Рисуване на стъкло/4

• 78 078
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Ели, благодаря за съвета относно боята. Ще потърся на тази марка.

# 106
Ели няма за какво да ти се сърдя!Витражи нма как да правя,освен ако не наминавам към съседите Mr. Green.Харесва ми честното мнение и искам да те помоля да ми покажеш къде са ми слабостите в тази последна ваза-аз сама не бих могла да ги видя,защото все пак аз съм я правила,но ти като страничен наблюдател,и още повече разбиращ от тези неща можеш да ми бъдеш доста полезна!Благодаря ти предварително!
Все пак ми се разсърди..не, няма грешка,няма слабост, просто по начина, по който ми стисна сърцето с първите ти лампи Тифани.. Heart Eyes, тази ваза не можа.
Явно всеки има нещо в което е най-добър, видях и творенията ти- картички, прекрасни са.
Идея си нямам как съм сбъркала думите "витраж" и "тифани"  Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322190.600

# 107
Eли ама аз наистине не съм се разсърдила и винаги съм за критиката ,отколкото за разни "ах" и "ох" които не са истина!Тифанито наистина ми е много голяма слабост,но освен че е много трудоемко изисква и доста инвестиции,което трудно можеш да си позволиш,само като за хоби...........виж вазите все можеш да се оправдаеш че ти трябват и могат да бъдат полезни Wink

# 108
Дано не ви досаждам  Embarassed ... добавям...   

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 20:59 от Горда

# 109
Здравейте. От скоро чета темата ви и уж изчетох целия архив.Днес най-накрая се престраших да нарисувам една бутилка,чиято форма много ми хареса,още докато консумирахме питието. Е, преди празниците дадох на един стъклар да ми отреже гърлото и по този начин я превърна във ваза.Сутринта седнах и с Божията помощ сътворих следното.
http://lh5.ggpht.com/_ep_YCoLbL5E/S-WOl5gkX2I/AAAAAAAABUk/t5ew7j … 9w3w/PICT0010.JPG

# 110
Горда, страхотни са ти часовниците, особено с тукана newsm10
Медовинке, вазата ти сега ще бъде уникат, защото никой няма да има същата  Grinning
Добре дошла при зарибените любителки на рисуваното стъкло!
За  да не е само коментар, една нова бутилка:

# 111
Мерси,Елинор.И аз си мисля,че е уникат.Такова смесване на бои и цветове падна,че се чудя как излезе нещо.  Laughing Laughing Laughing

Горда,гледах,гледах,радвах се много на тези часовници уникати.Би ли ми казала с какви бои си ги рисувала,че уж четох всичко от тази тема,ама не можах да запомня на всеки един с какви бои рисува.И използва ли някакъв шаблон или дизайна ти си го измисли?

# 112
Благодаря, момичета  Hug
Просто аз - много красиви станаха наистина, но аз съм съвсем нова в рисуването на стъкло и засега се уча  Embarassed. Затова ползвам шаблоните от първа страница. Не им бях обърнала внимание в началото, но момичетата тук ме насочиха. Боите, които ползвам са единствените, които намирам тук - на Марабу.
Много ми е приятно това занимание и ме е ударила часовниковата болест Mr. Green. Повечето часовници вече подарих, а в момента е почти готов следващия. Ше ви покажа и него.

# 113
Горда,въобще не ти личи,че си нова в рисуването на стъкло,много добре са се получили часовниците.

# 114
Сега ще ви покажа какво направих вчера.Пак мой дизайн,обаче съм намислила следващото нещо да бъде от шаблон.
Вкъщи вече се опасяват за всичко стъклено,което спре на погледа ми  Laughing Laughing Laughing Днес гледам полилея на децата,който има един стъклен кръг и казвам,че може да пробвам и това да изрисувам.Големия ми син ме помоли много настоятелно да го оставя така.  Sunglasses Ще видим докога ще се въздържа.  Mr. Green
http://picasaweb.google.bg/spasova.antoaneta/JIyZhD#5469320380063835282 - оттук надясно.

# 115
# 116
Много е красив, както и всичките ти до сега. Уникални са.  bouquet

# 117
Здравейте момичета,
Отдавна не съм пускала нещо ново, но ви гледам и ви се възхищавам редовно.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Поздравления за всички.   bouquet

Да ви покажа докъде съм стигнала със златния комплект и междудругото експеримептирах и с една друга купа

За съжаление няма да мога да рисувам пак за известно време, но пък затова ще събирам сили и идеи Hug

# 118
Златния комплект е прелест! Heart Eyes Още ли ще има към него?
Купата с лотосите е много изискана Simple Smile

# 119
  • Sofia
Здравейте стъкларки Grinning
Много красоти сте споделили Sunglasses
Доби вазата ти е много красива и оригинална   bouquet
Мама Дона много блясък и класа си показала   bouquet
Ели дизайна е  великолепен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт