евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 342
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
... иначе на Билка крема с пъпеш и краставица ми е идеален за под грима, защото бързо попива и мога да слагам ФДТ почти веднага ...

А мазен ли е?

Че много се колебая кой да взема-този с мавруд или с пъпеша  Thinking

Както казах кожата ми е по-скоро мазна,или поне става такава следобед  Laughing Иначе след като си измия лицето с матиращ гел ексфолиант е доста сухичка и гладка,но по някое време на деня вече има мазно насам -натам  Crazy

Не е мазен - лек е , попива за няколко секунди - за дневен е добре. На мен ми трябва нещо по-мазничко за вечерта....   Този с мавруд не съм го пробвала

# 646
elfi4ka май и на елея имаше, аз бях писала за Ивостин с 50 фактор, гарантирано не изгаря лицето, дори цял ден да седиш с лице към слънцето, аз не обичам шапки и чадъри, седя си цял ден на слънцето на плажа, и предни години много ми изгаряше носа без значение дали го мажа с плажно мляко или не, с тоя крем това лято нямах такива проблеми Simple Smile

С фактор 50 има емулсия и крем, кое си ползвала, SummerFlowers?

# 647
  • София
elfi4ka на елеа беше да,обаче не мога да го намеря из София.Дано в Пловдив го намериш по-бързо.Аз не съм го пробвала още,но днеска утре ще отида накрая в Мола и ако го няма в ДМ-то направо не знам вече къде да го търся.Ако някой го е виждал някъде да помага.Въобще на Елеа цялата им козметика ме интересува,не само по едно две кремчета.

Иначе аз да ви кажа от дълги години евтини парфюми не си бях купувала.Все мъжа ми взима от тия нередовните или пък си купуваме от по скъпите уж за да са по трайни.Уви в РУМа в Младост има един магазин с козметика и парфюмерия и от там за 30лв си взех 100мл,някакъв парфюм дето сега не му помня името,който според мене е истински,но на някаква незнайна марка.Та толкова е траен и хубав че за ежедневието ми е перфектен.На мъжа ми му подариха Диаволо парфюм и дездорант и направо нямам думи хем са трайни,хем миришат много хубаво и да си призная и аз започнах да се пръскам с него Simple SmileТа в тоя магазин в Младост имаше още такива парфюми освен марковите и аз си харесах още един.Не са от по 10лв,но според мене за 100мл тая цена е направо добра.

# 648
elfi4ka май и на елея имаше, аз бях писала за Ивостин с 50 фактор, гарантирано не изгаря лицето, дори цял ден да седиш с лице към слънцето, аз не обичам шапки и чадъри, седя си цял ден на слънцето на плажа, и предни години много ми изгаряше носа без значение дали го мажа с плажно мляко или не, с тоя крем това лято нямах такива проблеми Simple Smile

С фактор 50 има емулсия и крем, кое си ползвала, SummerFlowers?
Крем, ако беше емулсия щях да го спомена изрично, аз бях питала в аптеката, кое е по-добро от двете(емулсията е повече май за същата цена) и там ми казаха за лице да взема крема Simple Smile

# 649
Добре де,преди малко потънах в сайта на Солвекс /за Елеата/ и там има 2 вида продукти за мазна кожа.Зелена и синя серия.Каква е разликата?Пише,че и двете са некомедоногенни ,но коя серия е по-добрата  newsm12
Набелязах си 4-5 нещица.
1.Дневен матиращ за мазна кожа-зелена серия-много ми хареса описанието.
2.Дневен със СПФ-25-зелена серия-за мъжа ми
3.Околоочен-хидратиращ крем за уморени и подпухнали очи-синя серия.
4.Свръховлажняващ крем-зелена серия-мисля да го използвам за нощен.

И сега тук идва голямата дилема.По описание общо взето и синята и зелената серия са за мазно-нормална кожа  Laughing Но каква е разликата все пак  Thinking Конкретно се колебая за матиращите кремове.

Значи моята кожа уж е мазна,не нещо прекалено,но определено не е суха  Laughing Към средата на деня обърсвайки с пръст около носа си примерно вече усещам мазничко,както и на челото.Другото ,което е,че ако много се впусна в мазане с кремове ми се появяват пъпчици.Тоест да кажем,че имам и леко акнеична кожа.Но ако не се мажа с нищо,няма пъпки,Гладка си е.Но някакси ми се иска да си се мажа с кремчета,защото не искам да се сбръчкам,а и усещането някак си е хубаво да си намазан,хидратиран и освежен  Flutter Плюс това ползвам гримове,ФДТ или пудра и не си представям да си сложа пудра без крем отдолу  Thinking

Та сега какво предлагате?
Зелена елеа или синя елеа  Laughing  newsm78

# 650
  • Бургас
Моля да просветите невежата ми особа, чували ли сте за такова нещо - лице да се мие с интимен гел  newsm78?
Козметичка е препоръчала на зълва ми гела на Билката да лице.

# 651
Аз съм чувала, не помня от кого, били еднакви PHтата.

# 652
Моля да просветите невежата ми особа, чували ли сте за такова нещо - лице да се мие с интимен гел  newsm78?
това за първи път го чувам.но ако се замисля може би логиката е в това че гела на билка е с лайка а тя успокояваща противовъзпалителна и действа срещу пъпки доколкото аз знам.зълва ти с каква кожа е?

# 653

Чувала съм да.Мъжът ми беше подхванал Лактацида,че нямахме сапун,каза,че кожата му станала супер  Joy

Предполагам,че се препоръчва,защото е без сапун вътре и контролира незнам си там какво ПеХа  newsm78

# 654
Никой ли няма да ми помогне да си намеря парфюм? Явно няма евтини парфюми,от които можем да останем доволни Cry
Аз харесвам много парфюмите на Roxanne.Лично за мен са много трайни,повечето са много близки до аромата на оригиналните парфюми и са евтини.Аз си купувам кръглите шишенца от 50мл.за 10лв. някъде!

# 655
  • София
елфичка аз съм ползвала само синята серия,крема и гела за измиване и съм много доволна,но не си спомням синята дали беше за матиране.Мисля че точно в това им е разликата,че зелената е матираща.Не знам колко матира,но поне няма да запушва порите и все ще държи сухо за известно време.Моята кожа е страшно мазна и много рядко тия матиращите кремове държат ефект за цял ден колкото и скъпи да са,аз поне гледам да не ми запушват порите,з-то има такива дето правят много кир и запушват и после големи проблеми.Със синята серия не съм имала проблем,не ми е матирала кожата доколкото помня,но пък страшно чиста ми я държеше и черна точка не ми излезе от тая козметика.Аз гела за лице го ползвах и за по мазните участъци като деколтето и гърба и кожата ми стана много по хубава отколкото е била някога,но сега просто ми трябва нещо с фактор и нямам голям избор,а от Елеа съм била най доволна засега,освен това тая козметика ми я препоръча д-р от кожната клиника в Александровска болница.

# 656
  • София
Билка с пъпеш е подходящ за нормална-смесена- към мазна кожа. Мавруда е доста тежък крем, пробвала съм и двата миналата година  Grinning

# 657
елфичка аз съм ползвала само синята серия,крема и гела за измиване и съм много доволна,но не си спомням синята дали беше за матиране.Мисля че точно в това им е разликата,че зелената е матираща.Не знам колко матира,но поне няма да запушва порите и все ще държи сухо за известно време.Моята кожа е страшно мазна и много рядко тия матиращите кремове държат ефект за цял ден колкото и скъпи да са,аз поне гледам да не ми запушват порите,з-то има такива дето правят много кир и запушват и после големи проблеми.Със синята серия не съм имала проблем,не ми е матирала кожата доколкото помня,но пък страшно чиста ми я държеше и черна точка не ми излезе от тая козметика.Аз гела за лице го ползвах и за по мазните участъци като деколтето и гърба и кожата ми стана много по хубава отколкото е била някога,но сега просто ми трябва нещо с фактор и нямам голям избор,а от Елеа съм била най доволна засега,освен това тая козметика ми я препоръча д-р от кожната клиника в Александровска болница.
аз синята серия на елеа никога не съм опитвала но за зелената мога само хубави неща да кажа.бях доволна и от измиващия гел от лосиона и от матиращи я крем.даже се замислям като посвърша кремовете и геловете да се върна пак към тази козметика но искам да опитам синята серия.

# 658
Билка с пъпеш е подходящ за нормална-смесена- към мазна кожа. Мавруда е доста тежък крем, пробвала съм и двата миналата година  Grinning

а за крема с бяла грозде какво мислиш?

# 659
Билка с пъпеш е подходящ за нормална-смесена- към мазна кожа. Мавруда е доста тежък крем, пробвала съм и двата миналата година  Grinning

а за крема с бяла грозде какво мислиш?
И аз да изкажа мнение за кремовете за лице на Билка  Simple Smile. Ползвала съм и трите. Първо да кажа обаче, че съм с доста суха кожа. И трите крема са доста ароматизирани, което на мен лично ми харесва. Този с пъпеша и краставица според мен е най-лек, подходящ е мисля за по-мазна кожа. От  него ми се получаваше "кир ефект", ако сложа фондьотен след това. Този с бяло грозде е малко по-мазен, на мен ми пасна като консистенция добре, но пък ми пареше на очите. А този с мавруда  допадна най-много на моята суха кожа.
Дано съм помогнала  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт