Dir.bg унищожен?

• 8 791
  • 93
  •   1
Отговори
Здравейте! Ето какво всъщност се е случило с Dir.bg:

http://-spam093-/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B … 0%BF%D1%8E%D1%82/

Питам се дали този пожар е умишлен?  Cry

# 1
Цитат
„Сега ще им се скъса гьона на дир.бг да възстановят всичко и дано го имат на архив, което отчитайки обема на сайта, историята и милионите постове си е сизифов труд.“ – коментира читател във форумите на Бг-Мамма, единствената медиа, работила в неделя и отразила събитието до този момент.

Честито, Mamma и Tatti, дами и господа! Официално форумът е признат за медия.  bowuu  Laughing

Искрено се надявам dir.bg в най-скоро време да заработи. Не мога да повярвам, че един от най-старите и, може би, най-големият български портал, ще се спомине така нелепо. За мен той е символ на присъствието на България в Мрежата и отварянето на Големия прозорец към света на информацията.
Не ми се ще да повярвам, че някой умишлено се е опитал да затръшне този прозорец към Света.

# 2
  • София
Спокойно, как Сийке, Дир ще има.  Hug Работи се непрекъснато от събота на обяд.
Дирът не е унищожен. Може би само се иска на някого.

# 3
nana77, кажи добри новини, ако знаеш  Simple Smile

Дано успеят да го възстановят, въпреки ме се съмнявам по това, което се изнесе като информация.

Странно как толкова значим случай, има толкова слаб отзвук дори и тук  Rolling Eyes

В друг форум, историята е доста по-широко отразена - http://www.-spam094-/showthread.php?t=15369

# 4
Горкият dir-ник, дано да се съвземе.

# 5
Да не се кахърим много, въпроса е в това дали имат добър бек ъп. Вярвам, че бързо ще се справят с проблема. Въпрос на техническо реагиране, и много, много труд.
Успех на екипа!  bouquet

# 6
Аз се чудя защо не мога да вляза в дира.Дано много скоро се оправи провлема.

# 7
  • Варна
Знаех си, че в бг-мамма няма начин да няма инфо по въпроса.  Hug

Тази сутрин разглеждайки обичайните си новинарски сайтове, много много случайно, мернах малко съобщенийце /и то в коментарите/, че нещо се е случило с дир-а. Поразрових се в google и съм изненадана, че инфо има само в някои блогове и по-малки сайтове и като цяло - нищо. /без да се брои бгмама разбира се Simple Smile / А пожарът е станал още в събота.

Странно.

# 8
  • София
И на мен ми беше доста странно, че в събота никъде нямаше информация в нета, дори и в бг-мама  Laughing 
А в средите на специалистите по тази част се е разчуло още в събота по обяд, но защо никъде нищо не пишеше  Rolling Eyes?!
Чак днес тук-там се намира някое кратко инфо.

# 9
  • Варна
Е, аз още в събота вечерта пуснах Гугъл да видя какво става, и разбрах. Наистина доста оскъдна информация имаше.

# 10
Странно е, да, аз харесвам дир.бг и се надявам да го върнат

# 11
Дано се оправи проблема.

# 12
И аз харесвам Dir.bg, дано да са успели да спасят архивите си.

Ето още информация:  http://lifestyle.winner.bg/news/10/244.html

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 10:51 от Адел-лина

# 13
И аз се надявам да си заработи отново. На мен си ми е като навик - всеки път щем отворя компютъра и първо влизам там да видя новините и клюкинките и от там вече навсякъде другаде..
Като нищо може и да е умишлен палеж, май...
Но наистина, сега се замислих, каква ли ОГРОООМНА база данни е това

# 14
  • София
За мен лично пожарът в Телефонната палата и спирането на dir.bg е водеща новина, а информация излиза само в малки сайтчета и този на Бареков.
И може би излиза въпросът дали пожарникарите са реагирали адекватно за ситуацията, като са гасили  с вода.

Общи условия

Активация на акаунт