com/bilka/bg/products1_grape_therapy.html?p773

# 629
  • София
Nivea Angel Star наистина има много приятен аромат. Само не ми харесва, че е с талк.
Освен този имаше и още един нов аромат от серията, който обаче не ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт